Προς το περιεχόμενο

katoikos44

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.888 προβολές προφίλ

katoikos44's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Καλησπερα!Γνωριζει καποιος ποσα πιν εχουν οι συνδετηρες για τις καλωδιοταινιες για λαπτοπ?Για πληκτρολογιο και touchpad.Εχω σπασει τα μαυρα κουμπωματα και θελω να τα αντικαταστησω.Φανταζομαι οτι αυτοι στο λινκ θα κανουν τη δουλεια https://www.aliexpress.com/item/33015600219.html
  2. Εγω μεταφερω τι διαβασα αλλου.Εχω αλλαξει πυκνωτες σε παλιοτερη οθονη lg ,αφου ηταν εμφανες το προβλημα και δουλεψε.Η τηλεοραση πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5ετιας
  3. On off τελειως.Εχω δει σε ξενα φορουμ να λενε οτι καποιοι απλα χτυπησαν πισω εκει που ειναι το τροφοδοτικο και δουλεψε,αλλοι απλα ξεσκονισαν και καποιος ανεφερε οτι αλλαξε πυκνωτες μολις παρατηρησα οτι οταν κανει τετοια δεν "ακουει "και το τηλεκοντρολ.Ισως παιζει καποιο ρολο.
  4. εχω μια 60αρα lg και κανει μονη της ρισταρτ,νομιζω μονο οταν παιζει απο hdmi
  5. Καλησπερα!Ψαχνω καλο μερακλη ηλεκτρονικο απο θεσσαλονικη για μια τηλεοραση.Εχω απογοητευτει με κανα 2 που εχω παει.Πμ αν ξερει καποιος κανενα τσακαλι.
  6. Εχω δει την d 14 σε cosmos s με low profile μνημες.Με 3.5 cm υψος οι δικες μου θεωρουνται low η high ?Θα χωρεσει η ψυκτρα?
  7. Το εψαξα αλλα δε βρηκα κατι.Το pc ανοιγει κανονικα,αλλα σε μισο λεπτο στρες πιανει 85.idle 50.Οι βιδες ειναι καλα σφιγμενες ,υπαρχει περιπτωση να εχει χαλαρωσει το bacplate?
  8. Tωρα δουλευει κανονικα χωρις να εχω κανει κατι.Μπορει να ειναι στα τελευταια του!Ας κλησει κιολας το νημα!Ευχαριστω για τις απαντησεις! Και παλι τα ιδια τελικα.Ενα σωληνακι ζεστο ενα κρυο.Στο προγραμμα δειχνει οτι δουλευει η αντλια!Τι γινεται χανει νερο οπως το αμαξι!
  9. Eγγυηση δεν εχει,εχω συνδεσει 2 ανεμιστηρες,1 usb και 1 σατα.Νομιζω δεν ξεχναω κατι
  10. Καλησπερα,προσπαθωντας σημερα να λυσω ενα προβλημα προεκυψε ενα αλλο.Ανοιξα το κουτι,εβγαλα το ψυγειο για καθαρισμα και οταν το ξαναεβαλα και ανοιξα το pc ,οι θερμοκρασιες της cpu ηταν 60 και 70 idle.Παρατηρησα οτι το ενα σωληνακι καιει και το αλλο ειναι παγωμενο.προφανως κατι γινεται με την αντια και το κυκλωμα.Καμια ιδεα?Παει για ανακυκλωση?
  11. katoikos44

    E star easy hd και link 2 sd

    Εδω και ενα μηνα με παρακαλαει μια ξαδερφη να της φτιαξω τη μεταφορα εφαρμογων στην καρτα.Το επιασα χθες λιγο.Καταρχας το ταμπλετ εχει 1 gb μνημη!Αλλα φαινεται να εχει αλλη μια εσωτερικη ,με εχει μπερδεψει. Το εκανα ρουτ,εκανα 2 partitions στην sd αλλα το link 2 sd δε μου βγαζει επιλογη να διαλεξω που να πηγαινουν οι εφαρμογες!Δεν εχω καταλαβει αν τα πηγαινει στην αλλη μνημη που ΙΣΩΣ εχει η στην καρτα. Σε καποιες εφαρμογες οταν παταω συνδεση μου λεει δε βρεθηκε δευτερο διαμερισμα στην καρτα.καμια βοηθεια?
  12. Γεια χαρα,θελω να αγορασω παπουτσια απο αμερικη.Οι τροποι αποστολης ειναι Standard Int'l Shipping Est. delivery between Wed. Jan. 28 - Tue. Feb. 17 US $14.99 USPS Priority Mail International - US $49.99 USPS Priority Mail Express International - US $59.99 Το 1ο που ειναι και το φθηνοτερο τι ειναι?Σε ποιες απο τις 3 περιπτωσεις θα αποφυγω το τελωνειο?
  13. Καλησπερα στην παρεα.Να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τη δεη για το προβλημα που μου δημιουργησε.Εχω ενα netfaster που εδινε καποτε η hol.Περασαν απο τα χερια μου πολλα αλλα αυτο μου αρεσε πολυ και το δουλευα χρονια.Μετα απο διακοπη,δεν δουλευουν τα ethernet ports.Αναβουν ολα τα λαμπακια .Το wifi και οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικα.Ειχα και ups αλλα μολις καταλαβα οτι χαλασε και η μπαταρια...Γκινια. καμια ιδεα?εννοειται οτι εχω κανει reset
  14. katoikos44

    imax 3d σε mede8er

    Καλησπερα,εχωω ενα mede8er και σημερα εβαλα πρωτη φορα imax 3d.Δεν ηξερα τι παιζει και βεβαια μου επαιζε μια μονη εικονα σε 2d.Το εκανα side by side και παιζει κανονικα,αλλα οι υποτιτλοι ειναι 2 d (το player κανονικα αναφνωριζει το 3d και μεταττεπει τους υποτιτλους).Τελικα πως παιζουμε το imax
  15. Δε νομιζω,σε καποια ειναι πανω και σε αλλα κατω
  • Δημιουργία νέου...