Προς το περιεχόμενο

JohnTehGreek

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    847
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.854 προβολές προφίλ

JohnTehGreek's Achievements

  1. Ναι γιατί από αυτά που διάβασες άνωθεν πιστεύεις ότι η εταιρία αυτή θα έπαιζε μπουνιές με τους ανταγωνιστές για να τον προσλάβει...
  2. Αυτό που ψάχνεις βύσμα μέσα από το Insomnia είναι φοβερό, πραγματικά. Επίσης έχεις τελικά πτυχίο (που γράφεις στο πρώτο post) ή όχι;
  3. Δεν τον λες και χάλια τον δεύτερο κύκλο. Πάντως πάει για τρομερό άρμεγμα και είναι σίγουρος ο τρίτος κύκλος. Έχουμε ανοιχτά μέτωπα από παντού
  4. Ακριβώς έτσι τα έχω μάθει και εγώ από παιδί που είναι χρόνια μέσα στον ΟΤΕ.
  5. Δεν έχω επαφή. Θες να ασχοληθείς με το δίκτυο με το να πουλάς smartphones και συνδέσεις σε κάποιο υποκατάστημα; Τι να σου πω, Ότι μου είπε το παιδί λέω, αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Πάντως μήπως υπήρχε ανοιχτή η θέση και κατάφερε ο γνωστός της να την χώσει μέσα ή απλά την φύτρωσε; Γιατί υπάρχει διαφορά και μου φαίνεται δύσκολο να αφήνουν οι Γερμανοί τον κάθε Ελληνάρα να παίρνει κόσμο στην εταιρία από την στιγμή που έχουν πάει τους μισθούς στον πάτο, προσπαθούν να διώξουν παλιούς εργαζομένους που στα "καλά" χρόνια τσέπωναν πολλά χιλιάρικα μέσω εθελούσιας εξόδου και απολύουν κόσμο.
  6. Όπως είπα, Για να μπεις κάπου έστω και με βύσμα πρέπει να βγει αντίστοιχη θέση και να τηρείς κάποια κριτήρια. Δεν θα σε κάνουν διευθυντή κάποιου τμήματος, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για την θέση και με μοναδικό χαρτί απολυτήριο Λυκείου επειδή βρήκες βύσμα στο ΔΣ του ΟΤΕ (απλό παράδειγμα) Δεν ανήκει πια στο κράτος ο ΟΤΕ για να κάνουν ότι γουστάρουν αυτοι που βρίσκονται πάνω πάνω. Έχουν μπει οι Γερμανοί στο παιχνίδι και τα πράγματα είναι πολύ σκληρά (στο λέω επειδή είχα γνωρίσει παιδί όταν κάναμε κάτι σεμινάρια το οποίο είναι χρόνια μέσα στον ΟΤΕ και τα ξέρει καλά τα πράγματα). Δεν ξέρω τι σχέση έχει το ότι θες να ασχοληθείς με τις τηλεπικοινωνίες με το να δουλέψεις σαν πωλητής σε κάποιο κατάστημα της Cosmote...
  7. Γιατί μόνο αν μπεις στον ΟΤΕ μπορείς να ασχοληθείς με τις τηλεπικοινωνίες;
  8. Παίζει βύσμα στον ΟΤΕ όπως σε όλες τις ιδιωτικές εταιρίες. Αλλά πρέπει να έχει βγει και αντίστοιχη προκήρυξη για συγκεκριμένη θέση. Δεν θα σε φυτρώσει μέσα στην εταιρία κάποιο βύσμα. Βέβαια γιατί το συζητάμε αν δεν έχεις βύσμα;
  9. JohnTehGreek

    Battlefield V [PC]

    Έτσι το βλέπεις εσύ, όχι όλοι. Εγώ ας πούμε το Pubg το έχω παρατήσει και παίζω 1-2 φορές την εβδομάδα κυρίως λόγο της παρέας. Με κούρασε. Γιαυτό είναι καλό να υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα γούστα. Επίσης το αν έχει φανς ή όχι θα το δούμε σε μερικά χρόνια που θα έχει κάτσει καλά η μόδα των BR. Γιατί αυτήν την στιγμή μιλάμε για μια φούσκα, δεν ανακάλυψε ξαφνικά τον τροχό η Bluehole και έφερε την επανάσταση. Το BR υπάρχει χρόνια σαν είδος.
  10. JohnTehGreek

    Battlefield V [PC]

    Έχεις κολλήσει ρε φίλε. Απλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο σαν Mode και κουράζει εύκολα. Ας μην είχε φάει τόσο promotion από χιλιάδες Youtubers και streamers το PUBG και σιγά μην έκανε τόσο μεγάλο μπαμ. Δεν έφερε καμία επανάσταση στο Online gaming. Προσωπικά δεν γουστάρω την ιδέα να σπαταλιούνται πόροι από την ανάπτυξη ενός τίτλου για να βάλουν ένα Mode, εντελώς άσχετο με το παιχνίδι το οποίο απλά είναι μόδα. Είδαμε στο CoD ότι βγάλανε το Campaign για να βάλουν BR Mode, μέγα φάουλ για εμένα. Υπάρχουν παιχνίδια για να παίξουν όσοι θέλουν BR και υπάρχουν ακόμα αρκετά που θα βγουν. Δεν είναι ανάγκη να το δούμε σε κάθε πολεμικό παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει.
  11. JohnTehGreek

    Battlefield V [PC]

    Δεν με τρέλανε το trailer. Ούτε εγώ είδα σβάστικες κτλ. Δεν ξέρω καν αν μιλάμε για WW2 βασικά. Μόνο ένα Thompson πήρε το μάτι μου και υποθέτω ότι είμαστε στον Δεύτερο παγκόσμιο. Μην το συζητάς. Πως θα ζήσουμε χωρίς BR mode.
  12. Σε έχασα. Το ελικόπτερο και το ασθενοφόρο που περνάνε σπανίως και ο θόρυβος κρατάει μερικά δευτερόλεπτα τι σχέσει έχουν με τα προβλήματα που ανέφερες και εσύ και εγώ στην αρχή που είναι διαρκείας και δεν σταματάνε; Όσο για την εκκλησία αν είναι Νορμαλ χτυπάει σε καμία γιορτή ή σε κάποιο γεγονός γενικά. Αν χτυπάει διαρκώς (με την ώρα ας πούμε σαν ρολόι που συμβαίνει καμία φορά) μπορούν οι κάτοικοι να κινηθούν νομικά.
  13. Επειδή ακριβώς ζούμε σε μια μεγαλούπολη πρέπει όλοι να τηρούμε κάποιος κανόνες και να σεβόμαστε τον διπλανό μας. Τα παιδάκια δεν μπορούμε να τα φιμώσουμε αλλά μπορούν τα γίδια οι γονείς τους να τα πηγαίνουν σε κάποια πλατεία να ξεδώσουν ή να τους βρουν μια ήσυχη δραστηριότητα για να περνάνε την ώρα μέσα στο σπίτι (επιτραπέζιο πχ). Ο από πάνω ή ο από κάτω δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει ποδοσφαιρικό ντέρμπι από το άλλο διαμέρισμα. Έχει και αυτός δικαίωμα στην ησυχία. Ο Ξένος μπορεί να προσευχηθεί και στο σπίτι του ήσυχα και ωραία. Δεν είναι ανάγκη να μετατρέπονται χώροι πολυκατοικίας σε παράνομους ναούς.
  14. Και περιμένεις εσύ Inalan στον Κεραμεικό, εμείς που είμαστε και πιο κοντά στις πρώτες περιοχές που ανέλαβε αλλά και στην Κυψέλη τώρα και περιμένουμε τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Στον Κεραμεικό που είσαι εσύ καλή 5ετια από τώρα και λίγα λέω.
  15. JohnTehGreek

    Call of Duty: Black Ops 4 [PC]

    Δεν είμαι μόνο Fortnite είναι και το Pubg (σε αυτούς τους κινέζους αναφερόμουν). Η πίστα με το πλοίο και εμένα μου άρεσε πολύ όπως επίσης διάβασα ότι θα έχει και πίστα στην φυλακή κάτι που μου άρεσε μιας και την πίστα στο Alcatraz (BO2 αν δεν κάνω λάθος) την είχα κάψει. Ναι το BR μπορεί να είναι καλό δεν παύει να είναι περιττό όμως. Υπάρχουν επιλογές για όποιον θέλει να παίξει τέτοια παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να ακολουθούν όλοι οι Devs την κάθε γελοία μόδα που κυκλοφορεί.
  • Δημιουργία νέου...