Προς το περιεχόμενο

Ison_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    187
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.682 προβολές προφίλ

Ison_'s Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

620

Φήμη

  1. Ison_

    Adidas Run 60s 3.0

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 09:10 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Νο 46

    30 €

  2. Ison_

    Τουρισμός για όλους

    Με κλήρωση είναι; Τότε δεν είναι τουρισμός για όλους, αλλά για τυχερούς.
  3. Το γκαζάκι είναι μια εξτρα συσκευή στον πάγκο. Πρέπει να βρεις τον αναπτήρα. Πρέπει να ρυθμίσεις σωστά τη ροή του γκαζιού για να μη σβήσει. Πρέπει να ισορροπήσεις το μπρίκι να μη τουμπάρει. Πρέπει να το έχεις μακριά από κάτι που παίρνει φωτιά. Πρέπει να το αφήσεις να κρυώσει σε μια άκρη να μη καεί κανα παιδί. Πρέπει να έχεις το νου σου να αγοράζεις γκαζάκια. Θα μου πεις σιγά τα προβλήματα, αλλά το μόνο που προσφέρει το καμινέτο είναι καλύτερος έλεγχος θερμοκρασίας στον καφέ. Κατά τα άλλα, ακόμα και για το αυγό που είπες, ταχύτερη είναι η επαγωγική.
  4. Τέτοια εποχή πολύ δύσκολα να έχει 45%, όπου και να μένει. Το καλοκαίρι ναι, πάει και κάτω απο 45.
  5. Ison_

    Μποτιλιάρισμα

    Η τηλεργασία θα έπρεπε σχεδόν να επιβάλλεται σε επιχειρήσεις με δουλειές γραφείου. Όχι μόνο αφαιρεί δύο δρομολόγια αυτοκινήτου από όλους τους δρόμους, αλλά αποσυμφορεί και τα ΜΜΜ. Βέβαια είναι οι χαμένοι φόροι από τη βενζίνη στη μέση...
  6. Δεν είναι πλαστικό κάλυμμα, είναι αδιάβροχο μαλακό ύφασμα και δε ζαρώνει. Πλένεται και στο πλυντήριο. Το πουλάνε παντού, καλύτερα να το δεις/πιάσεις από κοντά.
  7. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά ίσως σου κάνει ένα "αλέκιαστο" τραπεζομάντηλο.
  8. Μπουγέλωμα σε κάθε ευκαιρία. Όλοι μισούν τα βρεγμένα ρούχα.
  9. Αν είναι τίποτα μπλουζάκια που αγοράζουμε από fast fashion, αυτά ξεβάφουν πιο γρήγορα.
  10. Ison_

    Καιρικά v2

    Υπάρχει κάποια σε σελίδα καιρού που να δείχνει με ακρίβεια πάνω στο χάρτη πού έβρεξε τις προηγούμενες ώρες/ημέρες και όχι να δείχνει απλά την πρόβλεψη που είχε κάνει; Δηλαδή οι προβλέψεις του χάρτη να αντικαθίστανται από τα πραγματικά γεγονότα.
  11. Η θερμότητα που αντλεί από το χώρο, επιστρέφει στο χώρο (ο κάδος και τα ρούχα δε μένουν για πάντα ζεστά). Αντίθετα ζεσταίνει μακροπρόθεσμα το χώρο η λειτουργία της μηχανής (ελάχιστα). Επίσης συμφέρει οικονομικά γιατί κάνει ανταλλαγή ζέστης και όχι δημιουργία ζέστης όπως με τις αντιστάσεις. Ίδια φαση και με τα ψυγεία. Όμως τα κλιματιστικά έχουν χωριστές μονάδες μέσα και έξω από το σπίτι και η θερμότητα δεν ξαναγυρνάει στο χώρο σου.
  12. Για ανεμιστήρα οροφής το έχεις σκεφτεί;
  13. Αντί για τη μικρότερη χιλιομετρικά, μπορείς να διαλέξεις τη μικρότερη χρονικά. Ίσως έχει υπολογίσει ότι από την άσφαλτο είναι γρηγορότερα.
  14. Δεν είναι θέμα ότι δεν υπάρχει θέληση να κάνεις οικονομία. Είναι ότι μαθηματικά είναι αδύνατο για τον περισσότερο κόσμο όσο ζει να χτίσει ένα σπίτι ακόμα κι αν τρεφόταν με αέρα.
  15. Αν πάρεις έγκριση αλλά δεν έχεις βρει ακίνητο τί γίνεται; Πόσες μέρες έχεις για να βρεις ακίνητο;
  • Δημιουργία νέου...