Προς το περιεχόμενο

Typhoun

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Typhoun

  • Ημερομηνία γέννησης 30/08/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

574 προβολές προφίλ

Typhoun's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Typhoun

    New World

    Έφτιαξα ένα χαρακτήρα στο server Nembus και δεν έχει σχεδόν καθόλου αναμονή. Το όνομα του χαρακτήρα είναι Typhoun (Faction: Syndicate), αν παίζει κανένας εκεί ας επικοινωνήσει. Το game το παίζω σε παλιό υπολογιστή και μπορώ να πω ότι σε low γραφικά δείχνει όμορφο.
  2. Υπάρχει η ίδια σε stock και στο caseking αυτή την στιγμή που το βλέπω αλλά με μεγαλύτερη τιμή...
  3. Χρησιμοποιώ το Nexus5X, το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι το λειτουργικό του και το χειρότερο είναι η μπαταρία του.
  4. Typhoun

    OCZ Vector 150 240 GB Review

    Απλά να προσθέσω στο φίλο πιο πάνω ότι όσοι διαθέτουν ένα Samsung 840 ή 850 μπορούν να ενεργοποιήσουν την τεχνολογία RAPID μέσα από το πρόγραμμα της εταιρίας και θα δουν επιδόσεις σχεδόν επιπέδου RAID0 αλλά μόνο αν διαθέτουν έναν δίσκο και όχι συστοιχία raid (περισσότερες πληροφορίες εδώhttp://www.samsung.com/fr/business-images/resource/case-study/2014/01/Whitepaper-Samsung-SSD-Rapid-Mode-0.pdf).
  5. Μόλις τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές αρκετός κόσμος έχασε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500 περίπου ευρώ και διευκρινίζω για τους πονηρούς το γιατί: Αν για οποιονδήποτε λόγο μία εργασία δεν ανέβει εγκαίρως στο νέο site –τουλάχιστον για γέλια, για όσους γνωρίζουν- τότε πρέπει να έχεις βαθμό πάνω από 5 –που αποτελεί την βάση του μαθήματος- συνολικά στις 6 εργασίες που παραδίδεις. Αν χάσεις 2 ή παραπάνω δεν έχεις το δικαίωμα να δώσεις καν εξετάσεις, το ίδιο ισχύει φυσικά για όποιον δεν πιάσει την βάση. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι αν δεν ανέβει η εργασία μέχρι το deadline για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. ο server έχει πέσει πάνω από μία ώρα) η εργασία έχει βαθμό 0 -!;- και αθροίζεται για το μέσω όρο! Προβλήματα υπάρχουν πολλά, τα έχουν αντιμετωπίσει πολλοί και είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τα ξέρουν πολύ καλυτέρα από μένα και μπορούν να γράψουν ολόκληρους τόμους… Εγώ αυτό που θέλω να πω με αυτό το κείμενο (που απευθύνεται κυρίως στους νέους) είναι ότι κάποιοι άνθρωποι θα εκμεταλλευτούν το πόθος σας για γνώση, τα όνειρά σας για σπουδές και την αγωνία σας για το μέλλων, προκειμένου να οικονομήσουν! Δεν είναι μόνο στο ανοικτό πανεπιστήμιο, αλλά εκεί έχουν συσσωρευτεί πολλοί, φιλική συμβουλή ΜΑΚΡΥΑ από το Ε.Α.Π.!!! Υ.Γ. Τα ψέματα που βγήκε και είπε στο πρωινάδικο τα πίστευε;
  • Δημιουργία νέου...