Προς το περιεχόμενο

fiestakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fiestakias

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

861 προβολές προφίλ

fiestakias's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. fiestakias

    ΗΧΟΣ Τηλεόρασης

    dolby atmos κ βαση χαρακτηριστικων εχω την εντυπωση οτι δεν υποστηριζει.ουτε εξτρα ηχεια νομιζω δεν εχω μπει στην διαδικασια παντως να δω αν γινεται
  2. fiestakias

    ΗΧΟΣ Τηλεόρασης

    Η κριτικη ειναι βασει τα ακουσματα του καθενος κ τι απαιτησεις εχει.ειλικρινα δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο το μονο οτι εγω το χρησιμοποιω σε χωρο 50τμ το εχω στην μεση της αποδοσης κ πολλες φορες ειδικα απο το μπασο τριζουν τα παντα γυρω!!το μεγαλο του προτερημα κ ο λογος που το επελεξα εγω ειναι τα ασυρματα πισω ηχεια με μπαταρια κ η τιμη του.το ειχα βρει προσφορα 419 ευρω νομιζω αρκετα value for money.
  3. fiestakias

    ΗΧΟΣ Τηλεόρασης

    https://www.skroutz.gr/s/13467470/JBL-Bar-Soundbar-510W-5-1-me-Asyrmato-Subwoofer-kai-Tilecheiristirio-Mayro.html εδω εισαι φιλε το εχω δοκιμασμενο δουλευει τελεια!!
  4. ειμαι ακριβως ιδια περιπτωση με εσενα.πριν την ξεκινησεις στον 2ο οροφο ξεκλικαρεις το remember map για να μην σου σβησει τον υπαρχον ηδηχαρτη.και 2ον στο σημειο που θα την βαλεις να ξεκινησει εκει ακριβως θα παρκαρει μολις τελειωσει.δεν χρειαζεται ουτε pause ουτε τιποτα.εγω ετσι την χρησιμοποιω
  5. Καλησπερα παιδια εχω ενα toyotomi inverter 9000btu αγορασμενο το 2014 συγκεκριμενα το toyotomi izuru TRN-28ZR.εδω κ μια εβδομαδα περιπου οταν το ενεργοποιω τις περισσοτερες φορες περνει μπρος η εσωτερικη μοναδα αλλα δεν δινει στην εξωτερικη μοναδα να παρει μπρος ο συμπιεστης.καποιες φορες θα ξεκινησει κανονικα αλλα παλι θα σταματησει ειτε σε ενα λεπτο η αν πιασει θερμοκρασια δεν θα μπορεσει μετα να ξαναπαρει.εν ολιγης αυτο που καταλαβαινω οτι παει να παρει μπρος η εξωτερικη μοναδα σταματαει ξεκιναει ακανονιστα.εχω καθαρισει φιλτρα το εχω βγαλει απο την πριζα εχω τσεκαρει φρεον αλλα παρολα αυτα εχει αυτη την λαθος συμπεριφορα.τελευταιο που μου ειπαν να αλλαξω μπαταριες στο χειριστηριο αλλα δεν πιστευ οτι εχει σχεση.καμια ιδεα πριν μπλεξω με toyotomi γιατι δεν διαβασα κ τα καλυτερα απο το τμημα service.ευχαριστω!
  6. το demo του fifa εχει πολυ διαφορα απο το τελικο game?
  7. καλησπερα παιδια χρονια proακιας ειμαι μεχρι κ περσι αλλα με το φετινο χαλι του e football καηκαμε.με λιγα λογια αξιζει η μεταβαση στο fifa 22 η να περιμενουμε αυτο το περιβοητο update του e football μπας κ σωθει η κατασταση.και τριτη επιλογη ουτε fifa 22 ουτε e football και συνεχιζουμε με pro 21??
  8. fiestakias

    PlayStation 5 Topic v2

    το βρηκα φιλε ηθελε μια περαιτερω ρυθμιση απο την τηλεοραση για ενεργοποιηση της θυρας hdmi που βαζεις το ps5.ευχαριστω παντως!!
  9. fiestakias

    PlayStation 5 Topic v2

    καλησπερα παιδια λιγο βοηθεια αν μπορει καποιος γιατι εχω τρελαθει. πηρα την συγκεκριμενη tv Samsung QLED TV QE 65Q70T και οταν παω στο μενου του ps5 να ενεργοποιησω το HDR μου λεει οτι η συγκεκριμενη tv δεν υποστηριζει HDR.ειναι δυνατον???δεν μπορω να το ενεργοποιησω καπου στην tv και απο την samsung μου λενε ενεργοποιετε αυτοματα!!τι να κανω???
  10. fiestakias

    Samsung QLED TV QE 65Q70T 65

    αν μπορει να βοηθησει και καποιος περι καλυτερων ρυθμισεων εικονας κτλ θα ημουν ευγνωμων!!!!
  11. fiestakias

    Samsung QLED TV QE 65Q70T 65

    ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια και τις γνωμες!προχωρησα στην αγορα πιστευω να μεινω ικανοποιημενος.η μεταβαση ειναι απο 49αρα lg lcd 4k!!
  12. καλησπερα παιδια για αυτην προσφορα τι λετε?https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/samsung-qled-tv-qe-65q70t-65-4k-ultra-hd_3430901 τι γνωμη εχετε για την συγκεκριμενη tv?
  13. τελικα το προβλημα ηταν απο τους server της xiaomi που ειχαν πεσει.τωρα δουλευει οκ.με τα τα χαλια το μονο προβλημα ειναι οτι σε καποια σημεια που εχουν μαυρες σταμπες τα βλεπει σαν κενο κ μπερδευεται.
  14. Γεια σας, παιδια ας βοηθησει καποιος. η σκουπα χθες ηταν μια χαρα, ξαφνικα χωρις κανενα λογο τη βρηκα να αναβοσβηνει και δε συνδεεται στο ιντερνετ και στο κινητο. Φαινεται offline οτι κι αν κανω.
  15. καλημερα παιδια εχω την συγκεκριμενη βαση τηλεορασης https://www.skroutz.gr/s/19938691/ESpace-NXT-550-Επιτοίχια-έως-55-και-50kg.html η οποια το vesa της φτανει μεχρι 400x400. θελω να προχωρησω στην αγορα μια αλλης tv με vesa 400x300.επειδη εχω μπερδευτει δεν θα ταιριαζουν οι τρυπες αφου ειναι ηδη για μεγαλυτερο vesa? βρηκα και το παρακατω σχεδιο και μου φαινεται οτι θα ταιριαζει
  • Δημιουργία νέου...