Προς το περιεχόμενο

iliasmach

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    436
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.596 προβολές προφίλ

iliasmach's Achievements

  1. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα στην αρχή μου πρότεινες ένα hp από τα public και μετά το τροποποίησες. Το συγκεκριμένο στο σαιτ αυτό δεν δίνει αρκετές πληροφορίες (περιγραφή,specs) και στην φωτογραφία έχει διαφορετικό λάπτοπ από το ideapad του σαιτ της lenovo. Είναι σίγουρα αυτό?
  2. Καλησπέρα, ενδιαφερόμαστε για laptop με budget γύρω στα 700-800 ευρώ από ελληνικό κατάστημα λόγω αποφορολόγησης, η χρήση που θα γίνεται είναι ταινίες, ίντερνετ και gaming (football manager αλλά θα θέλαμε να μπορεί να παίζει και πιο απαιτητικά παιχνίδια και γενικά να είναι όσο πιο futureproof γίνεται). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Εξαντλημένο μου το βγάζει το s20 fe και στα δύο χρώματα τώρα.
  4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, για τα παρακάτω τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ. Daikin Siesta Sensira ATXC25C / ARXC25C Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+ | Skroutz.gr Toshiba Shorai Edge RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A+++ | Skroutz.gr
  5. Καλησπέρα, ενδιαφερόμαστε για κλιματιστικό 9000btu το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για θέρμανση κατά 95%, σε έναν μικρό χώρο γραφείο. Μας ενδιαφέρει δηλαδή να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται στην θέρμανση.Τιμή δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο εύρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. iliasmach

    Αγορά νέου tablet

    1) Το ποσό που διαθέτουμε: Γύρω στα 200 ευρώ ή και λίγο παραπάνω αν είναι πολύ καλή ευκαιρία 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): internet browsing, παιχνίδια, youtube 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: να είναι τουλάχιστον 10 ίντσες όχι πιο μικρό 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι ιδιαίτερα 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; όχι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; όχι 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; όχι 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να βγάζει 1-2 μέρες τουλάχιστον 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελλάδα μόνο 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Να σημειώσω ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε το Lenovo Tab 2 A10-70L 10.1" 4G (16GB) το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και τα παίζει για αυτό θέλουμε να το αντικαταστήσουμε.
  7. Ξανά διαθέσιμο το βγάζει για όποιον ενδιαφέρεται.
  8. Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού Ποσό που διαθέτουμε : 1000 ευρώ μαξ περίπου Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νέα αγορά Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Απλά να είναι από Ελλάδα Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: Ψύξη 3 μήνες το καλοκαίρι και 3-4 μήνες θέρμανση τον χειμώνα αν είναι εφικτό να αντικαταστήσει μια σόμπα πετρελαίου που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανσης κτλ: Αποκλειστική πηγή ψύξης και ίσως και θέρμανσης αν είναι επαρκής Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ :Ενιαίος χώρος σαλόνι, διάδρομος και κουζίνα και οι πόρτες στα δωμάτια θα ανοίγουν για να θερμαίνονται/ψύχονται και εκείνα τα δωμάτια Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: μέγιστη θερμοκρασία το καλοκαίρι 40-41 και ελάχιστη το χειμώνα -3 με -6 περίπου Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: θα ήταν επιθυμητό να υποστηρίζει λειτουργία ιονιστή, να είναι σχετικά αθόρυβο όσο γίνεται και να έχει αξιοπρεπή εγγύηση. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε:
  9. Καλησπέρα, ενδιαφερόμαστε για αγορά κλιματιστικού inverter με μέγιστο budget γύρω στα 1000 ευρώ, και θα θέλαμε να είναι 24αρι. Ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι περίπου 85 τ.μ. . Θα χρησιμοποιείται για ψύξη τα καλοκαίρια (περίπου 3 μήνες) και αν είναι εφικτό και αξίζει θα αντικαταστήσει και την σόμπα πετρελαίου που χρησιμοποιείται για θέρμανση τον χειμώνα. Θα θέλαμε να έχει και λειτουργία ιονιστή καθώς και να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Πολύ καλός browser, τον χρησιμοποιώ πλέον σαν κύριο browser και στα windows και σε android και καλύπτει τις περισσότερες αν όχι όλες, τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένας μέσος χρήστης.
  11. Το πήρα κανονικά έχοντας απλά κάνει log in μου το βγάζει με έκπτωση 100%.
  12. Ολοκληρώθηκε η παραγγελία αλλά δεν βρίσκω το κλειδί πουθενά. Το στέλνουν στο email ή είναι στο account που δημιουργήσαμε?
  13. Παρέλαβα τελικά το laptop, πριν λίγες μέρες. Θα ανεβάσω post με τις εντυπώσεις μου όταν θα βρω χρόνο και έχω ασχοληθεί αρκετά μαζί του. Παρέλαβα τελικά το laptop, πριν λίγες μέρες. Θα ανεβάσω post με τις εντυπώσεις μου όταν θα βρω χρόνο και έχω ασχοληθεί αρκετά μαζί του.
  • Δημιουργία νέου...