Προς το περιεχόμενο

moufas999

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.775 προβολές προφίλ

moufas999's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

12

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 12:21 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Aναζητώ δύο μνήμες DDR 2 4GB 800Mhz έκαστη μεταχειρισμένες με δοκιμή πάνω στο Laptop επιτόπου για να δούμε εάν λειτουργούν.

    1 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 12:20 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλούνται σφραγισμένα στα κουτιά τους 4 συμβατά μελάνια (όλα τα χρώματα) 405XL για εκτυπωτες EPSON στα 25€.Συνάντηση και πώληση χέρι με χέρι,κατοικώ Αθήνα.Παιδιά ένα που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι τα μελάνια είναι πρωτότυπα εργοστασιακά και όχι ξαναγεμισμένα.

    25 €

  3. moufas999

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ GAMING LAPTOP

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/04/2024 06:47 μμ

    • Ζήτηση
    • ΝΕΟ

    Παιδιά αναζητώ το gaming laptop Asus ROG Strix G18 G814JI-N5077W 18" IPS 165Hz (i7-13650HX/32GB/1TBSSD/GeForce RTX 4070/W11 Home) ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ στο κουτί του και το πληρώνω 500€ κάτω από την πιο φθηνή τιμή στον κατάλογο του SKROUNZ, παράδειγμα εάν έχει 2500€ το πληρώνω 2000€, εάν έχει 2400€ το πληρώνω 1900€.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

    1 €

  4. moufas999

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΤΟROLA E13

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/04/2024 06:46 μμ

    • Ζήτηση
    • ΝΕΟ

    Παιδιά αναζητώ για αγορά το κινητό ΜOTOROLA E13 8GB/128CB ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝO στα κουτί του. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Υ.Γ. Παιδιά για να μην χάνουμε τον καιρό μας και εγώ και εσείς με άσκοπα μηνύματα-προτάσεις σας αναφέρω ρητά & κατηγορηματικά ότι το κινητό το πληρώνω 30€ κάτω από την πιο φθηνή τιμή που υπάρχει σε κατάστημα και το βλέπουμε στο ίντερνετ. https://www.skroutz.gr/mp/181443106/Motorola-Moto-E13-8-128GB-Cosmic-Black-smartphone.html

    1 €

  5. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/03/2024 08:10 μμ

    • Ζήτηση
    • ΝΕΟ

    Παιδιά αναζητώ το συμβατό ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΝΕR SAMSUNG MLT-D1052L BLACK για αγορά από ιδιώτη ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ στο κουτί του και εάν είναι σε καλή τιμή πάνω από ένα τεμάχιο Ευχαριστώ

    1 €

  6. Παιδιά ανοίγω αυτό το θέμα γιατί εδώ μέσα πολλές αγγελίες για ανταλλαγή τηλεφώνων και θέλω να ακούσω την άποψη σας για αυτό και παρακάτω θα σας πω την δική μου.Πιστεύω ότι στην ανταλλαγή τηλεφώνων ο ένας από τους δύο που κάνουν την ανταλλαγή είναι νομοτελειακά ριγμένος.Δηλαδή? αν ένας πάει να ανταλλάξει ένα τηλέφωνο φυσικά θα θέλει να πάρει ένα καλύτερο τηλέφωνο από αυτό που θα δώσει και σίγουρα δεν θα πάρει ένα υποδεέστερο, αλλά και ο άλλος που πάει να συναντηθεί με τον πρώτον που ανέφερα σίγουρα σκέφτεται το ίδιο και μπορείται να μου λύσετε αυτήν την πολύ δύσκολη εξίσωση? εγώ πάντως δεν πιστεύω, δεν εγκρίνω και δεν κάνω ανταλλαγές τηλεφώνων γιατί φως φανάρι που λένε ότι πάντα υπάρχει ο χαμένος σε μία τέτοια συναλλαγή.
  7. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση και οκ η ανηψιά μου είναι νέα κοπέλα και γνωρίζει από υπολογιστές αλλά πολλές γυναίκες ηλικίας άνω των 50 η και άντρες μαζί σε αυτές τις ηλικίες και άνω που τους βλέπω με κάτι απλά τηλέφωνα που να γνωρίζουν από εφαρμογές και τέτοια, εδώ στα μηχανήματα πηγαίνουν και ρωτούν άλλους που περιμένουν πως να φορτίσουν την δωρεάν κάρτα τους.
  8. Bρε παιδιά έχω μία απορία? 'όλοι αυτοί που είναι γραμμένοι στον Ο.Α.Ε.Δ. και κυκλοφορούν δωρεάν με την ATΗΕΝΑ CART πως θα κυκλοφορούν? η ανηψία μου κυκλοφορεί δωρεάν γιατί είναι γραμμένη στον O.A.E.Δ. και κάθε μήνα πάει η κάθε 2΄μήνες φορτίζει την κάρτα της στα μηχανήματα που έχει εφαρμογή επιδότησης για τους άνεργους.
  9. Συνήθως στο 20% μόλις φθάσει το βάζω στην φόρτιση γιατί έχω διαβάσει για την υγεία και την μακροζωία της μπατάριας δεν πρέπει να πέφτει η μπαταρία κάτω από το 15%. Ποιου τραγωδία του Ευριπίδη η του Αισχύλου?
  10. Στο 90% συνήθως αλλά μερικές φορές μπορεί να ξεχαστώ και να πάει η φόρτιση στο 100%.
  11. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ως τώρα απαντήσεις αλλά από την άλλη με αυτό που διάβασα για την σειρά Redmi πρέπει να αποφεύγω να αγοράζω τα μεταχειρισμένα κινητά Redmi όπως ο (Διάολος) το λιβάνι που λένε γιατί μην μου πείτε ότι μπορεί να ξέρει ο καθένας μας όταν ο κάθε πωλητής προσπαθεί να ξεφορτωθεί ένα μεταχειρισμένο Redmi το πρόσεχε η όχι ως προς την φόρτιση. Εγώ πάντως ως προς την φόρτιση προτιμώ την αργή και ας είναι αυτό σπαστικό για τους περισσότερους και καλό είναι οι εταιρείες να προσπαθήσουν να κατασκευάσουν μπαταρίες που να διαρκούν περισσότερες ώρες και ας αφήσουν την γρήγορη φόρτιση στην άκρη αφού σε τελευταία ανάλυση μπορεί να εξυπηρετεί λόγω χρόνου φόρτισης αλλά με υψηλό τίμημα την σύντομη φθορά της μπαταρίας και ίσως και του κινητού λόγω θερμοκρασίας.
  12. Παιδιά καλησπέρα σε όλους, εντελώς τυχαία διάβασα ένα άρθρο για την γρήγορη φόρτιση και αναφέρει κάτι πολύ ανησυχητικό για τα κινητά της σειράς Redmi και ανησυχώ επειδή έχω ένα Redmi στο κουτί του και αν είναι αλήθεια να το ξεφορτωθώ και να μην αγοράσω άλλη φορά κινητό από αυτήν την σειρά. Θα καταχωρίσω παρακάτω το άρθρο αυτό και πείτε μου παρακαλώ την γνώμη σας. Ευχαριστώ. (Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία κινείται με γρήγορες ταχύτητες και τα κινητά τηλέφωνα δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι κατασκευαστές προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν τις δυνατότητες των κινητών τους και ένας από τους τρόπους είναι με τη χρήση γρήγορων φορτιστών, αλλά και γενικότερα με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Ωστόσο, ενώ βλέπουμε κινητά με υπερβολικά γρήγορα φόρτιση, όπως για παράδειγμα το Xiaomi Redmi Note 12 Explorer το οποίο φορτίζει στα 210W, την ίδια στιγμή η αρκετά πιο ακριβή ναυαρχίδα Xiaomi 13 φορτίζει με 90W, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι λίγα. Γιατί όμως υπάρχει αυτή η διαφορά; Η απάντηση είναι απλή: η υπερβολικά γρήγορη φόρτιση δεν φτάνει ποτέ στις ναυαρχίδες επειδή προκαλεί σημαντική ζημιά στη μπαταρία τους. Οι συσκευές που υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση συνήθως έχουν μια μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία μπορεί να φορτιστεί γρήγορα μέσω μιας υψηλής τάσης φόρτισης. Ωστόσο, η γρήγορο φόρτιση δημιουργεί αυξημένη θερμότητα, η οποία προκαλεί μεγαλύτερη φθορά στη μπαταρία. Επιπρόσθετα, είναι γεγονός πως όσο πιο γρήγορα φορτίζει μία μπαταρία τόσο πιο γρήγορα μειώνεται η ζωή της και η αυτονομία της. Ποιο είναι το συμπέρασμα; Τα πράγματα είναι απλά, κινητά μεσαίας κατηγορίας όπως το Redmi Note 12 Exploer (210W) η Xiaomi γνωρίζει ότι σε 1-2 χρόνια δεν θα ασχολείται κανείς με αυτό. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των κινητών της σειράς Redmi αντέχουν μόλις 2 με 3 χρόνια και μετά θα εμφανίσουν κάποιο πρόβλημα. Οπότε και δεν αποτελεί πρόβλημα η χρήση υπερβολικά γρήγορης φόρτισης σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου οι συσκευές από την κατασκευή τους προορίζονται για τα “σκουπίδια” μετά από μόλις 2-3 χρόνια… Στην περίπτωση όμως μίας ναυαρχίδας τα πράγματα αλλάζουν. Οι ναυαρχίδες είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να αντέξουν τουλάχιστον 5 χρόνια στις πιο πολλές περιπτώσεις. Έτσι η χρήση υπερβολικά γρήγορης φόρτισης είναι απαγορευτική, αφού ο χρήστης που θα κρατήσει το κινητό του για πολλά χρόνια σίγουρα θα χρειαζόταν να αλλάξει μπαταρία σχετικά σύντομα. Έτσι η Xiaomi και όχι μόνο, κρατάνε σχετικά χαμηλά την τάση φόρτισης, ώστε η μπαταρία να μην χρειαστεί αλλαγή και να υπάρχει σωστή ισορροπία στο τελικό αποτέλεσμα.)
  13. Παιδιά χθες βράδυ εκεί που καθόμουν σκέφτηκα να ρίξω μία ματιά για την τιμή ρεύματος σε διάφορες πλατιφόρμες ,σαιτ που αναφέρουν υποτίθεται ποία εταιρεία έχει την συγκεκριμένη στιγμή που τα κοιτάς την καλύτερη τιμή ανά κιλοβατόρας στο ρεύμα, αφού γράφτηκα σε 5 τέτοια διαφορετικά σαιτ την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο και διαπίστωσα ότι ο καθένας μου έλεγε διαφορετική εταιρεία ότι είχε την φθηνότερη τιμή και όταν τους είπα πρώτα σαν παράδειγμα ότι θέλω ας πούμε να αγοράσω ένα κινητό, συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο η ένα laptop η ένα ψυγείο και μπαίνω στο skroutz.gr η στο Bestprice σχεδόν πάντα έχουν το ίδιο κατάστημα με την φθηνότερη τιμή και μερικές φορές έχει το Bestprice κάποιο άλλο με λίγο φθηνότερη τιμή αλλά δεύτερο είναι το ίδιο κατάστημα με το Skroutz.gr μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν τι κάνουν οι άλλες πλατιφόρμες συγκρίσιμων τιμών και τους είπα έπρεπε και οι 5 πλατιφόρμες να λέτε σήμερα για παράδειγμα την ίδια εταιρεία για την πιο φθηνή τιμή σε ρεύμα αλλά όχι αυτό δεν συμβαίνει αλλά δεν συμφωνούν όχι μόνο οι 5 πλατιφόρμες στην ίδια εταιρεία. ούτε καν οι 4,ούτε καν οι 3 ούτε καν οι 2 και είστε όλοι απατεώνες και απλώς ο καθένας πουλάει το ρεύμα της εταιρείας που παίρνει προμήθεια, οπότε παιδιά γνωρίζει κανείς εδώ μέσα κάποια αντικειμενική και αληθινή πλατιφόρμα σαιτ που να λέει όντως την φθηνότερη τιμή στο ρεύμα γιατί από την εμπειρεία απογοητεύτηκα με όλους αυτούς τους παπατζήδες που και καλά σε ενημερώνουν ποία εταιρεία έχει την φθηνότερη τιμή την όποια στιγμή θα μπεις στο σαιτ τους?
  14. Σε αυτό που λες φίλε μου έχεις απόλυτα δίκιο, αλλά από την άλλη εάν πάρει καμία παλιοχαρχάρα όλη την ώρα θα τρέχει στα συνεργεία και θα του στοιχίσει ο κούκος αηδόνι που λένε.Αυτές οι αφορές που αφορούν τέτοια αμάξια είναι στο 95% για την χωματερή και σπάνια υπάρχει αμάξι 20ετίας σε καλή κατάσταση και μόνο εάν είναι κανενός ναυτικού, φίλος μου πήρε πριν 3 χρόνια από Ναυτικό αμάξι 15ετίας και ήταν σχετικά με λίγα χιλιόμετρα και σαν καινούργιο αλλά δεν τυχαίνουν κάθε ημέρα τέτοιες ευκαιρίες.
  15. Φίλε μου όποιο αμάξι και να πάρεις δώσε 70 ευρώ και φωναξε μία εταιρία όπως η spotmechanic και θα το ελέγξουν σε 200 σημεία και θα πάρεις και γραπτή έκθεση για τα προβλήματα που θα έχει εάν έχει και φυσικά απάντηση 1000% εάν είναι τρακαρισμένο η όχι.
  • Δημιουργία νέου...