Προς το περιεχόμενο

Razor_7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.048
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.332 προβολές προφίλ
  1. Όχι, δε μίλαγα για επαγγελματικό απλά νόμιζα ότι αντί για Γ1 έγραψες Γ21. Btw, δε βλέπω κάτι σε σταθερές τιμές εκεί, φαντάζομαι δεν υπάρχει, έτσι; (οπότε δεν έχει νόημα να ασχοληθώ) Στο παρακάτω εννοείς οτι δεν ενεργοποίησαν ούτε στο Οικιακό Γ1 τη ρήτρα αναπροσαρμογής με αποτέλεσμα να πληρώνουν 0,11 ες αεί;
  2. Razor_7

    Wordpress απορίες

    Θέλω να φτιάξω multivendor platform: Μπαίνει ο πωλητής και κάνει listing το προϊον του. Κάθε προϊον διατίθεται από 10 πωλητές ας πούμε (τύπου σκρούτζ). Το θέμα μου είναι, αφού αγοράσω το theme μετά πως συνδέω το backend ώστε να έχει ένα dashboard ο κάθε πωλητής; Θα πρέπει να κοιτάξω εκ των προτέρων να είναι συμβατό με το theme και ποιά είναι τα πιο δημοφιλή plugins/dashboards για να κάνω τη δουλειά αυτή;
  3. @washcloud Μιας που ρώτησες τι με προβληματίζει, το σκεπτικό είναι το εξής. Ότι με πραγματικά στοιχεία στα χέρια το κόστος για το Protergia MVP είναι στα 0.195 (συμπεριλαμβάνοντας την κρατική επιχορήγηση που δίνεται μέχρι τώρα στα κυμαινόμενα μόνο τιμολόγια) πράγμα το οποίο ναι μεν ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση κάνει πιο συμφέρουσα την πρόταση της ΔΕΗ αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να αξίζει την έξτρα διαδικασία/χαρτούρα αυτό το 30άρι το μήνα. Αν μάλιστα συνυπολογίσω ότι στο 6μηνο πάνω δύναται να αναπροσαρμόσει τα τιμολόγια τότε τρέχα γύρευε. Βέβαια από την άλλη χρειάζεται να γίνει κι ένα risk management εδώ καθώς ούτε η τιμή της MWh είναι εξασφαλισμένη αλλά ούτε και η κρατική επιδότηση φυσικά, κι εδώ τα ζυγίζω και κλείνω προς το myEnter online. Εντωμεταξύ, εδώ δε σε έπιασα: "[...]και σχεδόν 2 χρόνια που υπάρχουν τα σταθερά τους, ούτε στο Γ1 γύρισαν κανέναν)." Έχει η ΔΕΗ σταθερό Γ21; Γιατί εδώ βλέπω ότι: "* Στις χρεώσεις προμήθειας εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής χρέωσης προμήθειας."
  4. Το αναφέρω γιατί γίνανε τελευταία καταγγελίες στη ΡΑΕ για αυτό. Αν πάντως δεν έχει εφαρμοστεί τότε είναι θετικό. https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/328971_katargoyn-programmata-statheris-timologisis-reymatos-erimin-ton https://itechnews.gr/2022/03/dei-dekades-kataggelies-gia-ta-stathera-timologia/
  5. Σωστός, μεταφέρω στο σωστό. Ontopic, από την εμπειρία μου με τους εναλλακτικούς και με την προϋπόθεση της πάγιας εντολής, θεωρώ καλύτερο την προτέργια μέχρι στιγμής και συγκεκριμένα το πρόγραμμα MVP. Γενικά και με το support τους όταν χρειάστηκε ευχαριστημένος είμαι αλλά και όταν υπήρξε μια φορά θέμα λύθηκε στον επόμενο λογαριασμό με αντιλογισμό. Θα ήθελα βέβαια μεγαλύτερο άνω όριο στην ΤΕΣ, αλλά whatever. Όσο και να έψαξα δε βρήκα κάτι καλύτερο από 0,055 και 0,039 (ημέρα/νύχτα).
  6. Είναι κάποιος εδώ μέσα που είναι για τουλάχιστον ένα 8μηνο στη ΔΕΗ και να παρατήρησε αλλαγή στη χρέωση ανά kWh; Αναφέρομαι στα προγράμματα myhome Enter (online/plus). Γιατί ρωτάω; Διότι αναφέρεται στους όρους με ψιλά γράμματα αριστερή σελίδα (δε θυμάμαι νούμερο) ότι μετά την πάροδο 6μήνου παύει η σταθερή χρέωση, με ότι αυτό συνεπάγεται με ΟΤΣ (ΤΕΣ). Ενδιαφέρομαι να βάλω το online πακέτο με 0.17 και 0.13 ημέρα/νύκτα αντίστοιχα αλλά αν εφαρμόζεται τελικά η ρήτρα μετά το εξάμηνο, είναι δώρο άδωρον.
  7. Απλά με αυτό το κιτ το ρούτερ [που θα κουμπώσω στο ένα powerline] συνεχίζει να εκπέμπει ασύρματα κανονικά, έτσι; Απλά η άλλη έξοδος είναι με ethernet.
  8. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αυτό εδώ το powerline [Devolo Magic 2 Lan 1-1-1 8359 , θέλω από public γιατί έχω πιστωτικό] κάνει για χρήση σε υπόγειο όπου με νοιάζει να συνδέω μόνο μία συσκευή με ethernet? Πρακτικά μόνο με αυτό είμαι καλυμμένος ή χρειάζομαι άλλο ένα τέτοιο σύστημα κουμπωμένο στο ρούτερ της κοτέ?
  9. Παίξε με επιδότηση και απόσυρση για ηλεκτροκίνητα και πήγαινε στο skoda citigo. Αν έχεις και κάποιον πολύτεκνο γνωστό βγαίνει στα 16k.
  10. Καλησπέρα, ψάχνω αξιόπιστο πλυντήριο εντός Αττικής που να κάνει σωστή δουλειά σε πλύσιμο αμαξιού από κάτω (σασί). Το είχα δίπλα στη θάλασσα κάνα μήνα. Ψάχνοντας λίγο μέσω συνδυασμένων κριτικών σε φβ/γκουγκλ/κλπ. κατέληξα στο car wash and go, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν κι αυτοί καλή δουλειά, οπότε ανη κάποιος συνφορουμίτης έχει ιδία άποψη από προσωπική εμπειρία ιδανικά, ας την καταθέσει.
  11. Razor_7

    Galaxy Watch vs Galaxy Watch Active 2

    To GW1 έχει καλό log, δηλαδή κρατάει στοιχεία για μια εβδομάδα και ανα πόσα δεύτερα μετρά παλμούς, έχει δυνατότητα ρύθμισης αυτού? Το θέλω κυρίως για: - log - μετρηση παλμών live - μέτρηση ύπνου - ανάγνωση αρχειων pdf πιστευετε είναι καλή λύση?
  12. Ωραίος, φαίνεται να 'χει και IPS πάνελ https://www.notebookcheck.net/Dell-G3-15-3590-Laptop-Review-Inexpensive-with-Easy-Upgrades.436972.0.html
  13. Razor_7

    FIAT PUNTO VS CITROEN C3

    Το σημειωμένο με κόκκινο είναι , άρα για να μην αναφέρεται καθόλου το 16V είναι 8 βάλβιδο λογικά (?)
  • Δημιουργία νέου...