Προς το περιεχόμενο

Alexthekiller1993

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    375
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

23.271 προβολές προφίλ

Alexthekiller1993's Achievements

  1. Alexthekiller1993

    Πρόβλημα apple pay

    Θυμαμαι οτι αφαιρεσα το find my και στη συνεχεια εκανα το reset απο τον υπολογιστη με αρχειο ipsw με τη λογικη οτι θα μπει "καθαρα" το νεο λογισμικο, αλλα δε θυμαμαι να ειχε καπου επιλογη για απενεργοποιηση Apple Pay. Παρολα αυτα μου ηρθε email απο την Edenred οτι η καρτα αφαιρεθηκε απο το Apple Pay οπως κανει παντα μετα απο reset αρα φανταζομαι η διαδικασια εγινε σωστα. Επισης, ειναι πολυ πιθανο αυτο που λες για τη προηγουμενη εκδοση, ισως καποια στιγμη ξεκολλησει 😕
  2. Alexthekiller1993

    Πρόβλημα apple pay

    Δυστυχως εχει κολλησει και εμενα, μετα απο φορματ που εκανα σε iPhone λογω του iOS 17, 3 καρτες μου απορριφθηκαν (Πειραιως χρεωστικη, Edenred ticket restaurant και Viva wallet) με το μηνυμα οτι "Δεν προστεθηκε η καρτα. Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με τον εκδοτη της καρτας." Εχω και μια συσκευη Android και εκει πλεον τις απορριπτει αρα αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως απο το πολλα βαλε - βγαλε σε μικρο διαστημα, τις μπλοκαραν για τα ψηφιακα πορτοφολια. Μιλησα με τη τραπεζα και δε μπορουν να καταλαβουν γιατι απορριπτεται η κινηση και θα το ερευνησουν, μιλησα στη συνεχεια με την Apple και ριχνει τον βαρος στον εκδοτη της καρτας δηλαδη στη Mastercard/VISA και οχι στη τραπεζα . Στη συνεχεια πηρα τους αντιστοιχους εκδοτες (που παρεπιπτοντως εχουν το τμημα υποστηριξης μονο στα Αγγλικα) και με οδηγησαν ξανα στη τραπεζα! Οποτε ειναι ενας ατερμων κυκλος και κανεις δε μπορει να βοηθησει... Το χειροτερο ειναι οτι η μια καρτα ειναι αυλη και δε μπορω να τη χρησιμοποιησω πλεον... Μια προσωρινη λυση που βρηκα ειναι να περασω τις καρτες στο Curve οποτε μπορω να τις χρησιμοποιησω πλαγιως (εκτος απο την Edenred για καποιο λογο). Πιστευω οτι καποια στιγμη θα λυθει αυτοματα αλλα δεν εχω καποια εξηγηση για ολο αυτο απο κανεναν...
  3. Εμένα ξεκίνησε με DPD και το ανέλαβε η ACS στην Ελλάδα. Ίσως επειδή μένω Θεσσαλονίκη έρχονται οδικώς στο Καλοχωρι που είναι ο κεντρικός σταθμός.
  4. Μολις παρελαβα με ACS, ολα μια χαρα.
  5. Χθες παρηγγειλα 2 προιοντα λογο της προσφορας και ηδη σημερα σταλθηκαν με DPD Γερμανιας! Εμπειρικα απο παλιοτερες αποστολες με DPD εκανε 5-7 εργασιμες οποτε θα επιβεβαιωσω οταν παραλαβω.
  6. Ένας φίλος μου που έχει πάρει 2 αναβολές και του χρόνου θα πάρει τη 3η αναβολή άρα και απαλλαγή, από όσο θυμάμαι πήγε σε ψυχίατρο ιδιώτη και αφού έγινε η διάγνωση του έδωσε σφραγισμένο φάκελο για τον στρατό που αναφέρει ότι δε μπορεί να υπηρετήσει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Όταν του ήρθε το γράμμα της κατάταξης που συνήθως έρχεται 15-20 μέρες πριν τη παρουσίαση, πήγε στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο με ραντεβού και παρέδωσε το σφραγισμένο γράμμα, αφού τον εξέτασαν και οι στρατιωτικοί γιατροί του δώσανε την 1η αναβολή, το ίδιο έκανε και φέτος για τη 2η αναβολή, νομίζω για τη 3η αναβολή είναι τυπική διαδικασία χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό. Οπότε δε χρειάζεται να παρουσιαστείς στη μονάδα κατάταξης, ο φίλος μου που μένει Θεσσαλονίκη τα έκανε όλα στη πόλη του και δε χρειάστηκε να μεταβεί στον Έβρο. Βέβαια η όλη διαδικασία διαρκεί 3 χρόνια.
  7. Για κράτηση 12% θα το δεχόμουν μόνο αν ανέβαζε το ινσομνια την αγγελία και πήγαινε να πουλήσει το προϊόν κιόλας 🤣
  8. Μίλησα με το 13888 για τη προσφορά και με ενημέρωσαν ότι δεν ισχύει η προσφορά για τη γραμμή μου. Έχω καρτοσυμβόλαιο που έληξε πριν μερικούς μήνες. Μαλιστα στο τηλέφωνο μου είπε ότι ισχύουν μόνο οι προσφορές για ανανέωση από την εφαρμογή της Cosmote.
  9. Με τις παραδοσεις τι ακριβως παιζει? Εμενα μου εδωσαν tracking στις 19/1 που αναφερει "Δημιουργία ετικέτας αποστολής" και απο τοτε τιποτα!
  10. Οχι ερχονται απο Ισπανια ή κατευθειαν απο Ελλαδα οποτε δεν περνανε τελωνειο.
  11. Alexthekiller1993

    DHL paket international

    Ναι εχουν συμφωνια μεταξυ τους και οταν "φουλαρει" η DHL τα δινει στα ΕΛΤΑ Κουριερ διοτι προτεραιοτητα της DHL ειναι τα Express πακετα να παραδωθουν σε 1 εργασιμη και να μη χασουν τις προθεσμιες στις ακριβες αποστολες.
  12. Alexthekiller1993

    Αγορά από shein

    Καλησπέρα, μπορώ να παραγγείλω άφοβα χωρίς άγχος τελωνείου ανεξάρτητος ποσού; Πρέπει να είναι από Ευρωπαϊκή αποθήκη ή όχι;
  13. Alexthekiller1993

    Ψάχνω για...

    TP-LINK Archer C80 - Skroutz.gr
  14. Alexthekiller1993

    DHL paket international

    Μια βδομάδα υπολόγιζε για να φτάσει Αθήνα.
  • Δημιουργία νέου...