Προς το περιεχόμενο

arian7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

495 προβολές προφίλ

arian7's Achievements

  1. Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω το S23 128gb αυτή την στιγμή εχει 565 περίπου απο bestprice. Πιστεύεται αξίζει να περιμένω blackfriday ?
  2. arian7

    Ηχόμπαρα Samsung

    Την βλεπω αλλά ναι δεν σβήνει θα δοκιμάσω αυτό που ειπες αν σβήνει απο μονή της. Κοίτα και εγω το έψαξα πολύ πριν καταλήξω στην 650 εχει πολλά μοντέλα η samsung που ουτε σε καταστήματα δεν ήξεραν να μου πουν τις διάφορες, τωρα δες τι θες εσυ πχ εγω διαβαζα οτι πρεπει να εχει dolby atmos η μπαρα αλλα και με το Πρότυπα Ήχου: DTS Virtual: X είμαι πολύ ικανοποιημένος . Εδω εχει μια καλη παρουσιαση https://www.youtube.com/watch?v=3KVuWP3BGaA και γενικά αυτος είναι καλός στις παρουσιάσεις τσέκαρε μια μήπως πάρεις απαντήσεις.
  3. arian7

    Ηχόμπαρα Samsung

    Εγω πριν 2 βδομάδες πήρα HW-B650 αρκετά κοντά με την HW-Q600B (τιμή 227€) εχω και γω τηλεόραση samsung . Ο έλεγχος γίνεται με το control της τηλεόρασης ολα κομπλέ αλλά όταν κλεινω την τηλεόραση η μπάρα δεν κλείνει. Ξέρεις κανείς κάτι??? Όσο για την μπαρα είμαι πολύ ικανοποιημένος αρκετά καλός ήχος και δυνατός( την εχω συνδέσει με Οπτική)
  4. arian7

    Αγορά Samsung S22 128g

    Ευχαριστώ... Δεν θέλω να περιμένω μήπως πάρω το S 23 αλλά μήπως πέσει σε τιμή το S 22 μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά εγώ. Ναι τα μαγαζιά best price δεν κόβουν τιμολόγιο αυτό είναι το αρνητικό.
  5. arian7

    Αγορά Samsung S22 128g

    ευχαριστω...
  6. arian7

    Αγορά Samsung S22 128g

    Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά νεου κινητού ( εχω το S 9 ) και να παω σε S 22 128g . Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν αξίζει να περιμένω λιγο ακόμα για να ανακοινωθούν τα νεα S23 (1/2/23) για να πέσει η τιμή του S22 (σημερνή τιμή απο skroutz 618€)? Ευχαριστω...
  7. Παιδια ξέρουμε τι απαιτήσεις εχει το πρόγραμμα ή θα έχει εχω το lenovo miix 3 και θα ηθελα ενα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για το ταμπλετ . Lightroom και το PS ειναι βαριά πρόγραμματα για τετοιου είδους ταμπλετ.
  8. Ναι το δοκίμασα στο CRU μου το κανει απλα οταν παω στο control panel στις ρυθμίσεις της οθόνης για να αλλαξω τα hertz δεν μου την εχει σαν επιλογή( εκανα restart το pc μου )
  9. Βρήκα ακρη (με CRU) με την ανάλυση αλλα ειναι στα 37 Hertz σε ανάλυση 2560x1440. μήπως ξερει καποιος αν μπορω να το παω σε 60 hertz και πως?
  10. το δοκιμασα και με dvi dual link και παλι τα ιδια. Μηπως φταινε τα windows?
  11. Πηρα χθες hdmi που λεει οτι ειναι για 4k τιποτα παλι αρα δεν φταιει το καλώδιο σίγουρα...
  12. ΝΤο πήρα απο φιλο που το εχει δουλέψει ελάχιστα ειναι σχεδον καινούργιο . Πάντως μια θυρα hdmi εχει και η καρτα μου μια θυρα εχει .
  13. Το εκανα σου δειχνω και εικονες να δεις αν εχω κανει κατι λαθος και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα.
  • Δημιουργία νέου...