Προς το περιεχόμενο

tekas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

872 προβολές προφίλ

tekas's Achievements

  1. ΕΙναι το PCG-71811M. Η εκδοση BIOS InsydeH20 3.5Version
  2. Εχω ενα laptop sony vaio στο οποιο ειχε χαλασει ο σκληρος δισκος, ετσι λοιπον ειχα αλλον σκληρο δισκο (ο οποιος εχει γινει ελεγχος και δουλευει κανονικα) απο αλλο laptop με καμενη οθονη τον οποιο εβαλα πανω στο vaio, το προβλημα ειναι οτι δεν κανει boot ουτε μεσω cd αλλα ουτε μεσω usb παρολο που μπαινω στα bios και το ρυθμιζω για να ξεκινησει ειτε απο το cd ειτε απο το usb. Εχω δοκιμασει και αλλο cd με windows αλλα και αλλο usb το οποιο το δοκιμασα αλλου και κανει κανονικα boot, καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω.
  3. Θεωρώ ότι εάν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα θα επέλεγα μόνο ένα από τα 2 συγκεκριμένα αυτοκίνητα. 1. Mercedes-Benz E 300 HYBRID DIESEL AMG LOOK. μοντ 2015 και μετά. 2. BMW X6 2015 μοντ 2015 και μετά.
  4. tekas

    Photos of your car

    Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Σχετικά με τα φανάρια τα έφτιαξε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, το κόστος μου είπε ότι πήγε περίπου στα 120 ευρώ η μεταστροπή. Haris San το βράδυ θα βάλω και τις υπόλοιπες.
  5. tekas

    Photos of your car

    Η πρόσφατη απόκτηση μου
  6. Ο Μέγας Ανατολικός, αυτο το εξαιρετικο μυθιστορημα του Ανδρεα Εμπειρικου.
  7. Αυτή την στιγμή έχω μόνο 1 ssd 250άρι της kingston. Αυτή τη φορά σκέφτομαι να πάω σε intel μεριά με κάποιον i5 και 8gb ram. Το ποσό το οποιό μπορώ να διαθέσω σε cpu είναι μέχρι 220 και σε μητρική μέχρι 120.
  8. Ότι λέει και οτ τίτλος θέλω κάποιον cpu (μέχρι πρότεινος είχα τον 8320 όπου με κάλυπτε σε ότι και αν έκανα αλλά το πούλησα γιατί βρήκα να τον δώσω καλά) Δεν έχω σκοπό να του κάνω ovelclock άλλωστε δεν θα παίξω από πλευράς gaming και κάτι πολύ βαρύ, το ίδιο επίσης και με το video editing. Μητρική δεν έχω επιλέξει ακόμα γιατί δεν ξέρω ποιον cpu θα πάρω. Το bugdet είναι μέχρι 220 ευρώ.
  9. tekas

    αγορα μηχανακι

    Πάρε εάν έχεις δυνατότητα το Honda SH 300 ABS η το Yamaha ΧΜΑΧ 400 ABS, οτιδήποτε άλλο είναι υποκατάστατο. Επίσης έχουν και καλή μεταπωλητική αξία.
  10. Όπως γράφω και στο τίτλο θέλω γνώμες για να μπορέσω να διακοσμίσω ένα τοίχο. Επειδή πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο σπίτι το μοναδικό κομμάτι το οποίο μπόρεσα να διεκδικήσω :ph34r: είναι ένα κομμάτι τοίχου το οποίο έχει διαστάσεις 2.50m x 2.40m. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα έπιπλο το οποίο φιλοξενεί την τηλεόραση, το dvd και κάτι άλλες μαλακΙ0lεS αλλά θα φύγουν οπότε θα μείνει καθαρός ο τοίχος. Η δική μου σκεψη είναι να τοποθετήσω κρεμαστή την τηλεόραση, να μπεί κάποια ταπετσαρία και κανένα ράφι με κρυφές βάσεις. Τα χρώματα της ταπετσαρίας τα οποία σκέφτομαι είναι κάτι σε μπεζ. Το ράφι θα είναι κάτι σε καφέ και η tv είναι μια smart tv με inox στοιχεία (Ίσως αυτό που θέλω δεν ονομάζεται διακόσμιση αλλά δεν βρήκα ποιό κατάλληλο τίτλο).
  11. tekas

    Τσάντα πλάτης.

    Ρίξτε καμία πρόταση, ψάχνω αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Θα βάζω μέσα το tableb,τα έγγραφα του αυτοκινήτου, μερικά βιβλία σχετικά μικρά σε μέγεθος και ελάχιστα πράγματα (ψείρες ακουστικών, usb γενικά πράγματα σε αυτό το μέγεθος) Από τιμές δεν ξέρω που κυμαίνονται.
  • Δημιουργία νέου...