Προς το περιεχόμενο

fabiars

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    217
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fabiars

  • Ημερομηνία γέννησης 29 Ιουνίου

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.236 προβολές προφίλ

fabiars's Achievements

  1. καλησπέρα Τζονι Άμα σε ενδιαφέρει να κατσεις Ολλανδία , το μεταπτυχιακό εκεί θα σε βοηθήσει παραπάνω. Και οπουδήποτε στο εξωτερικό να σκέφτεσαι να πας, μεταπτυχιακό του εξωτερικού θα σε ανεβάζει περισσότερο από το ελληνικό . Γιατί θα έχεις 1 ελληνικό και ένα αγγλόφωνο πτυχίο και μετράνε περισσότερο από 2 Ελληνικά . τώρα άμα σκέφτεσαι να κάτσεις Ελλάδα , δες μαθήματα ( που λες ότι είναι ίδια ) και δες και τους καθηγητές . Παίζουν πολύ ρόλο . και αποφάσισε ανάλογα .
  2. fabiars

    Mining

    Καλησπέρα , διάβασα αρκετές σελίδες αλλά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να ξεκινήσω mining απο το μηδεν. Δεν έχω καθόλου PC και είμαι Αγγλία για σπουδές ( μένω σε ιδιωτική εστία με τους λογαριασμούς στο ενοίκιο ) . Κάτι μηχανήματα ASIC έβλεπα και δε ξέρω. Έχετε να προτείνετε κάτι ? Αξίζει να ασχοληθείς για να βγαίνει κάνα έξοδο ?
  3. fabiars

    Βενζίνη Shell V-Power

    άμα θες να δεις ποια είναι εταιρικα, κατέβασε την εφαρμογή allsmart της shell και θα δεις τα πρατηρια γυρω σου. Τα Ερμης και Μυρτεα ειναι εταιρικα , εχει σε ολη την Ελλαδα, στην περιοχη μου απο τα 5 shell που εχω τριγυρω, τα 3 ειναι εταιρικα.
  4. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    καλησπέρα σε όλους και πάλι . αντιμετωπίζει ή έχει αντιμετωπίσει κάνεις σας το έξεις πρόβλημα? Έχω 100αρι vdsl forthnet . παίζω κανονικά μέσω tp Link router se AP mode WiFi λογω του γνωστου προβληματος που εχει το ρουτερ τους αλλα το ιντερνετ καθε μερα κολλαει το downspeed. Δηλαδή εκεί που κάνω κάτι , ξαφνικά κοκαλώνει και κάνω speedtest και βλεπω downspeed 0,001 και upload 8-9 κανονικα. το πρόβλημα το έχω και wifi και ethernet και φτιαχνει με επανεκινηση του ρουτερ της νοβα και αντεχει καμια μερα μεχρι να το ξανακανει.
  5. καλημέρα και χρόνια πολλά, εγώ την έχω πάρει πριν έναν μήνα , στην προηγούμενη προσφορά που την είχε βάλει και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τα 50ευρω. Να σε ρωτήσω, πως την καθαρίζεις αυτήν ? δεν έχω ιδέα . Καλημέρα, εγώ την έχω 1 μήνα σχεδόν και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. δεν ξέρω ποσό θα με βγάλει και ούτε είμαι πολύ απαιτητικός με τον καφέ, Από θεμα μυρωδιάς και καιμακιου είναι αρκετά καλή ( παίζει ρόλο και ο καφές σε αυτό, εγώ παίρνω από εταιρεία που δίνει χονδρική σε μαγαζιά αλεσμένο & φρέσκο & αρκετά φθηνό )
  6. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    Τι πρόβλημα είχες ;
  7. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    Τι άλλο πρέπει να κάνω;
  8. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    Που μπορώ να τα βρω αν έχω σβήσει το σμς;
  9. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    PPP username/password τι βαζω?
  10. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    Καλημέρα , έκανα τις ρυθμίσεις αυτές για το bridge και έβαλα το tp link c50 1200 και σαν access point και σαν wireless router και δεν δούλευε το Ίντερνετ !
  11. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    Σε ευχαριστω για την απάντηση . ξερεις αν αξίζει να κάνει bridge το ZTE και να δουλεύω μέσω tp link Archer C50 c1200 ;
  12. fabiars

    ZXHN H267N απο NOVA

    Τι κερδίζεις από το να κανείς bridge το ρουτερ ; εγω έχω ένα tp link router και το έχω συνδεμενο πάνω στο Ethernet του ρουτερ/modem και παίρνω WiFi από το tp link απλά . τι θα κερδίσω αν κάνω bridge ?
  13. Δεν βγάζεις άκρη . τώρα από εκεί και πέρα πήγαινε και ρωτά και για 20ευρω προχωρά το και γ@@@@@σε τον. Βέβαια δεν θα του κάνουν κάτι. ΕΠΙΣΗΣ. Προσοχή υπάρχουν πολλοί (σκ@@το)γυφτοι ( Αγία βάρβαρα κλπ φάση) που έχουν πολλούς λογαριασμούς με μούφα αξιολογήσεις ( 200+) και κλέβουν, δεν έχουν μπέσα αυτοί και δεν τους νοιάζει τίποτα. Όποτε και να βρεθεί κάποιος να ενδιαφερθεί για κάτι που πουλάμε, αξιολογούμε τον άλλον και τον τσεκάρουμε. Καλύτερα να μην το πουλήσουμε παρά να μασ το φάνε. Έχει γίνει το insomnia ονομα και ολους τους ειχαμε , οι γυφτοι μας ελειπαν.
  • Δημιουργία νέου...