Προς το περιεχόμενο

George-Z

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

441 προβολές προφίλ

George-Z's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. George-Z

    microsoft lumia 535

    Ναι το κατάλαβα αυτο, αλλα το τελικό κόστος ειναι αυτο που λέει στο τέλος εκεί. 120. Τιποτα παραπάνω έτσι;
  2. George-Z

    microsoft lumia 535

    http://www.amazon.fr/Microsoft-Lumia-535-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9/dp/B00PKBT3G6/ref=lp_5520678031_1_21?m=A1X6FK5RDHNB96&s=electronics&ie=UTF8&qid=1417263590&sr=1-21&tag=androcentr04-21&m1k=d_wp Ορίστε το link φιλε μου.. Δεν ήξερα αν επιτρέπεται να βάζω link..
  3. George-Z

    microsoft lumia 535

    Ευχαριστώ φίλε, κάποιος που να έχει παραγγείλει απο εκεί για να μου πει σιγουρα;
  4. George-Z

    microsoft lumia 535

    Η δημοσιευση αυτη αφορα αποριες σχετικα με παραγγελια απο το amazon.fr. Αν δεν το εβαλα στη σωστη κατηγορια, ζητω συγνωμη. Καταρχας να αναφερω οτι πρωτη φορα θα παραγγειλω απο το amazon οποτε δεν ξερω τιποτα. Με τη βοηθεια του google translate, καθως δεν ξερω γαλλικα, εφτασα την παραγγελια στο τελικο σταδιο πριν πατησω "Αγορα", και βγηκε κοστος 120 ευρω. Το κινητο κοστιζει 109 ευρω, οποτε η διαφορα των 11 ευρω θα ειναι τα μεταφορικα υποθετω. Ειναι αυτη η τελικη τιμη που θα πληρωσω, ή θα υπαρχει καποια extra χρεωση οταν ερθει Ελλαδα; Τι ισχυει με την εγγυηση;
  5. George-Z

    The Shield

    Το παρατησα το southland.. Απεχει πολυ απο το shield...
  6. George-Z

    The Shield

    Το hawaii 5-0 κ το 24 έχουν καμια σχέση;
  7. George-Z

    The Shield

    Μολις τελειωσα και εγω την σειρα.. Δεν θα πω "επιτελους", γιατι δεν ηθελα να τελειωσει.. Δεν ξερω αν με καλυψε ή οχι το τελος.. Ακομα το επεξεργαζομαι.. Το μεγαλο ερωτημα ειναι....... ΤΩΡΑ ΤΙ; Αλλη σειρα σαν αυτην βρισκεις; Το wire το ξεκινησα, αλλα μου φανηκε καπως αχρωμο και δεν με τραβηξε με την πρωτη που λενε (οπως το shield για παραδειγμα).. Ααα και δεν γουσταρω σειρα τυπου CSI.. Θελω καθημερινοτητα σε αστυνομικο τμημα και στον δρομο, σαν το shield φαση..
  8. George-Z

    προβλημα με deep freeze

    Το χρησιμοποίησα ελάχιστες φορές κ συμφωνώ ότι είναι πολυ χρήσιμο κ αποτελεσματικό.. ναι με φορματ έφυγε..
  9. George-Z

    προβλημα με deep freeze

    Με φορματ απο το μενού που βγαζει όταν πατάς f8 στην εκκίνηση του υπολογιστή "διορθώθηκε".. Με φορματ μέσω του προγράμματος της Acer πάλι δεν γινόταν.. Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι γιατι τα αρχεία που είχα τα διάβαζε αλλος υπολογιστής όταν τα έστελνα με στικακι, ενώ με εξωτερικό σκληρό δεν έδειχνε καν ότι υπήρχαν μέσα.. Τωρα τι το προκάλεσε πάλι δεν κατάλαβα.. Μπορεί να είναι κ αυτος ο ιός που είπε ο φίλος παραπάνω.. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως κ πιστεύω ότι αυτο το πρόγραμμα είναι προβληματικό αν κρίνω απο το πλήθος παρόμοιων προβλημάτων που διαβασα σε πολλά φόρουμ χθες κ σήμερα ψάχνοντας λύση κ σίγουρα δεν θα το ξαναβάλω ποτέ..
  10. George-Z

    προβλημα με deep freeze

    Το δοκιμασα ηδη φιλε.. Και με κρατημενο το shift και με ολα.. Δοκιμασα επισης ολα οσα διαβασα στο google και τιποτα.. Για ιο που λες το τελευταιο scan το εκανα με eset nod 32 το μεσημερι της παρασκευης και βρηκε κατι το οποιο και εσβησε.. Αλλα δεν νομιζω να εσβησε καποιο αρχειο απο το φακελο του deep freeze γιατι αυτα τα 2 τα εχω μαζι τουλαχιστον 2 χρονια και λειτουργουσαν μια χαρα..
  11. George-Z

    προβλημα με deep freeze

    Το anti deep freeze λεει οτι δεν βρισκει το deep freeze! Οταν παω να κανω εγκατασταση το deep freeze (για να εμφανιστει το εικονιδιο και να το κλεισω) λεει οτι πρεπει πρωτα να το απενεργοποιησω! Οταν παω στον σκληρο δισκο να το ανοιξω απο εκει (γιατι το εικονιδιο σε εκεινα των ειδοποιησεων εξαφανιστηκε και με ctrl+alt+shift+f6 δεν κανει τιποτα), λεει αποτυχια φορτωσης! Τα αρχεια δεν μπορω να τα παρω μεσα απο τον σκληρο για να κανω format!
  12. George-Z

    προβλημα με deep freeze

    Όχι δεν ήξερα ότι υπάρχει anti deep freeze. Το debug mode το ρωτάω γιατί διαβασα κάπου στο google οδηγίες που αλλάζεις την ημερομονια του υπολογιστή κατά 10 χρονια κ μετά μπαίνεις απο debug mode κ κανεις κάποια αλλα πραγματα..
  13. George-Z

    προβλημα με deep freeze

    Τι ειναι το debug mode;
  14. George-Z

    προβλημα με deep freeze

    Χθες για εναν αγνωστο λογο ενεργοποιηθηκε μονο του(!) το deep freeze και εξαφανιστηκε το εικονιδιο που υπηρχε στις ειδοποιησεις. Το καταλαβα πριν απο λιγο. Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να το ανοιξω τωρα για να το απενεργοποιησω. Στον σκληρο δισκο εκει που εχει γινει ο φακελος εγκαταστασης εχει 2 αρχεια. Το ενα δεν ανοιγει καθολου και το αλλο λεει "αποτυχια φορτωσης προγραμματος". Δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο γιατι ο υπολογιστης ειναι "παγωμενος" και με μια επανεκκινηση επανερχονται ολα στην κατασταση που ειναι τωρα. Τι μπορω να κανω;
  • Δημιουργία νέου...