Προς το περιεχόμενο

Zaitsefaras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Zaitsefaras's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Και αυτο ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων,υπαρχουν οδοντιατροι δηθεν κυριλε που κατω απο 200 ευρω δεν κατεβαινει το δοντακι,.
  2. Φιλε μου καλε μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο ,εδω ειναι Ελλαδα ,οταν απαιτεις ο τεχνιτης να κατεβασει τιμη κατω απο 50 ευρω την στεφανη ενω ολα γυρο (υλικα ,μηχανηματα, τροπος ζωης )οχι μονο δεν εχουν φθηνυνει αλλα ακριβυνει, εισαι τουλαχιστον αφελης,Μας δειχνεις ντοκουμεντα απο τις τιμες των Σκοπιων και τις Βουλγαριας, εμενα πρεπει να μου πει κατι αυτο?? Για βαλε τις τιμες της Ελλαδας και μετα κανουμε κουβεντα ,γιατι και εγω μπορω να σου αραδιασω τις τιμες της Γερμανιας,αλλα που θα μας βγαλει αυτο?? Λες οτι για της υπερβολικες τιμες τον οδοντιατρων φταινε οι τεχνιτες,το ακουσαμε και αυτο και το πιο λυπηρο ειναι οτι το πιστευεις κιολλας,τι να πω?Αυτα λετε και στους πελατες και οταν οι καημενοι ακουνε τις αληθεινες τιμες των τεχνιτων τραβανε τα μαλλια τους!!Οπως ειπε και ο συνναδελφος παραπανω αντι για 500 και 600% βγαλτε 100 ή 200% για να χτυπησετε τιμες,τα 5 - 10 ευρω που θα σου κοψει ο τεχνιτης θα σε κανουν να κατεβασεις τιμες?? Αυτα τα 5 ευρω ειναι που σε κρατανε και δεν μπορεις να γινεις ανταγωνιστικος?Απο 50 να την παμε 45 ?(το οποιο στα περισσοτερα εργαστηρια εχει γινει) "Εντάξη" να κοροιδευετε τους πελατες ,αλλα δυστυχως τους τεχνιτες δεν μπορειτε να τους κοροιδεψετε. Εν τελη αν θες να πουμε πιο ειναι το σωστο, ο πελατης πρεπει να ενημερωνεται ξεχωριστα για τις τιμες του τεχνιτη και του οδοντιατρου ,και μετα θα σου ελεγα αν ο πελατης θα ξαναπαταγε στο ιατρειο σου ή αν θα εψαχνε αλλη λυση στα Σκοπια. Εγω προσωπικα με ενα εργαστηριο που μεχρι στιγμης μου εχει στοιχισει 250.000(γιατι μην ξεχναμε οτι το εχω στην Ελλαδα οχι σταΣκοπια και εχω laser και scanner,επειδη οδοντιατροι σαν και εσενα θα ελεγαν ,καλα σοβαρο εργαστηριο εχεις χωρις laiser?)δεν δεχομαι απο ανθρωπους μορφωμενους με πτυχια να μου κανουν παζαρια για 2 και 5 ευρω ειναι τουλαχιστον ξεφτιλα και πραγματικα δειχνει πληρη αγνοια των πραγματων .Λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν τετοιοι επαγγελματιες.
  3. Επειδή έθιξες το θέμα εκμετάλευσης οδοντιάτρων από οδοντοτεχνίτες έχω να σου πώ οτι κάτι τέτοιο αντικειμενικά δεν ισχύει και δεν ξέρω τι προσπαθείς να βγάλεις από όλο αυτό. Θες να μας πείς ότι η μερ.οδοντοστοιχία που το εργαστηριο την δίνει απο 160-220 ευρώ κερδίζει παραπανω απο έναν οδοντίατρο που η τιμή ξεκινάει από 800 ευρώ ενω το 95% της δουλειάς την έχει κάνει ο τεχνίτης(ο οδοντίατρος πέρνει τα μέτρα και τις καταγραφές)Επίσης θες να μας πεις οτι και στην ακίνητη κερδίζει ο τεχνίτης όταν οι τιμές σε ένα μέσο εργαστήριο κυμαίνονται απο 30-60 ενώ ο οδοντιατρος χρεώνει ανάλογα τα κέφια του τουλάχιστον 3 φορες πάνω.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι το κόστος των μηχανημάτων σας με ενός οδοντοτεχνικού εργαστηρίου δεν εχει καμία σχέση ακόμα και αν το εργαστήριο είναι τεχνολογικά πισω (χωρις laser και scanner).Μην σχολιασω τις γεφυρες που τα ενδιαμεσα ειναι λεφτα του αερα.Να πουμε για τις επαναληψεις? που ειτε φταιει ο οδοντίατρος ειτε οχι τις χρεωνεται ο τεχνιτης?Και εχω μια άλλη ερώτηση ρε παιδία αφου ισχυρίζεστε οτι ένα μέσο οδοντ.εργαστήριο βγάζει περισσότερα λεφτά απ οτι ένας μέσος οδοντίατρος τότε γιατι σπουδάσατε τόσα χρόνια όπως λες ,για το τίποτα? Λοιπον ας αφησουμε τα παραμυθια γιατι ξέρουμε πολύ καλά ποιός κερδοσκοπεί και εκμεταλλεύεται και ας βαλει στο μυαλο του ο κάθε οδοντιατρος οτι ο οδοντοτεχνιτης του ειναι ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του οχι υπαλληλος του και οτι ο καθε οδοντοτεχνιτης ειναι ξεχωριστος το ιδιο και οι δουλειες του,δεν ειναι παπουτσια ιδια μαρκας που σε αλλο μαγαζι θα τα βρει ποιο φθηνα και σε αλλο ποιο ακριβα.
  • Δημιουργία νέου...