Προς το περιεχόμενο

alikh 3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

alikh 3's Achievements

  1. εγω σε πενταστερο παρακαλω!(βλεπω τους αλλους να κανουν διακοπες!)
  2. Τα κεκ διασταση λειτουργουν παντου το ιδιο!Επειδη μου ειχαν φαει καποια λεφτα τα ειχα ανακατεψει σε ολη την ελλαδα ολα ειχα φτασει το θεμα στο υπουργειο.Η εργαζομενη στα Χανια μου ειχε πει επι λεξη (για λεφτα που ειχαν παρει απο τον Αυγουστο συμφωνα με εντυπο που μου απεστειλε το υπουργειο ):"τι με νοιαζει εμενα τι σου ειπαν στο υπουργειο;Λεφτα θα παρεις στο τελος του 2013!".Και οντως τα πηρα την πρωτοχρονια.Ολοι μακρια,οσο καλοδιαθετοι,ευχαριστοι και καλοι να σας φαινονται σε αυτα τα κεκ μην πατατε το ποδι σας!Στου τουρισμου πληρωθηκαν σε μας εδω στην αργολιδα ειχαν τελειωσει απο νοεμβριο και πληρωθηκαν και αυτοι την παρασκευη!
  3. Εγω με την καρτα παω ειναι διπλα στη δουλεια μου η τραπεζα οποτε δεν εχω θεμα!
  4. Σαντυ ναι και σημερα ειδα!ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΛΟΙΠΟΝ!Επιτυχης επιλογη κεκ!
  5. Mπα ακόμα απλήρωτη!Λατρεμένα κεκ διάσταση...ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ!
  6. Σε καλή μεριά!Η αλήθεια ειναι πως έχω να δω από την δευτέρα..Θα προσπαθήσω να πάω σήμερα!
  7. Εγώ παραμένω απλήρωτη..Ο τελευταίος του τμήματος τελείωσε 5/3.Από το ιίδιο κεκ οι επιλαχόντες που τελείωσαν θεωρία τον μάρτιο πληρώθηκαν την προηγούμενη πέμπτη.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..
  8. Παιδιά τι να πω και εγώ που παραμένω απλήρωτη!Τελείωσα 28/1 και το τελευταίο άτομο 3/3..Νομίζω είμαστε οι μόνοι σε όλη την Ελλάδα από αυτό το κεκ που δεν έχουμε πληρωθεί!
  9. Παιδιά εγώ τώρα μίλησα με το παρακατθηκών.Σήμερα έγιναν αρκετές πληρωμές γιατί έψαχναν ώρα μήπως βρίσκεται το τμήμα μου σε αυτές.Αλλά δεν.Επίσης μου είπαν να κοιτάμε απογευματινές ώρες γιατί μπορεί να τα βάζουν μεσημέρι αλλά απόγευμα φαίνονται.Οπότε όσοι αναμένεται να πληρωθείτε ρίξτε μια ματιά σήμερα..
  10. Εμένα μου είχαν πει ότι η κυρία που εκτελεί τις εντολές βρίσκεται σε άδεια και θα γυρίσει την παρασκευή..Την προηγούμενη εβδομάδα..Στον καθένα δηλαδή λένε ότι να ναι!
  • Δημιουργία νέου...