Προς το περιεχόμενο

ramarg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ramarg

  • Ημερομηνία γέννησης 8 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki ~ New York

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.129 προβολές προφίλ
  1. Εάν και εφόσον ισχύει η εικαζόμενη αύξηση στις αποδόσεις της τάξεως του 3X, αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε για εμπορκή διάθεση (όχι του PS5 Pro) αλλά του PlayStation 6 κατευθείαν... Οι βελτιωμένες εκδόσεις των υπαρχόντων μοντέλων πάντα γνωρίζουν και κάποια όρια σε αυτό που δίνουν (ασχέτως του τί υπόσχονται για λόγους marketing).
  2. Είναι λογικό να ξεφεύγει καθώς δεν γνωρίζουν όλοι με ακρίβεια τη συμβατότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται. Προφανώς και όλα αυτά τα έχουμε απαντήσει/διευκρινίσει στην αρχή του νήματος. Αλλά και πάλι όλοι αναζητούμε το ένα και το αυτό..
  3. Αχρείαστη προσθήκη... Έτσι κι αλλιώς είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ πώς όποιος αλλάζει σε iPhone δε γυρίζει πίσω.. Αλλά ας το κάνουν για να γλιτώσουμε από την γκρίνια και τον κομπλεξισμό της ΕΕ προς την Apple..
  4. 14 Macbook Pro λόγω ενεργού συστήματος ψύξης και οθόνης. Μην το σκέφτεσαι παραπάνω.
  5. Όταν λέμε για κόμπλεξ της ΕΕ προς την Apple το εννοούμε.. Και μιλάμε για σοβαρό ΚΟΜΠΛΕΞ.
  6. Eδώ δεν μπορούν να προσφέρουν αυτόματο κατέβασμα των ρυθμίσεων internet, σιγά μην προσφέρουν και MultiSIM. Βαρέθηκα να περνάω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις κάθε φορά που κλειδώνει η SIM... Για να μην αναφερθώ στο 20λεπτο που κάνει να ανοίξει το 4G αφότου περάσεις ρυθμίσεις... Εν έτει 2024 και να βλέπεις την ένδειξη 3G... Η ελπίδα με τους παρόχους έχει χαθεί προ πολλού... Στην Cosmote διατηρούμε μερικές ελπίδες ακόμα για το AWC (μάταιες ή όχι θα φανεί)...
  7. Το πρόβλημα είναι καθαρά τεχνικό και αφορά την Cosmote. Δεν είναι η Apple η κακιά της υπόθεσης επειδή ζητά συγκεκριμένα τεχνικά πρότυπα αξιοπιστίας/ασφαλείας προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της ακριβώς αυτό το οποίο διαφημίζει. Είναι γνωστή η υπόθεση της Multi SIM (η εμπορική ονομασία της υπηρεσίας δεν μας απασχολεί) ωστόσο θεωρητικά παρέχει ακριβώς αυτό που ζητάμε. Όταν και αν οι πάροχοι αποφασίσουν να προχωρήσουν στις απαραίτητες αναβαθμίσεις των συστημάτων τους και όταν ζητήσουν τις απαραίτητες άδειες χρήσης, τότε θα μπορέσει να ανοίξει η υπηρεσία για όλους εμάς. Αν στις απλές/καθημερινές συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών υπάρχει η ρήση ''Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους'' το ίδιο αναλογικά ισχύει και μεταξύ εμπορικών συναλλαγών. Τίποτα δεν προχωράει χωρίς τις απαραίτητες συμβάσεις/συμφωνίες χρήσης. Προφανώς και θα συνέφερε τους παρόχους να προσφέρουν υπηρεσίες άνευ ευθύνης/περιορισμών (εάν το apple watch υποστήριζε χειροκίνητη προσθήκη eSIM) καθώς αυτό θα τους γλίτωνε από μεγάλο νομικό/οικονομικό πονοκέφαλο που προκαλούν τέτοιες συμβάσεις (ειδικά με μία τόσο τυπική εταιρία όσο η Apple) αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι απαιτήσεις της Apple είναι προς όφελος μας και οριακά αυτονόητες. Το μπαλάκι της όποιας καθυστέρησης πέφτει όπως πάντα στους παρόχους και ΜΟΝΟ.
  8. Παιδιά ελάτε δε θα φαγωθούμε μεταξύ μας. Ο εκνευρισμός όλων μας για την υπηρεσία αλλά και γενικότερα για τα κακώς κείμενα στις τηλεπικοινωνίες της χώρας είναι δεδομένος. Επομένως ας εστιάζουμε στη ρίζα του προβλήματος... Όποιος γνωρίζει κάτι (το άκουσε ή του το μετέφεραν άτυπα) καλά κάνει και το μεταφέρει αρκεί να μην είναι ψέμα με σκοπό να περιπαίξει όλους εμάς. Το αν επιβεβαιωθεί ή όχι μία φήμη, είναι μια άλλη υπόθεση. Ας είμαστε όλοι εμείς αυτοί που θα τους εξοικειώσουν με την υπηρεσία κάνοντας συχνές και μαζικές ερωτήσεις στα αρμόδια εμπορικά τμήματα.
  9. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι οι εταιρίες εξελίσσονται εξαιτίας της Ευρωπαικής Ένωσης ?
  10. ramarg

    ipad 10th generation 2022

    Ψάξε στο SHEIN για φθηνά και ποιοτικά αξεσουάρ ( θήκες και προστατευτικά οθόνης). Στο Pencil προτίμησε το καινούριο με USB C γιατί το άλλο είναι αρκετά παλιό και προοριζόταν για τα παλιά μοντέλα iPad Pro (θα έχεις θέμα με τη φόρτιση/ζευγάρωμα του)
  11. ramarg

    iPhone φακός

    Μήπως σε Low Power Mode σβήνει ο φακός... Να και κάτι που δεν έχουμε δοκιμάσει εδώ και χρόνια..
  12. Εάν εγώ τώρα σχολιάσω μία μία τις πιστές αντιγραφές από iPad Pro, θα φταίω εγώ ή η Xiaomi... ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ..
  13. Παρόλο που είναι concept device, πολύ μπροστά από την εποχή μας... Προφανώς και η ποιότητα στις απεικονίσεις δεν είναι η καλύτερη, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα έγινε σοβαρή δουλειά. Μπράβο στη Lenovo. Παρουσίασε κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό σε μία εποχή που οι περισσότερες εταιρίες αντιγράφουν επιτυχημένα προιόντα άλλων εταιριών χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού προς τον καταναλωτή...
  • Δημιουργία νέου...