Προς το περιεχόμενο

Mairh vrs

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Mairh vrs

  • Ημερομηνία γέννησης 19/04/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Patra

Mairh vrs's Achievements

  1. Tα πήρα ναι αλλα λιγο αργησαν γιατί εχω ειχα κανει βλακεια κ δν ειχα διευεθετησει ενα θεμα με την εφορια.. με το που το ελυσα μεσα σε 2 βδομαδες τα πηρα..
  2. χμμμμ δε ξέρω μη σου πω και ψεματα... περιεργο γιατι σ εχει 496 επιστροφη φορου... κ εγω αποφοιτος ΤΕΙ αλλα 540 πηρα χωρις αλλα έσοδα... αν γνωριζει καποιος αλλος ..
  3. Είσαι απόφοιτος ΑΕΙ- ΤΕΙ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης???/
  4. Στην τράπεζα κοίταζα αφού ειχα πάει στην εφορια και ειχα διευθετήσει ενα θέμα που μ ειχε παρουσιαστει. Απλα να ρωτατε με το εκκαθαριστικό στην εφορια μόλις κάνετε τη φορολογική δήλωση πότε θα πάρετε την επιστροφη φόρου. τα λεφτά μπαίνουν κανονικά στη τράπεζα........,
  5. Οχι τυχαια πήγα και κοιταξα ουτε καποιο μήνυμα μου ηρθε... απλά απο περιεργεια πήγαινα και κοίταζα..
  6. όχι δεν εχει σημασια απλα να πας να ρωτησεις στην εφορια μαζι με το εκκαθαριστικο σου γιατι κ εγω ετσι πηγα και μου βρηκαν ενα πρόβλημα (παραλειψη του λογιστη) και μόλις το διευθέτησα μετά απο μια βδομαδα την πήρα. Μη σου πώ ψέματα δε γνωρίζω απλά εκανα τη δήλωση και πηρα το χάρτί με την εκκαθαριση φόρου με την επιστροφή φόρου 540 ευρώ. Να ρωτάτε στην εφορία σας για το πότε θα μπούν τα λεφτά αμέσως μόλις κάνετε τη φορολογική δήλωση..
  7. Παιδιά λίγο άσχετο με την όλη κατάσταση αλλά τελικά τη παρασκευή πήρα την επιστροφή φόρου από το voucher το περσινό. υπενθυμίζω έκανα δήλωση φορολογική στις 26 Μαΐου.
  8. ναι τ παρατηρησα κ γω αυτο... σε ευχαριστω παντως για να δουμε...
  9. Μηπως και αν ξερεις παντα ή αν εχεις ακουσει κτ.. μετα τις ενστασεις δηλ παιζει που εκει εισαι επιτυχων σε ενα δημο να αλλαξεις δημο σε αλλο της προτιμησης σου?
  10. Παιδια επειδη λεγαμε για voucher που τελειωσαμε κ πηραμε λεφτα το 2014 τελικα εκανα φορολογικη δηλωση σημερα και βγηκε επιστροφη φορου 540 ευρω. Υποψιν εγω δεν εχω τπτ στο ονομα μου απλα το προγραμμα δηλωσα.. δε πληρωνουμε ουτε φορο ουτε κατι.. τωρα για την επιστροφη φορου αναμενουμε....
  11. εχουμε αντιστοιχο θεμα εδω για να μην ανοιγουμε καινουρια.. http://www.insomnia.gr/topic/569656-φορολογική-δήλωση-2015-μικροερωτήσεις/
  12. Αληθεια τοσο πολυ?? δε μπορουμε να παμε να ζητησουμε εκκαθαριση φορου (συγγνωμη αν λεω βλακεια κτ τετοιο ειχα ακουσει...)
  13. Οποτε καταλαβα καλα κρασια γιατι αντε να τα στειλει το υπουργειο κ αντε να τα παρουν τα κεκ για να μας τα δωσουν....
  • Δημιουργία νέου...