Προς το περιεχόμενο

socoro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.760 προβολές προφίλ

socoro's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. socoro

    Google camera on mi mix 2

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά είμαι ντουβαρι από ροοτ !!!!
  2. socoro

    Google camera on mi mix 2

    Καλησπέρα σας , Υπάρχει κάποιος ο οποίος ξέρει το πωσ γίνεται η διαδικασία εγκατάστασης του Google camera στο xiaomi miix 2 ? Eιμαι Αθήνα !
  3. αρα προτείνεις να το δίξω και να φτίαξω από την αρχή ένα καινούργιο καλύτερα?
  4. εγώ σκεφτόμουν να πάρω ενα δίδκο ssd 30gb για να τρέχει το λογισμικο κια ένα 500gb για αποθηκευτικό χώρο λογικά θα μπορώ να το κάνω σωστά ?
  5. ωραία να το δώσω εδώ και σιγά πόσο θα πιάσει ?? απλά θέλω να το πάω στα τέρματα και να το εξοπλισω με μεταχειρισμένα δεν καίγομαι για καινόυργια ανταλλακτικα .. Από θέμα ψύξης τι προτείνεται ? τι είναι το Zorin Os γιατι πρώτη φορά το ακούω ..
  6. εγω ελεγα να βάλλω επεξεργαστη τον intel core2 extreme x6800 ή τον core2 duo 6850 με ενάν upgrade του bios se 1333. μνήμες λέω να βρώ μεταχειρισμένες φυσικά. Να φανταστώ πως δεν σηκώνει μνήμη πάνω από 4gb σωστά?
  7. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα παλιό πύργο και θα ήθελα να το κάνω ugrade μέχρι εκεί που παίρνει για να το λειτουργώ με linux και να πειραματίζομαι.. ΈΧΩ μητρική ASROCK CONROE 1066 PCI EXPRESS ,SATA 2 ,DDR2 667 ΜΝΗΜΗ, SOCKET 775. και τροφοδοτικο απόδοσης 420watt. Και αυτή τη στιγμή το λειτουργώ με μνημη 512mb και επεξεργαστη intel corre 2 duo στα 2.15Ghz. Kαι θέλω να του βάλω και μια κάρτα γραφικών οσο πιο μεγάλη υποστηρίζει. Περιμένω τις γνώμες σας ..
  8. Σαινομπι ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου ..ελπιζω αυτη τη φορα να το τελειωσω !!!
  9. Όπως είχα προαναφέρει και σε παλαιότερο πόστ ,προσπαθώ να ξανά φέρω στη ζωή το galaxy note1 μέσω του προγράμματος odin αλλά δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής , αν και έχω εγκαταστήσει τα drivers για το usb του.με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τρέξω το odin. Τι πρέπει να κάνω γιατί πραγματικά έχω προσπαθήσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα.. υπαρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα(odin) για να μου δώσει τα φώτα του???? Ευχαριστώ!!!!!
  10. socoro

    unbrick galaxy note 1

    προσπάθησα αλλα έχω μπερδευτεί αρκετά με αυτη τη διαδικασία μπορώ να πω ...
  11. socoro

    unbrick galaxy note 1

    Καλησπέρα έχω το galaxy note 1 (n7000) και μετά από μια λανθασμένη προσπάθεια για root το κινητο έχει μείνει στο recovery mode (με το λογότυπο του andoid ξαπλωμενο και με ένα τρίγωνο κόκκινο από πάνω ) χρειάαζομαι τα φώτα σας για το τι πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω .. Ευχαριστω !!!!!
  12. socoro

    Galaxy Note bricked

    Σε ευχαριστω πολυ !!
  13. socoro

    Galaxy Note bricked

    ηταν απλα για την rom
  14. socoro

    Galaxy Note bricked

    σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !! εχεις το link για να το κανω ? η να το δωσω πουθενα ? σκεψου βγαζω την μπαταρια για να μην ανοιγει και με πηγαινει στο recovery.
  15. socoro

    Galaxy Note bricked

    οχι μόνο τη rom περασα στη sd και ως μαμακας αρχαριος νομιζα οτι μονο αυτο ηταν για να κανω το root αλλα οπως φαινεται την πατησα !
  • Δημιουργία νέου...