Προς το περιεχόμενο

Alexnonames

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Alexnonames's Achievements

  1. Alexnonames

    Razer Leviathan Sound Bar Review

    razer και μεταξωτες κορδελες. ποτε θα ξεστραβωθει ο κοσμος απο το μαρκετινγκ..
  2. Με την διαφορα οτι της apple δεν θεωρουνται ναυαρχιδες. ειναι οτι εχει ΓΕΝΙΚΑ απο κινητα. Πραγματικα πολυ αστοχη η συγκριση..
  3. Μπορω να πω οτι ειναι ισως το πρωτο της Samsung που το θεωρω ομορφο. μπορει να μοιαζει προφανως με τα υπολοιπα της, αλλα μου καθεται ωραια στο ματι. ΚΟΒΩ ΟΜΩΣ ΤΟ *** ΜΟΥ οτι θα ξεφτιλησουν την τιμη. Και αυτο απατο θα παει .. κριμα.. μακαρι να βγω λανθασμενος!
  4. διορθωστε μονο 2 πραγματακια στο αρθρο.. "Οι πρόσφατες εξελίξεις, ήσουν έχουν σχέση και με την υπόθεση " "όπου νέες ταινίες της εταιρείες διέρρευσαν στο Διαδίκτυο "
  5. Επειδή προσπαθείτε όλοι να δικαιολογήσετε το πλαστικό με την αιτιολογία πως είναι κινητό και όχι κόσμημα, να το θεσουμε αλλιως: 1) Δεν είναι μόνο η πλαστικούρα. Είναι η ΚΑΚΗ πλαστικούρα. ('Εχoυν περάσει απο τα χέρια μου κάποια sammy και ολα μα ολα τρίζανε και ξεβάφανε λόγω τσέπης κλπ) 2) Όταν ο ανταγωνιστής(ές) σου έχει(ουν) ναυαρχίδες στα ΊΔΙΑ ή και καλύτερα specs και παίζουνε με υλικά οπως αλουμίνιο η γυαλί και εσυ εχεις μείνει στο πλαστικό... ΑΛΛΑ στις ΙΔΙΕΣ ή και ψηλότερες τιμες.. τότε... Νομίζω οτι πιάνετε το νόημα.
  6. Alexnonames

    Sony Xperia Z2 Review

    Ειλικρινα τωρα αλλα οποιος λεει πως Samsung > Sony τουλαχιστον σε θεμα σχεδιασμου... ενταξει τυφλος η κακογουστος! Joking ο καθενας με τα γουστα του , απλα η samsung με εχει ξενερωσει απιστευτα πολυ με τα σχεδια της.. Πολλη μονοτονια.. Φιλε τακαρε που λες οτι πηγες και το ειδες και δεν σε ενθουσιασε και μια απο τα ιδια κλπ κλπ.. Παιζει να εισαι παρα πολυ προκατειλλημενος!
  7. Συγνώμη τώρα.. υποτίθεται ότι απολύσανε τον αρχισχεδιαστή τους λόγω του S5 και πάλι βγάλανε αυτό το ανέκδοτο? Hopeless.
  8. Παιδια τελικα γνωριζουμε εαν η ECC δημιουργει προβλημα? γιατι δεν ειναι απαραιτητο, υπαρχουν και mobo οι οποιες και με non-ecc support σηκωνουν και ecc απλα απο οτι καταλαβαινω χανονται καποια πλεονεκτηματα (?) .
  9. Alexnonames

    Παρουσίαση Apple iPhone 5S

    Ups and downs υπαρχουν παντου. και σε ολα τα κινητα. τωρα το οτι η apple εχει μπερδεψει ευρωπη με αραβια, αυτο ειναι αλλο θεμα. και εκει ειναι που γινεται ολος ο χαμος. στην τιμη. οποιος λεει οτι τα iphone ειναι τελεια, ενταξει ουτοπιες μπορουν να υπαρχουν στο μυαλο καθενος. σιγουρα απο τις τοπ συσκευες αλλα οχι και οπως το παρουσιαζετε! Γιατι ως γνωστον Marketing wins!
  • Δημιουργία νέου...