Προς το περιεχόμενο

asfalistis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    74
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.079 προβολές προφίλ

asfalistis's Achievements

  1. Χαμήλωστε τις τιμές έλεος ποια , παρόμοιο προϊόν το βρισκεις σε πολύ καλύτερη τιμή . Δεν λέω είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν θα συνεχίσω να είμαι και κορόιδο
  2. Τι είναι το DOA ? Η συσκευή αγοράστηκε από κεντρικό κατάστημα θεσσνικης και εγώ είμαι περιφέρεια ... θα αναλάβουν και τα έξοδα της κουριερ ? η πρέπει να τους το πάω εγώ ? Τι είναι το DOA ? Η συσκευή αγοράστηκε από κεντρικό κατάστημα θεσσνικης και εγώ είμαι περιφέρεια ... θα αναλάβουν και τα έξοδα της κουριερ ? η πρέπει να τους το πάω εγώ ?
  3. Καλησπέρα στην παρέα , επειδή έχω iPhone 6 Plus και είμαι πολύ ευχαριστημένος αποφάσισα να πάρω και το iPad Pro 9,7 ίντσες . Το ταμπλετ το έχω εδώ και μια βδομάδα αγορασμένο καινούργιο από επίσημο αντιπρόσωπο αλλά θέλω την βοηθεια σας σχετικά με την μπαταρία του η οποία ΠΕΦΤΕΙ ακόμη και όταν είναι τέλειος κλειστό !!!Σημερα για παράδειγμα ήταν στο 100% είδα μια ταινια πήγε στο 53% και μετά το έκλεισα -απενεργοποίησα . Πριν μισή ώρα το ξανά ενεργοποίησα και η μπαταρία πήγε στο 12% !!!!! είναι φυσιολογικό αυτό ??? μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ ??
  4. Αχχααχαχ συγνώμη .... κάποιος ήθελα να γράψω ...
  5. Επιθυμώ συγχρονισμό επαφών από outlook με τις επαφές του iPhone , μπορεί κάμπιας να με βοηθήσει ?
  6. Φίλε μου ss13 δωσε μου σε παρακαλώ ενα σταθερό η κινητο να σε παρω
  7. Καλησπερα στην όμορφη παρέα ! Θέλω να αγοράσω τον Asus K501UX-FI277T (i7-6500U/16GB/256GB SSD/GTX 950M/UHD 4K/W10) Στο skroutz τον βάζει τον φθηνότερο στα 1100€ .... μπορεί κάποιος να μου προτείνει που να τον βρω φθηνότερα ????
  8. Καλησπερα στην όμορφη παρέα ! Θέλω να αγοράσω τον Asus K501UX-FI277T (i7-6500U/16GB/256GB SSD/GTX 950M/UHD 4K/W10) Στο skroutz τον βάζει τον φθηνότερο στα 1100€ .... μπορεί κάποιος να μου προτείνει που να τον βρω φθηνότερα ????
  9. asfalistis

    Ερώτηση για Google forms !

    Καλημερα στην μεγάλη παρέα ! Σας παρακαλώ πολύ θέλω κάποιος να με βοήθησει σε οτι αφορά το πως δουλεύει το google forms. Η γυναίκα μου πρεπει να παραδώσει την πτυχιακή και πρεπει να ετοιμάσει μια εργασία στο google forms σας παρακαλώ οποίος κατέχει το αντικείμενο ας δοσει ενα τηλέφωνο να μας κατευθύνει , σας ευχαριςτω
  10. Θέλω να τρέχω την παρουσίαση off line
  11. Καταρχάς σε ευχαριςτω ! Εχω το 6 plus και δουλεύω απο εκει το power point αλλα γενικά είμαι άσχετος με το power point , εαν μπορείς περιέγραψε τι ακριβως θα κάνω αλλα οσο μπορείς πιο απλα
  12. Καλησπερα στην παρέα , εχω μια παρουσίαση να κάνω και θέλω εαν γίνεται ... να βαλω και ενα βιντεάκι μεσα και δεν ξέρω πως γίνεται και εαν γίνεται ...δηλαδή πήγα στο power point έκανα μια μικρή παρουσίαση ... έβαλα φωτογραφίες ... αλλα θέλω να βαλω και καποιο βιντεάκι γίνεται ?
  13. Καλησπερα στην παρέα , εχω μια παρουσίαση να κάνω και θέλω εαν γίνεται ... να βαλω και ενα βιντεάκι μεσα και δεν ξέρω πως γίνεται και εαν γίνεται ...δηλαδή πήγα στο power point έκανα μια μικρή παρουσίαση ... έβαλα φωτογραφίες ... αλλα θέλω να βαλω και καποιο βιντεάκι γίνεται ?
  14. Τρέχω σε αγώνες περίπου 8 χρόνια ... ενα εχω να σου πω ... πλυντήριο και Άγιος ο θεός !!!
  • Δημιουργία νέου...