Προς το περιεχόμενο

christosvoul

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με christosvoul

  • Ημερομηνία γέννησης 23/10/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νικαια

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.272 προβολές προφίλ

christosvoul's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

10

Φήμη

  1. σε κατι σχολια ειδα τα κλασικα που λενε για ολες κακο μαυρο κακη εικονα κλπ αλλα σε συγκριση με των 1500 κλπ ολες κακες ειναι πρεπει να την δω απο κοντα μαλλον σε ευχαριστω πολυ !
  2. συγνωμη ρε παιδια αλλα επειδη ειμαι ασχετος αρκετα ειναι καταλληλη για ps5 ?
  3. εισαι μαγκας ευχριστω πολυ ειμαι λιγο ασχετος οπως καταλαβες !
  4. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και αγαπη φιλοι μου !
  5. christosvoul

    Ψάχνω για...

    παρε με κλειστα ματια kessler δοκιμασμενα γιατι τα πουλαω και εγω δωσει και σε γιαγιαδες παπππουδες ! γερμανικα , σκυλια, 5 χρονια εγγυηση και με αμεση αντικατασταση απο βιτρινα οχι με παρακαλια και με αναμονη στο τηλ να μαθουμε τι εγινε !!! καλησπερα ψαχνω για καποιον εκπτωτικο κωδικο για την nike σε προιοντα με πληρη τιμη μιας και χρειζομαι κατι τσαντες κλπ αλλα θα ηθελα μια εκπτωσουλα γτ τα βλεπω λιγο ακριβα !
  6. christosvoul

    Ψάχνω για...

    Kαλησπερα ψαχνω για καποιο κουπονακι αν υπαρχει για εκπτωση στην Nike ! ευχαριστω !
  7. Καλησπέρα παιδιά ξερουμε μέχρι ποτέ ισχύει αυτή η προσφορά με την επιστροφή ?
  8. christosvoul

    Ψάχνω για...

    Καλησπερα σας ρε παιδια δε ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω και που πρεπει αλλα ψαχνω αν εχει κανεις η ξερει να μου/μας πει αν παιζει κανενας κωδικος εκπτωτικος στην adidas ? Καλησπερα ξανα ! πριν λιγο εγραψα απο πανω για κανα κουπονι για την adidas μιας και εβγαλε πανεμορφα πραγματα και ειδα πιο πανω αυτο το σχολιο... χιλια συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος αλλα παιζει κουπονακι για γενικα μηπως ? ευχαριστω πολυ !
  9. ηταν 2 το βραδυ και λεω δε μπορει να χασω την ευκερια ρε γμτ γ εδω και μηνες χρειαζομαι λαπτοπ και δε μου εκανε κλικ τπτ ! οποτε λεω θα παραγγειλω χωρις να δωσω λεφτα, με σκοπο να τα δωσω δλδ και θα τους ζαλησω αυριο αν γινετε να αλαξουμε την παραγγελια αλλα προσεξε τωρα ! στο τηλ μου λεγανε δε γινετε με τπτ και η πληρωσετο η αστο κλπ ! στην ζωντανη συνομιλια με την πρωτη σοβαρη κουβεντα που ειπα ολα μια χαρα στειλε στοιχεια στειλτε εγραφα κλπ ! τωρα θα δουμε στην πορεια αν εχει καποιο λακο η φαβα !
  10. ηταν μεχρι της 9 το πρωι απο τις 9 το βραδυ ! εκανα μια παραγγελια και σμρ με την ζωντανη συνομιλια κανονισα να την αλλαξω με το 39Α καθως χτες δεν εβρισκα τροπο και την περασα ιδιωτικα αλλα με σκοπο να βαλω τα χρηματα μεσα σε τρεις εργασιμες !
  11. ξεχασα να πω φιλε μου οτι θα ηθελα και μικροφωνο ! επεισης φοβαμαι αυτο το ασυρματο και ενσυρματο θεμα ! κατι αλλο ισως ? πολυ ψευτικα μου φαινονται να σου πω την αληθεια χαχαχαχα
  12. Καλησπερα παιδια θελω να παρω headset με μικροφωνο μεχρι 100 euro για δυο περιπτωσεις συγκεκριμενα ! 1)ταινιες σειρες νετφλιξ κλπ 2)gaming ! αυτο που θελω ομως ειναι να ειναι ειτε ασυρματα ειτε με bluetooth ειτε με καποιον αλλον τετοιο τροπο διοτι οταν βλεπω οτιδηποτε στην τβ εχω μια αποσταση 3 μετρα ! αν μπορει κανενας να πει μια γνωμη θα το εκτιμησω ιδιαιτερα γιατι δεν εχω ιδεα !
  • Δημιουργία νέου...