Προς το περιεχόμενο

giannisag17

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.468
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giannisag17

  • Ημερομηνία γέννησης 17/09/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.393 προβολές προφίλ

giannisag17's Achievements

  1. giannisag17

    Nintendo Switch Topic v3

    Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά.!Βρήκα στο eshop της Αμερικής το Fc24 κοντά στα 26€.Μπορώ να το αγοράσω βάζοντας vpn ή όταν θα γίνει η εγκατάσταση λόγω Ελλάδος θα φάω άκυρο και τα λεφτά θα πάνε ακλαφτα.?
  2. Μμμμμ μάλιστα..Σε ευχαριστώ!
  3. Παιδιά καλησπέρα.!Θα ήθελα τα φώτα σας.. Υπάρχει περίπτωση να γίνει επαναφορά φωτογραφιών από το Google photos αν έχουν σβηστεί και από τον κάδο ανακύκλωσης? Μπορώ να μιλήσω με το support της Google μπας και βοηθήσουν.?
  4. Καλησπέρα σας..Θέλω στις αρχές του επόμενου μήνα να παραγγείλω το starlink.Γνωρίζει κάποιος ποιοι είναι περίπου οι χρόνοι παράδοσης από την στιγμή που θα κάνω την αγορά?
  5. giannisag17

    FuelPass 2

    Είναι νησί η Εύβοια..Την προηγούμενη φορά ήταν κανονικά στην κατηγορία με τα υπόλοιπα νησιά
  6. giannisag17

    FuelPass 2

    Πάντως την Εύβοια δεν την βλέπω στις περιοχές που θα δοθούν τα 100€
  7. Την πρώτη μέρα σε 10 λεπτά έγινε όλη η διαδικασία με το βίντεο του Σωτήρη στο YouTube..Τώρα βλέπω δυσκολεύει το πράγμα. Συνέχεια όμως κάπως σπάνε οι δικλείδες ασφαλείας και μπαίνει κόσμος.
  8. Μια χαρά η πλατφόρμα.!Μην γκρινιάζουμε για φτωχό μενού η ποικιλία σειρών, ταινιών.!Και το Netflix όταν ήρθε Ελλάδα πριν 7-8 χρόνια δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.
  9. Motorola Talkabout T191 το πρώτο μου κινητό.!
  10. Χα χα χα!Τελικά 3 βιδάκια ήταν.Μία χαρά λειτούργησε ο δίσκος!
  11. Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω μέσα στο ΣΚ καθώς για να βγει η ψυκτρα εκτός από τρεις βίδες που φαίνονται είναι και μια στην πλάτη της μητρικής όποτε πάω για λύσιμο του υπολογιστή.. Ελπίζω να αξίζει ο κόπος..
  12. Λοιπον πηγα σε φιλο μου με ιδια μητρικη βεβαια και ο δισκος δεν αναγνωριζεται!Πιστευω να μην υπαρχει ασυμβατοτητα.Μιλησα με infoquest και μου ειπαν να τον στειλω να τον κοιταξουν.
  13. Αλλο μηχανημα δεν υπαρχει!Εχει μπει στην πανω θυρα ακριβως πανω απο την καρτα γραφικων.Ο δισκος ειναι ο παρακατω https://www.skroutz.gr/s/16709766/Western-Digital-WD-Green-SSD-480GB-M-2-SATA-III-WDS480G2G0B.html
  14. Καλησπερα σας..Δεν μπορω να δω τον συγκεκριμενο δισκο ουτε στην διαχειρηση δισκων αλλα ουτε στo bios.Πως πρεπει να τον εντοπισω?Χρειαζεται bios update μηπως η μητρικη?
  • Δημιουργία νέου...