Προς το περιεχόμενο

kaktos77

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.072
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.390 προβολές προφίλ

kaktos77's Achievements

  1. kaktos77

    Delonghi Dedica ec685

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 11:15 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η μηχανή του τίτλου σε άψογη κατάσταση μαζί με όλα τα παρελκόμενα της. Η μηχανή αγοράστηκε προ διετίας από τον Κωτσόβολο και χρησιμοποιούνταν μόνο Σαββατοκύριακα (4 καφέδες/βδομάδα) λόγω έλλειψης χρόνου. Την δίνω λόγω αγοράς υπεραυτόματης μηχανής espresso, στα 90 ευρώ τελική τιμή. Βρίσκομαι Αθήνα, οπότε μπορεί να γίνει συναλλαγή χέρι με χέρι ή στέλνω και περιφέρεια μετά από κατάθεση.

    90 €

  2. Ίδια περίπτωση με εσένα, σε σπίτι που νοικιάζω έβαλα 100αρι οπτική. Μην πας σε powerline δεν θα σου τερματίζει, έχουν απώλειες και αυτά και αν δεν έχουν τώρα με τα 300 θα έχουν αργότερα με τα 500 ή το gigabit, οπότε πεταμένα λεφτά. Επειδή εγώ έχω μικρό σπίτι έλυσα το πρόβλημα μου με το fritzbox που πιάνει καλά παντού, οπότε κοίτα κάτι σε mesh όντως.
  3. Καλημέρα, την προηγούμενη εβδομάδα πήραν από μόνοι τους τηλέφωνο σε συνάδελφο και έδωσαν κανονικά την ίδια προσφορά για φορητότητα όπως σε εμάς το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά γνώμη μου, πάρε στο τηλέφωνο που υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες και ζήτα την και μόνο αν στην δώσουν προχώρησε με την φορητότητα γιατί αυτά τα αλλάζουν από μέρα σε μέρα.
  4. kaktos77

    Αγορά μηχανής espresso

    Καλορίζικη και από εμένα! Έχω πάρει διάφορους (illy, έναν starbucks που βρήκα στο Σκλαβενίτη, πήρα master blend και volcano από coffee island) αλλά ακόμα περιμένω να τελειώσω τον Rossa (δεν θα μου πάρει και πολύ, ήδη το μισό κιλό έχει φύγει 😁) για να ανοίξω τους άλλους. Για τις εργοστασιακές δεν έχω βρει και κάτι, το σκεφτόμουν και εγώ.
  5. kaktos77

    Αγορά μηχανής espresso

    Αυτήν εδώ πήρα: https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/automates-mhxanes-espresso/289385-καφ-espresso-delonghi-ecam22112b Δεν έχω ιδέα πάντως φίλτρο παίρνεις και μετά, επίσης μέσα στο manual γράφει ότι έχει κουμπί on/off πίσω εκτός από το μπροστινό και δεν έχει καν, το γράφουν και άλλοι στο σκρουτζ που είδα. Πάντως από ποιότητα καφέ για εμένα είναι εξαιρετική (με τον rossa κοντά στο 75% των καφετεριών), αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Στα συν η ευκολία που μου προσφέρει σε σχέση με την dedica. Υ.Γ. Παρεπιμποντως την dedica την δίνω σε άριστη κατάσταση μαζί και με αχρησιμοποίητα bottomless portafilter και tamper τα οποία πήρα πριν μήνα αλλά δεν τα χρησιμοποίησα τελικά. Θα ανέβει και αγγελία αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος από εδώ ας στείλει pm.
  6. kaktos77

    Αγορά μηχανής espresso

    Εμένα γράφει 112 πάντως, ίσως να έχει μια μικρή διαφορά σε αυτό γιατί στο βιβλιαράκι το φίλτρο το είχε με * και έγραφε αν περιλαμβάνεται, οπότε μπορεί να διαφέρει από κωδικό σε κωδικό. Σε κάθε περίπτωση επειδή όπως ανέφερα είχα μια προσφορά στον Κωτσόβολο και εκείνος είχε μόνο το 112 διαθέσιμο δεν το έψαξα περισσότερο και αγόρασα κατευθείαν αυτό.
  7. kaktos77

    Αγορά μηχανής espresso

    Όχι δυστυχώς, αν και έχω στη βρύση ήδη, βρήκα στο skroutz περίπου με 8.5 ευρώ το ένα και έχω παραγγείλει να μου έρθει για να μην δημιουργούνται άλατα στη μηχανή και να είναι και λίγο καλύτερος ο καφές.
  8. kaktos77

    Αγορά μηχανής espresso

    Κοίταζα και εγώ την gaggia και σκόπευα να πάω προς τα εκεί, απλώς είχα μια προσφορά στον Κωτσόβολο και αναγκαστικά κινήθηκα προς την delonghi, παρόλα αυτά δεν με απογοήτευσε μέχρι στιγμής. Όσο για τα μοντέλα δεν πιστεύω ότι έχουν μεγάλες διαφορές.
  9. kaktos77

    Αγορά μηχανής espresso

    Αυτή πήρα: https://www.skroutz.gr/s/12476827/De-Longhi-Magnifica-S-ECAM-22-110-SB-Aytomati-Michani-Espresso-1450W-Piesis-15bar-me-Mylo-Alesis-Asimi.html
  10. kaktos77

    Αγορά μηχανής espresso

    Πήρα προχθές την magnifica και ησύχασα. Παρόλο που δεν μου γεμίζει το μάτι η delonghi στις μηχανές, μπορώ να πω ότι εξεπλάγην ευχάριστα με την αγορά της. Φτιάχνω τετραπλό freedo (4 * 40ml) σε 2 λεπτά. Για εμένα που απλώς ήθελα να πίνω έναν καφέ κοντά στην καφετέρια είμαι πανευτυχής, πριν είχα την dedica και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση ο φρεσκοαλεσμένος με τον έτοιμο που έβαζα στην dedica. Και όλα αυτά ενώ δεν έχω δοκιμάσει κάποιον καφέ πιο ψαγμένο, αυτή τη στιγμή αλέθω τον Lavazza rossa.
  11. Δες τι γράφει το βιβλιαράκι του. Εμένα στο kamiq γράφει 0w20 με τις προδιαγραφές της VW. Αυτό έβαλα όταν τα άλλαξα μόνος (https://www.skroutz.gr/s/40546785/Volkswagen-Ladi-Aytokinitou-Longlife-IV-0W-20-5lt.html). Δεν έχω κάνει ακόμα το πρώτο service αλλά επειδή ρώτησα στην skoda για τιμές κλπ βάζουν επίσης 0w-20 της castrol με προδιαγραφές VW. Εντάξει δεν έχει την σπιρτάδα ενός ατμοσφαιρικού στις πρώτες 2000 αλλά οκ το συνηθίζεις, δεν είναι τραγικό. Με βενζίνη είναι λίγο πιο σφαιράτο, με το αέριο λίγο πιο αργό, πάνω από 2000 όμως είναι διάολος που μπαίνει το turbo. Σε κάθε περίπτωση για τα 1000 κυβικά δεν πρέπει να περιμένουμε και τίποτα περισσότερο, μια χαρά είναι.
  12. kaktos77

    Sony Tapecorder (Model 103) - Λειτουργικό

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/04/2024 10:18 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το μαγνητόφωνο του τίτλου, σε πολύ καλή κατάσταση, πλήρως λειτουργικό. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές! Αθήνα για συναλλαγή χέρι με χέρι.

    100 €

  13. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/04/2024 10:18 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το μαγνητόφωνο του τίτλου, σε πολύ καλή κατάσταση, πλήρως λειτουργικό. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές! Αθήνα για συναλλαγή χέρι με χέρι.

    100 €

  14. Καλησπέρα και καλορίζικο, εμένα το kamiq παίρνει 0w20 που είναι κατάλληλο για κινητήρες φυσικού αερίου.
  15. Καλημέρα και πάλι, το 10αρικο και τα λεπτά/mb θα ξεκινήσεις να τα παίρνεις από την ημέρα που θα ενεργοποιηθεί το vdsl. Επίσης, για την οπτική θα κρατήσεις το ίδιο router vdsl, που θα πάρεις ή πήρες, το οποίο θα λειτουργεί μόνο ως router και θα το ενώσεις την ημέρα που θα έρθουν για την εγκατάσταση με το ONT που θα σου φέρουν αυτοί που θα σου περάσουν την ίνα. Το ONT μετατρέπει την οπτική σε ethernet το οποίο μετά θα το ενώσεις στην θύρα WAN του vdsl router ώστε να παίρνουν οι συσκευές Ίντερνετ και η τηλεφωνία.
  • Δημιουργία νέου...