Προς το περιεχόμενο

jimis888

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    136
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

926 προβολές προφίλ

jimis888's Achievements

  1. Επειδή έχει φάει σκάλωμα το search και δεν μου δουλεύει για ποια εταιρία έχει γραφτεί ότι θα πρέπει να δίνεις γύρω στο 20άρικο το χρόνο για συντήρηση των φίλτρων για να ισχύει η εγγύηση; Τελικά αντί του Morris MDP-20300i, κλείνω προς τον Kullhaus Qualis 20L.
  2. @liakjim, insomniagfg ευχαριστώ. Αξίζουν τα 40 παραπάνω για την χρήση που τον θέλω; Επίσης, διάβασα σε review ότι "ειναι η εισαγωγη του αερα που ειναι στο πισω μερος και σε αναγκαζει να τον εχεις τουλαχιστον 20cm απο τον τοιχο", ισχύει κάτι τέτοιο; και επίσης, διαβάσα κάποια λίγα αρνητικά σχόλια για το after-sales της Morris, έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία; (διάβασα το τόπικ από τη σελίδα 500 και μετά, νομίζω)
  3. Καλησπέρα! Ψάχνω αφυγραντήρα για την εξης χρήση: 1. Σαλονοκουζινα, μεγεθος γυρω στα 40-50τμ. με καινουρια κουφωματα. 2. Δωμάτιο 15τμ. για στέγνωμα ρούχων. Δεν γνωρίζω τωρινά επίπεδα υγρασίας. Ο θορυβος δεν είναι τόσο θέμα μιας και στο δωμάτιο που στεγνώνουν ρούχα δεν κοιμάται κάποιος συνήθως. Είμαι μεταξύ αυτών των 2: https://www.skroutz.gr/comparelists/449?compare=20424389%2C20424188 οποιαδήποτε γνώμη για αυτά ή κάποιον άλλον παρόμοιο, καλοδεχούμενη.
  4. jimis888

    Αγορά μηχανής espresso

    Οτι καλυτερο εχω διαβασει οσο καιρο διαβαζω φορουμς για εσπρεσσο
  5. jimis888

    Αγορά μηχανής espresso

    Ψαχνω και γω για μηχανη, να κοροιδευω τον εαυτο μου οτι πινω φρεντο οσο διαρκει η καραντινα. Αν με ψησει η ολη φαση και δω οτι ασχολουμαι, αργοτερα ισως αγορασω κατι καλυτερο. Επειδη, ομως παιζει και να βαρεθω, δεν θελω να δωσω αρκετα στην παρουσα φαση. Εχω δει αυτες τις 2: 1. https://www.argos.co.uk/product/8956053 (η οποια μοιαζει και με την Arielli του eshop) και 2. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07KGSF6DJ Τα reviews ειναι σχετικα καλα. Φυσικα δεν περιμενω να μου δωσουν κανα σπουδαιο αποτελεσμα.
  6. jimis888

    Αγορά μηχανής espresso

    H Arielli κυκλοφορεί με κάποια άλλη επωνυμία σε άλλες χώρες; Ψάχνω στο αγγλικό άμαζον αλλά δεν τη βρίσκω.
  7. @washcloud Moντέλο: WD10S21X - 1ΤΒ 50 και κάτι ευρώ στο ebay αν έψαξα σωστά. Απορίες: (α) Αν βγάλω την πλακέτα από τον σκληρό δίσκο που θα αγοράσω, μπορώ να την ξαναβάλω αργότερα ή αχρηστεύεται; (β) Αν πάρω την πλακέτα, την βάλω στον δικό μου και δεν καταφέρω κάτι, μπορώ να τον πάω μετά σε εταιρία ανάκτησης;
  8. Σκληρός δίσκος laptop. WD. Μια μέρα ξαφνικά απλά σταμάτησε να δουλεύει. Ο σκληρός δεν φαίνεται πλέον στα bios, ούτε μπορώ με usb stick με windows να κάνω κάτι. Tον συνδέω σαν εξωτερικό σε άλλο laptop. Κάνει οτι ξεκινάει αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα σταματάει. Με error: "Location is not available'. Δεν φαίνεται σε προγράμματα ανάκτησης (δοκίμασα το Recuva και το EaseUS). Υπάρχει τρόπος, χωρίς να πληρώσω, να πάρω τα δεδομένα;
  9. Laptop Lenovo Y50-70, i7 4720HQ, 16GB Ο σκληρός δίσκος δε δουλεύει και λέω να πάω σε SSD. Σκέφτομαι για Samsung 850 EVO, 500gb, για τον οποίο διαβάζω τα καλύτερα. Κάτι παρόμοιο, από 500gb και πάνω, με λιγότερα λεφτά, μπορώ να βρω;
  10. jimis888

    Κινητα απο skroutz

    Καλημέρα/Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω γνώμη για το you.gr για αγορά κινητού. Συγκεκριμένα για το Samsung S10, το οποίο το έχει και σε χαμηλότερη τιμή από άλλα καταστήματα (public, mediamarkt) και με δυνατότητα δόσεων.
  11. Ναι αλλα δεν το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα να δώσω ένα χιλιάρικο χωρίς να είμαι σίγουρος αν μαρέσει να ασχοληθώ. Γι` αυτό ζήτησα κάτι μέχρι 150 ευρώ για αρχή.
  12. @georgerapp ευχαριστώ, όντως πολύ ο τύπος κάνει πολύ καλα reviews Ο wide φακος σίγουρα με ενδιαφέρει, ο tele όχι και τόσο. Δεν ξέρω αν με κάτι τέτοιο https://www.amazon.com/Google-Pixel-Gold-Universal-Camera/dp/B07KNF447P θα μπορούσα να βγάζω παρόμοιες φωτογραφίες με το Pixel. Κυρίως point & shoot. Τώρα για το βίντεο, οι φορές που θα χρειαστεί να τραβήξω σε δύσκολες ηχητικές συνθήκες δεν είναι και πολλές.
  13. @tornado ποίο είναι το επίσημο θέμα; θα προτιμούσα κάτι οικονομικό στην αρχή κι εφόσον δω ότι όντως ασχολούμαι να πάρω κάτι καλύτερο μετά. Εκτός αν μιλάμε για κάποια σαν την παρακάτω που είναι εντός μπάτζετ μου: https://www.amazon.co.uk/Gaggia-Viva-Style-Coffee-Maker/dp/B07B3RPKD7 @The_Judas η μόνη που βρίσκω στο αγγλικό άμαζον είναι αυτή: https://www.amazon.co.uk/Hamilton-Beach-Personal-Coffee-Machine/dp/B003GW873G Κι όσο κι αν έψαξα δεν βρίσκω κάποια παρόμοια με την Arielli KM-130BS
  • Δημιουργία νέου...