Προς το περιεχόμενο

Michrezzz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Michrezzz

  • Ημερομηνία γέννησης 19/08/1997

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

784 προβολές προφίλ

Michrezzz's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Αυτό ακριβώς υπέθεσα κι εγώ, ότι αποκλείεται να είναι η κάρτα γραφικών γιατί τουλάχιστον τα λαμπάκια θα άναβαν
  2. Έχω εδώ και καιρό ένα Laptop Toshiba Satellite C75-a14d, κάποια μέρα είχε σβήσει ξαφνικά και δεν ασχολήθηκα ποτέ να το ανοίξω, πρόσφατα λοιπόν είπα να ασχοληθώ και να δω τι συμβαίνει. Καθώς το σύνδεσα στο ρεύμα με 3 διαφορετικούς φορτιστές στην πρίζα δεν άναβε ούτε λαμπάκι στο laptop, και είπα να το ανοίξω. Αυτό που διαπίστωσα ήταν πως από το καλώδιο τροφοδοσίας που υπάρχει μέσα στο laptop μέχρι την μητρική περνούσε κανονικά ρεύμα, όποτε συμπέραινα ότι κάηκε η μητρική και έχουμε θέμα. Το πάω λοιπόν στον τεχνικό της περιοχής μου να δει και αυτός τι συμβαίνει μήπως και κάνω λάθος, το δοκίμασε και αυτός με δικούς του φορτιστές αλλά τίποτα και μου λέει θα επικοινωνήσουμε για το αν θα φτιαχτεί. Πράγματι με πήρε τηλέφωνο και μου λέει η επισκευή είναι 85€ και το έκανα, πάω λοιπόν να το πάρω και μου λέει ότι είχε θέμα η κάρτα γραφικών, δεν ρώτησα πολλά το πήρα και έφυγα. Καθώς ήρθα σπίτι το laptop έπρεπε να το έχω συνδεδεμένο μόνιμα στο ρεύμα για να δουλέψει και αν κουνιόταν λίγο το βύσμα της τροφοδοσίας έσβηνε, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι η μπαταρία ήταν πλήρως φορτισμένη 100% αλλά στο εικονίδιο της μπαταρίας υπήρχε ένα (Χ), ενώ λοιπόν προσπαθούσα να καθαρίσω τον υπολογιστή από αρχεία, τον βάζω να δουλέψει σε υψηλές επιδόσεις με αποτέλεσμα να καταναλώνει περισσότερο ρεύμα. Κι εκεί που το χειρίζομαι τσαφφφ κλείνει, πάω να το ανοίξω 1.2. δευτερόλεπτα και έκλεινε, το δοκίμασα με 5 φορτιστές και συνέχισε το ίδιο πράγμα, βρίσκω άλλους 2 φορτιστές Toshiba το δοκιμάζω το ίδιο πάλι, μέχρι που σήμερα το πρωί δεν ανάβει και πάλι τίποτα, ούτε οθόνη, ούτε λαμπάκια... Εκτός ότι θα το πάω πάλι στον τεχνικό από δευτέρα πρωί θα ήθελα τα φώτα σας!
  3. Michrezzz

    Ειδησεογραφικό Blog

    @jimisvog Χαχα έχεις δίκιο ότι θα ήταν πιο καθαρός, ευχαριστώ για την απάντηση!!
  4. Michrezzz

    Ειδησεογραφικό Blog

    Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα έφτιαξα ένα blog το οποίο είναι ειδησεογραφικού θέματος και ανεβάζω τα νέα του τόπου μου. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής, για να χειρίζομαι εγώ μία τέτοια σελίδα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί τύπου δημοσιογράφου; Εδώ θα δείτε το blog μου : https://nestosnewsit.blogspot.gr/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Το κακο ειναι οτι πριν το κλειδωσω το email μου το εμφανιζε, αν το θυμηθω τι μπορω να κανω;
  6. @corsair04 Έχει ξεχάσει τον κωδικό και μου το έδωσε για να αφαιρέσω το παλιό iCloud που ζητούσε κωδικό ώστε να βάλει καινούργιο. Το κατάστημα το γνωρίζει πιο είναι. @nikos903 Θα επικοινωνήσω μαζί της και θα πω να πάει στο κατάστημα μήπως και μπορέσουν να την βοηθήσουν Σας ευχαριστώ πολύ!
  7. Η απόδειξη αγοράς έχει χαθεί, αν πάει στο κατάστημα που το έχει αγοράσει η ίδια μπορεί να ζητήσει κάτι σαν απόδειξη;
  8. @nikos903 Ναι το πρόσεξα μόλις το έγραψα και το αφαίρεσα. Την απόδειξη την έχει χάσει ο ιδιοκτήτης. @zio10 Πρέπει να το φτιάξω για θα αρχίσει να κλαίει ο ιδιοκτήτης του κινητού αν δεν το φτιάξω. @Senior Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα ότι το κινητό είναι κλεμμένο, προφανώς υπάρχουν πολλά συμβάντα κλοπής και παρανομίας, αλλά υπάρχουν και άλλα συμβάντα. Εφόσον μου λέτε δεν αξίζει για αγορά μητρικής και απόδειξη δεν υπάρχει, λέτε αν πάρω τηλέφωνο σε κάποιον υπεύθυνο της Apple να βρει από που αγοράστηκε το κινητό και ποιος το έχει αγοράσει; ώστε να πάει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να το ξεκλειδώσει. Το κινητό είναι αγορασμένο από Γερμανία και είναι της αδερφής μου η οποία μου το έφερε για να αφαιρέσω το iCloud όπως είπα, και έχει χάσει την απόδειξη.
  9. Καλησπέρα σας, εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μου έχουν φέρει ένα iPhone 5S για να αφαιρέσω τον υπάρχων λογαριασμό iCloud από μέσα ώστε να βάλω ένα καινούργιο, και έκανα την χαζομάρα να το κάνω restore. Μετά από μία ματιά που έριξα στο διαδίκτυο δεν βρήκα τρόπο να το ξεκλειδώσω. Θα ήθελα να ρωτήσω ότι αν αλλάξω μητρική πλακέτα λογικά θα ξεκλειδωθεί;
  10. Καλησπέρα σας, σήμερα άνοιξα λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς και μου έδωσαν χρεωστική VISA, και έκανα λογαριασμό στο PayPal και ενώ βάζω όλα τα στοιχεία της κάρτας κανονικά μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Αυτή η κάρτα δεν είναι αποδεκτή. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε μια διαφορετική κάρτα." Κάποια βοήθεια;
  11. @24LykoS Τι είδους ταυτοποίηση είναι αυτή που έκανες; @Ghost_Rider Έχω κάνει ίσα με 100+ φορές ένταση. @suffocater Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο πια, γιατί είχα από άλλο προφίλ σελίδα που έχει λίγο περισσότερα like και μπόρεσα και άλλαξα το όνομα.
  12. Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχο της Σελίδας MM Photography στο Facebook, και πρόσφατα θέλησα να αλλάξω το όνομα της σελίδας μου σε "Michalis Mparnampa Photography", μου είπαν σε 7 ημέρες θα αλλάξει το όνομα της σελίδας και δεν άλλαξε. Μου εμφάνισε πάνω στην σελίδα μου το εξής μήνυμα που θα δείτε και στην φωτογραφία από κάτω. Έχω κάνει επανειλημμένες φορές ένταση το έχω ψάξει και δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο μπήκαν περιορισμοί στην σελίδα μου και δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και μπορεί να με βοηθήσει για οτιδήποτε πείτε μου, ή σελίδα έχει 3.000 like και δεν θέλω να κάνω καινούργια και να χάσω και όλες τις δημοσιεύσεις και τα like.
  13. Michrezzz

    AdSense, έσοδα και εφορία

    Δεν έχω βάλει ΑΦΜ. Θα περάσω σήμερα να ρωτήσω κάποιον λογιστή να μου πει κάτι αν ξέρει. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αν κάποιος άλλος ξέρει ή έχει να πει κάτι ας το πει. Ευχαριστώ!
  14. Michrezzz

    AdSense, έσοδα και εφορία

    Καλησπέρα σε όλους, έχω κάποιες απορίες. Έχω ένα κανάλι στο Youtube με 5.000 ακόλουθους και 10.000.000 προβολές συνολικά, και πρόσφατα αποφάσισα να δοκιμάσω το AdSense της Google, ώστε να βγάλω κάποιο κέρδος, όχι πολλά λεφτά περισσότερο το έκανα για δοκιμή. Έκανα εγγραφή στο AdSense και σχεδόν έναν μήνα αργότερα μπήκα για να δω αν υπάρχει κάποιο κέρδος, και βλέπω εκεί που λέει τρέχον υπόλοιπο να αναγράφει από δίπλα 289,26€, θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρω για τον πρώτο μήνα ή αν δεν είναι που μπορώ να το δω, και κάτι ακόμα αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με την εφορία, θα πρέπει να πάω σε λογιστή; Ευχαριστώ!
  15. Ναι είναι 64bit και τα έχω κάνει όλα αυτά που μου λες και έχω κάνει scan με το ccleaner, προτείνεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για ιούς?
  • Δημιουργία νέου...