Προς το περιεχόμενο

thzou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.332 προβολές προφίλ

thzou's Achievements

  1. Αρχικα δεν βρισκω το λογο να σχολιασετε την οθονη, και εγω τα ιδια του ειπα ,τελος εδω το θεμα με την οθονη ομως . Το θελει τωρα τωρα ναι οχι απο σεπτεμβη . Κανενα αλλο παιχνιδι , κολλημενος με το παιχνιδι ειναι σε ομαδα το παιδι .
  2. Ποσό που διαθέτουμε : 1000E Χρήση υπολογιστή : gaming 99% CS GO Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανενα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : οχι ,θα αγοραστεί η Eizo Foris FG2421 (δεν συμπεριλαμβανεται προφανως στα 1000 ) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ξανθη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλυτερα θα ηταν απο ενα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?καλυτερα στο καταστημα, ετοιμο να ερθει. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 7 / 10 . To pc ειναι για φιλο , που θελει ενα δυνατο pc για cs go και να κρατήσει γενικοτερα. 1000 Ε μονο ο πυργος
  3. thzou

    HP stream 8" gps AΝΑΓΚΗ

    Καλησπερα παιδια ,χρειαζομαι αμεσα τη βοηθεια σας γιατι δεν εχω ιδεα απο gps σε ταμπλετ και τετοια. Εχω το hp stream 8" με windows 10. Χρειαζομαι καποιο προγραμμα για OFFLINE GPS .να κατεβασω χαρτες ελλαδας και βουλγαρίας. απλα θελω να ειναι στα ελληνικα (αν γινεται να δινει οδηγιες και στα ελληνικα) Χρησιμοποιησα τους Χαρτες των Windows κατεβασα και την ΕΛΛΑΔΑ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ αλλα μαπα..... οταν βγω απο wifi δεν υπαρχει σημα απο gps μου βγαζει. Θελω να εχω Real time tracking δλδ να με βλεπει σε OFFLINE καθε στιγμη που ειμαι ωστε αν παω απο αλλο δρομο να το καταλαβει.
  4. Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω εχει δοκιμασει κανεις το παραπάνω "Σκουπίδι " με καποια διανομη linux? Δεν με ενδιαφερουν τα windows σκευτηκα αυτη την ενναλακτικη. Πως παει ο N2840 με 2 gb σε ubuntu-xubuntu η καποια mint διανομη? P.S. Σκεφτομαι να το αποκτησω σαφεστατα οχι στην τιμη που πωλείται αλλα απο φίλο πολυ λιγοτερο.
  5. Καλησπέρα θελω να μου προτείνεται λαπτοπ 400-500 (max στην χειροτερη περιπτωση) ειναι για φοιτητρια που περασε τωρα νομική. Για διαβασμα -εργασίες-ταινιες-μουσική-browsing και κανενα παιχνιδακι τυπου sims και τετοια μην φανταστείτε τπτ τρελο. Απλα να ειναι γρηγορο χωρις κολληματα και πολυ ευχαριστο ! και καλη διαρκεια μπαταριας . Γενικότερα all-around με windows προφανώς .
  6. Καλησπερα παιδια ζητω laptop για απλες εργασίες fb ,μουσική , office, poker ,bet (browser πραγματακια δλδ). για εναν φιλο το ποσο που διαθέτει 250-300 ευρω. ευχαριστω πολυ.
  7. Καλησπερα παιδιά , ψαχνω λαπτοπ για κοπελα , τι ζητάει : γρηγορο να μην κολλαει γιατι συνηθως εχει πολλα προγραμματα ανοιχτα(δεν νμζω τιποτα τρομερα προγραμματα ), να εχει καλη αναλυση οθονης να μην κουραζονται τ ματια, επισης ομορφο κ σχετικα ελαφρυ . Λιγο αμεσα αν γινεται ευχαριστω. Αυτο που βρηκα εγω ειναι : http://www.exoplizin.gr/p.LENOVO-Z50-70-i7-4510U-8GB-nVidia-840M-4GB-HYBRID-1TB-SSHD-8GB-WIN8-1-59433860.1075693.html?analytics_session=c2b957b1-a955-42de-97cf-e7115054c08b 800-850 ευρω
  8. Απο θερμοκρασίες φιλε μου ΠΕΝΑ πραγματικά( CPU: 35-45 ,σκληρους MAX 31 και στους 2 (σε quiet mode τα fans) gpu :30-50 ) . τα fans ειναι 2 στην h100i , 2 μπροστά για να βαζουν αερα στο κουτί και 1 exhaust Πισω. (συνολο 5 ) Παραθέτω και τις φωτο απο το πλαι οπως ζητήθηκαν
  9. Να και το δικο μου MISSILE C70 τραβηγμένες απο κινητο δυστυχώς.
  10. thzou

    Magic The Gathering

    http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/247948-magic-the-gathering/ επίσης και εδώ όποιος ενδιαφέρεται, ενα pm .
  • Δημιουργία νέου...