Προς το περιεχόμενο

Vasilenia

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    235
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.137 προβολές προφίλ

Vasilenia's Achievements

  1. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Εσύ κι ο Questionner δε με αφήνετε ποτέ χωρίς απάντηση - να είστε καλά :-) Απλά,αναρωτιέμαι επειδή αυτή τη φορά δεν πληρώσαμε μέσω Paypal, αν τα πιστώνουν σε οποιαδήποτε κάρτα. Γιατί δε μου ήρθε κάποιο ανάλογο mail. Τους έστειλα μήνυμα στο FB κι ενώ πάντα έχω άμεση απάντηση,τώρα τίποτα ακόμα... Η χρέωση έγινε στις 15/12. Λογικά θα έχει γίνει το refund. Θα στείλω τν άντρα μου να το τσεκάρει.
  2. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Πού είσαι Questionner?? Περιμένω από εσένα ή τον Coyote2 βοήθεια
  3. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Πόσο καιρό μετά από τότε που το επέστρεψες? Για να παρακολουθώ τα μέηλ μου μήπως πάει στα spam.
  4. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Καλησπέρα! Στις 29/12 επέστρεψα 2 μπλούζες για αλλαγή μεγέθους. Μου ήρθε μετά από λίγες μέρες μήνυμα ότι η 1 είναι out of stock σε εκείνο το χρώμα. Τους ζήτησα να μου στείλουν άλλο χρώμα και μου ήρθε άλλο μήνυμα ότι είναι out of stock. Τελικά, μόλις παρέλαβα το δέμα μου το οποίο φυσικά περιείχε μόνο τη 1 μπλούζα. Το ερώτημα μου είναι: πώς θα επιστραφούν τα χρήματα της μπλούζας που δεν ήρθε και πότε? Δεν είχαμε πληρώσει μέσω Paypal αλλά με άλλη κάρτα.
  5. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Εγώ έστειλα πίσω 2 μπλούζες για αλλαγή μεγέθους στις 29/12 και μου απάντησαν στις 6/1 ότι η μία είναι out of stock. Τους απάντησα να τη στείλουν σε άλλο χρώμα και σήμερα το πρωί μου έστειλαν το λινκ με τον αριθμό φορτωτικής της wdDirect το οποίο φυσικά ακόμα δε λειτουργεί.
  6. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Έχω πάρει κι εγώ κατά καιρούς αρκετά ισοθερμικά της Campri, κοντομάνικα και μακρυμάνικα καθώς και κάλτσες και μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι.Δεν είναι και τα σούπερ ζεστά αλλά για τις θερμοκρασίες της χώρας μας και την τιμή τους , είναι μια χαρά!
  7. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Για να δούμε! Μακάρι
  8. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Μπράβο τους!!! Εγώ το επέστρεψα στις 29/12 το απόγευμα. Για να δούμε πότε θα με ειδοποιήσουν κι εμένα..
  9. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Καλημέρα και χρόνια πολλά!! Είχα κάνει μια αγορά και δε με άφηνε να πληρώσω μέσω Paypal (μέγα μυστήριο γιατί το Paypal μου είχε επαρκές ποσό μέσα) κι έτσι βάλαμε χρήματα σε μια κάρτα της Alpha και πλήρωσα. Χρειάστηκε όμως χτες να στείλουμε πίσω 2 μπλούζες για αλλαγή στο νούμερο. Βγάλαμε φωτο την απόδειξη και το δέμα αλλά αφού η πληρωμή έγινε εκτός Paypal , μάλλον άδικα βγάλαμε τις φωτος- σωστά? Δε χρειάζεται να τις στείλουμε. Θα παραλάβουν το δέμα και θα μας στείλουν τα σωστά νούμερα,με δική τους χρέωση στα μεταφορικά. Εμείς θα έχουμε χρεωθεί μόνο τα μεταφορικά που πληρώσαμε χτες για να το στείλουμε. Τα λέω καλά?
  10. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Trendy ο μπαμπάς Καλοφόρετα!!!
  11. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Aκριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ πριν 1 βδομάδα. Ανενεργό το λινκ. Μην ανησυχείς όμως, σε 1-2 μέρες που θα προχωρήσει λίγο η παραγγελία σου, το λινκ θα γίνει ενεργό. Δοκίμασε ξανά το βράδυ ή αύριο. Μια καθυστέρηση υπάρχει,θα δουλέψει! Εγώ ακόμα και τώρα που πάτησα στο λινκ, παρόλο που έχω παραλάβει εδώ και μέρες το δέμα, και πάλι το λινκ με βγάζει στο σωστό tracking.
  12. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Με την κανονική αποστολή, εμένα έκαναν 8 ημέρες.
  13. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!! Σε ευχαριστούμε Όσον αφορά τα Lonsdale, κι εμείς 1 νούμερο μικρότερο παίρνουμε στα φούτερ. Όχι ότι το φούτερ που είχε πάρει ο άντρας μου στο νούμερό του, μη γνωρίζοντας ότι έχουν φαρδιά γραμμή,του πάει τεράστιο αλλά το 1 νούμερο μικρότερο είναι αυτό που του πηγαίνει ακριβώς όπως πρέπει. Στα Everlast, παίρνουμε όντως το κανονικό μας νούμερο.
  14. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Εγώ παρέλαβα χτες το απόγευμα (η παραγγελία είχε γίνει στις 14/12, το βράδυ) και μένω στην Πάτρα. Η πορεία που ακολούθησε ήταν η εξής: In transit PROCESSED DOWN PACKET LINE 02:09 Sun 18 Dec 2016 Awaiting Despatch 02:09 Sun 18 Dec 2016 GMT Despatched DESPATCHED01:04 Mon 19 Dec 2016 GMT In transit SCANNED TO CONTAINER08:01 Mon 19 Dec 2016 GMT In transit DBY_GRC_UND_1612190113308:16 Mon 19 Dec 2016 GMT In transit AIRLINE:RZ4166M/FLIGHT:ROAD/AWB:000-0000000018:34 Mon 19 Dec 2016 GMT In transit 0100 HEAD OFFICCE16:39 Thu 22 Dec 2016 GMT In transit 0322 PATRA AG.SOFIA In transit 0327 PATRA PARALIA 06:15 Today GMT και μετά από 12 ώρες ήταν στο σπίτι μου. 04:59 Today GMT Αυτή τη φορά δεν ήρθε ο κλασσικός σάκος αλλά 1 χαρτοκούτι που έγραφε επάνω "εύθραστον" και 1 παιχνιδάκι ήταν καλά τυλιγμένο με τις φυσαλίδες. Εκτός από το παιχνιδάκι που είναι πολύ ποιοτικό κι ενδιαφέρον (τουλάχιστον για τα λεφτά του), πήραμε 1 ανδρικό παρκά Lee Cooper, 1 ανδρικό φούτερ Lee Cooper και 2 γυναικεία,της ίδιας εταιρείας. Τέλος, 3 μακρυμάνικες μπλούζες,τύπου πόλο, μάρκας Pierre Cardin. Tα φούτερ είναι όμορφα και πολύ ζεστά!!! Το παρκά, ήρθε λίγο πατσαβουριασμένο και θα κοιτάξω αν σιδερώνεται αλλά είναι όμορφο κι αυτό κι ούτε πολύ χοντρό,ούτε πολύ λεπτό. Οι Pierre Cardin δε μας ενθουσίασαν αλλά για τα χρήματά τους είναι αξιοπρεπέστατες. Είναι αρκετά λεπτές (εγώ θα τις φορούσα την Άνοιξη αλλά ο άντρας μου που δεν κρυώνει θα τις φοράει και τώρα) αλλά δεν είναι κακοραμμένες όπως μας έχει τύχει κατά καιρούς με κάποια t shirt. Ίσως όμως τις στείλουμε πίσω για να πάρουμε μεγαλύτερο μέγεθος γιατί τώρα του πάνε ίσα ίσα αλλά αν μπουν με το πλύσιμο? Δε θα ήταν άσχημο 1 νούμερο μεγαλύτερο.. ΄Ολα τα Lee Cooper τα πήραμε στο κανονικό μεγεθός μας και μας πάνε ακριβώς. Αυτή τη φορά μας παίδεψε λίγο η αλλαγή μεταφορικής εταιρίας αλλά όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε κάνει γύρω στις 25 παραγγελίες κι είμαστε πάντα ευχαριστημένοι!
  15. Vasilenia

    To topic του sportsdirect.com

    Καλημέρα! Σήμερα νωρίς το πρωί μου έδειξε ότι το δέμα μου βρίσκεται στη Speedex της πόλης μου. Για να δούμε- θα το έχουμε σήμερα? (όλα να τα περιμένει κανείς...! )
  • Δημιουργία νέου...