Προς το περιεχόμενο

wantone

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    381
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.427 προβολές προφίλ

wantone's Achievements

  1. απο αυτα τα δυο απο ποιοτητα ποιο ειναι καλυτερο? στη Ελλαδα τα βρισκουμε γιατι θελουμε να κοψουμε τιμολογιο?
  2. Θελω εναν αξιοπιστο φορητο με 14αρα οθονη, i7, 16 GB RAM και καλη ποιοτητα χωρις βεβαια να παμε στο ποιο ακριβο, στο οικονομικο κομματι. Υπαρχουν επιλογες?
  3. dell hellas με εγραψε πηρα τηλεφωνο, δεν πουλανε βιδες, Bλεπω μπορω να παρω πχ στο Αμαζον αλλα εχουν πολλες, εγω μονο μια θελω.
  4. Μα εγω ρωταω αν ειναι υπηρεσια εξτρα ή ισχυει για ολα τα προγραμματα και ισως την εκοψαν τωρα για να παγιδεψουν αυτους που δεν προσεχουν την καταναλωση σε καθημερινη βαση. Εμενα με χτυπησαν με 140 ευρω, μου αλλαξαν τα φωτα και επηδη το συμβολαιο μολις εχει αρχισει (ουτε 2 μηνες) δεν μπορω να φυγω. Εννοειται οταν λήξει θα τους αφησω για παντα και προσπαθω να πεισω και την υπολοιπη οικογενεια να φυγει (εχει 4 συνδεσεις σε κινητα).
  5. Πριν 2 μηνες αλλαξα προγραμμα στο σταθερο Βονταφον. Για τον Δεκ ομως ξεπερασα τα δωρεαν λεπτα προς κινητα με αποτελεσμα να με χτυπησει με εναν μεγαλο λογαριασμο. Στο προηγουμενο προγραμμα μου εστελνε ενα SMS στο κινητο οταν ειχα φτασει το 80% των δωρεαν λεπτων που ειχα στο προγραμμα μου. Στο τωρινο προγραμμα δεν μου εστειλε το SMS αρα δεν ηξερα οτι καταναλωσα τα δωρεαν λεπτα μου. Εγω νομιζα οτι τα SMS τα στελνει σε ολα τα προγραμματα αλλα σε επικοινωνια με το customer service μου ειπαν οτι πρεπει να υπαρχει η υπηρεσια αυτη στο προγραμμα σου. Στο τωρινο ειπαν δεν υπαρχει στο προηγουμενο υπηρχε. Γνωριζει καποιος τι ισχυει; Μηπως μου εστησαν παγιδα με την αλλαγη του προγραμματος; Οταν μου προσφεραν το προγραμμα αυτο και το προηγουμενο δεν θυμαμαι ποτε να μου ανεφερε ο υπαλληλος την υπηρεσια αυτη τουλαχιστον να ξερω οτι την ειχα ή δεν την ειχα. Το μονο που ειπαν ειναι ποσα λεπτα ειναι μεσα στο προγραμμα δωρεαν.
  6. Other Ειχα ενα folder που ειχε 6 αρχεια, 5 σχετικα με ενα video που του εκανα editing και ενα κρυφο αρχειο. Το προβλημα ηταν αυτο το folder ειχε 100GB μεγεθος σχεδον. Το κρυφο αρχειο ηταν σχεδον 80 GB. To εσβησα και τωρα στον σκληρο εχω ενα αρχειο Αλλο (OTHER) me 45 GB μεγεθος. Το οποιο ουτε μπορω να το σβησω ουτε να καταλαβω τι ειναι. Πως το σβηνω το "'Αλλο"; Να σημειωσω οτι ο δισκος μου ειναι ο μικρος 128 GB εχω το entry level μοντελλο. Οταν τσεκαρα τον δισκο επαθα σοκ οτι ηταν σχεδον γεματος και το εψαξα και ειδα οτι το folder των 100GB.
  7. Tι καλωδιο εχεις; Η αληθεια ειναι οτι το καλωδιο HDMI το εχω απο το 2012 αλλα δεν το εχω συνδεσει στο Macbook (επηδη το συνδεω με mini Display port). Kανενα καλο καλωδιο προτεινεις; Στο ιντερνετ ειδα οτι USB-C to DisplayPort cable δεν θα ανεβασουν το 1440 αλλα το 1152 αλλα ισως να ειναι το καλωδιο. Εχω κοιταξει στην βαση δεδομενων της Apple Support για λυση και λενε αυτο.
  8. Εχω αυτη την οθονη και την συνδεω στο MacBook early 2015 με mini Display port για να ανεβασει την 1440 αναλυση της. Με HDMI ανεβαζει 1152 μονο. Στα νεα MacBooks με USB-C πως θα μπορεσω να την συνδεσω? Το εχει κανει κανενας;
  9. Αν αγοραζεις με τιμολογιο προτιμας Ελλαδα. Εξαλλου δεν πληρωνεις 24% ΦΠΑ. Αν δεν αγοραζεις με τιμολογιο τοτε μπορεις να πας στο εξωτερικο, ενδιαφερον οτι μπορεις να αγορασεις απο Αμερικη πια χωρις υπερβολικο κοστος τελωνειου αν και βλεπω οτι MacBook δεν στελνουν Ελλαδα. Για μενα τα διαφορετικα πληκτρολογια ειναιι θεμα παροτι χρησιμοποιω απο παντα Αγγλικο που εχει ελαχιστες διαφορεςκαι Αμερικανικο που δεν εχει Ελληνικα γραμματα πανω. Αλλα αλλο αυτο αλλο το Γερμανικο πχ που εχει αρκετες διαφορες. Λαπτοπ του 2008 εχουν καμμια χρηση πια? Για Linux?
  10. https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/219156-lenovo-legion-5-15arh05-r7-4800h-16gb-512gb?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=31-201130-P6368-GENERIC-BF2020-NL-COMBO_N ειναι καλο το συγκεκριμενο?
  11. https://www.plaisio.gr/hp-pavilion-gaming-15-ec1011nv-laptop-ryzen-7-4800h-16-gb-512-gb-gtx-1650-4-gb-_3533662 αυτο ειναι καλο απο αξιοπιστια, χρωματα οθονης, ποιοτητα;
  12. wantone

    Apple TV+

    Εχω ξεκινησει 1 χρονο δωραν συνδρομη σε Apple TV+ στο iPhone 11. Ομως θελω να βλεπω στο MacBook Pro 2015 γιατι προφανως δεν μπορω να δω στην μικρη οθονη στου 11. Οταν παω στο Mac OS Catalina Apple TV+ app δεν μου δειχνει οτι εχω 1 χρονο συνδρομη αλλα μου ζηταει να κανω 1 μηνα δοκιμαστικη νεα συνδρομη. Εννοειται μπαινω με το ιδιο Apple ID που εχω και στο iPhone 11. ξερετε τι θεμα εχει και δεν με αφηνει?
  13. Επηδη δεν ασχολουμε συχνα με το σπιτι μια βασικη ερωτηση: Θελω να αλλαξω εναν διακοπτη φωτων. Ο παλιος εχει δυο καλωδια ενα κοκκινο και ενα μαυρο (ή καφε). Το κοκκινο μπαινει στην πανω υποδοχη του παλιου διακοπτη και το μαυρο στην κατω (οπως το εβγαλα). Ο καινουριος εχεις κλιπς ενα κοκκινο και ενα λευκο και 2 υποδοχες για καθε κλιπ. Οποτε βαζω το κοκκινο καλωδιο στο κοκκινο κλιπ και το μαυρο στο λευκο? βλεπω στα βιντεο της εταιρειας με το διακοπτη που αγορασα τον νεο να εχουν ενα καφε και ενα μαυρο καλωδιο. και το μαυρο το βαζει στο κοκκινο κλιπ.
  • Δημιουργία νέου...