Προς το περιεχόμενο

gatakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    282
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.472 προβολές προφίλ
  1. gatakos

    Ζημιές σε παρκαρισμένα

    Ο κ.ο.κ δεν ξεχωρίζει τα αμάξια με τις μηχανές! Δλδ όλα είναι οχήματα και όλα υπάγονται στην κίνηση οχημάτων. 1ο παρ. σε μόνη κατεύθυνσης δρόμο ΑΚΟΜΑ και αν υπάρχει χώρος η μηχανή-μοτοσυκλέτα- παπάκι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προσπεράσει. Όπως γενικά απαγορεύεται η προσπεράση από όχημα(συνήθως δεν υπάρχει χώρος βέβαια) 2ο παρ. Η μηχανή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πηγαίνει ανάμεσα στα αυτοκίνητα σε ΟΛΟΥΣ τους δρόμους. Οφείλει βάση κοκ να συμπεριφέρεται σαν 4τροχο όχημα. Ωστοσο στο ωραιο μας κράτος όλα επιτρέπονται αρκεί να μην γίνει η στραβή.
  2. Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μαλ.... μου!
  3. gatakos

    Death Stranding [PS4][PS5]

    Μόλις το έκανα και εγώ πλατινουμ στις 85 ώρες περίπου.. Ενα μόνο έχω να πω: Σκ@τ@ στα μούτρα αυτών που το θάψαν το παιχνίδι χώρις να το παίξουν έστω ένα 20ωρο. Υ.γ Κοτζιμα αν με ακούς ελπίζω να μην κάμφθηκε το ηθικό σου με όλους τους άμπαλους που δεν κατάλαβαν το αριστούργημα σου. 😛
  4. Στείλε μνμ και στο Σκρουτζ. Εγώ ετσι είχα βγάλει άκρη με παρόμοια υπόθεση. Στείλε email στο Σκρουτζ και το πρόβλημα και θα κινηθούν και αυτοί από τη μεριά τους.. *Αν βέβαια εκανες τη παραγγελία από τη πλατφόρμα του Σκρουτζ (όπως υπέθεσα)
  5. gatakos

    Destiny 2 FREE , STEAM

    Πεθαίνει ο clayde 6??? 😱😱😱
  6. Ακριβώς η ιδια καρτα μου αφησε και μενα χρονους πριν 10 μερες. Αγορασμένη πριν 2 μηνες μτχ απο το φορουμ..
  7. gatakos

    Αγορα modem για wind fiber 100

    Ποιο ρούτερ λες να βαλεις?
  8. gatakos

    Αγορα modem για wind fiber 100

    Ωραία, μπορεις να μου προτεινεις ενα router να κουμπωσω σε wind 100 ωστε να διαχειρίζεται το wifi. Δλδ απο οτι καταλαβα θα κρατησω το modem της wind με VoIP επανω, και θα κανω bridge το ρούτερ που θα μου προτεινεις ωστε να διαχειρίζεται το wifi και να εχω "θεωρητικά" λιγοτερες αποσύνδεσεις κλπ. Σωστα?
  9. gatakos

    Αγορα modem για wind fiber 100

    Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. Ποιο είναι αυτο το fritz!box που πρέπει να παιξω για να εχω και VoIP γνωριζεις? Σιγουρα παιζει στη VoIP wind?
  10. gatakos

    Αγορα modem για wind fiber 100

    Καλησπέρα, αναβάθμισα προσφατα σε προγραμμα wind fiber 100 και θελω να παρω ενα καλο(ακριβο μοντεμ-ρουτερ). Η ερωτηση μου ειναι αν καποιος γνωριζει αν παιζει η VoIP τηλεφωνια της wind με ξένο router ( (οχι του παρόχου δλδ) και αν μπορει να μου πει ενα καλο router ανεξαρτητου τιμης. Ευχαριστώ.
  11. Ξερει κανενας μεχρι ποτε ειναι η μετατροπη της gold σε ultimate?
  12. Στα 400 ευρω πέρνεις μια secret lab και καθαρισες. Πηρα προσφατα μια secret lab Titan και απλα ειδα το φως!
  • Δημιουργία νέου...