Προς το περιεχόμενο

Happy.

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

594 προβολές προφίλ

Happy.'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία κάμερα, αλλά και να υπήρχε δεν νομίζω να αξίζει. Το θέμα είναι, όταν έρχεται μία παραγγελία από το aliexpress, τα ελτά να μου αφήνουν ειδοποιητήριο έτσι ώστε να πηγαίνω να το παραλαμβάνω, αλλιώς άμα το αφήσουν στην είσοδο είναι σίγουρο πως 99% θα κλαπεί, και ως εκ τούτου δεν έχει νόημα να παραγγέλνω από το aliepxress. Το πρόβλημα είναι ότι άλλες φορές μου αφήνουν και άλλες όχι.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μερικές παραγγελίες από τα το aliexpress με την μέθοδο aliexpress saver shipping το οποίο έχει tracking number. Μένω σε πολυκατοικία με πολλά διαμερίσματα, σήμερα λοιπόν το πρωί που κατέβηκα βρήκα το δέμα στην είσοδο της πολυκατοικίας ανοιγμένο, πεταμένο κάτω και το περιεχόμενο να λείπει από μέσα, λογικά κάποιος το είδε και το έκλεψε. Παλαιότερα τα ελτα μου αφήνανε ειδοποιητήριο για παραλαβή από το τοπικό κατάστημά τους. Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ ; Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ , πιστεύεις ότι ο μωβ με την θήκη είναι η βέλτιστη επιλογή ; Απ' οτι είδα τον μωβ τον χρησιμοποιούνε για κάμερες παρακολούθησεις , γενικά δεν θα έχω πρόβλημα ;
  4. Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός εξωτερικού σκληρού 1tb ή 2tb ο οποιός θα χρησιμοποιηθεί για κατεβάζω ταινίες απο τον υπολογιστή , να τον συνδέω και να τις βλέπω μέσω usb σε μία samsung τηλεόραση . Απ' ότι διάβασα υπάρχει και η λύση να πάρω έναν εσωτερικό σκληρό και με θήκη να τον μετατρέψω σε εξωτερικό . Θα ήθελα την γνώμη σας . Τιμή μέχρι 150Ε . Ευχαριστώ .
  5. Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να βγάλω μία μικρή ελιά στο πρόσωπο , όπως έχω διαβάσει παραπάνω θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ αρχηκά στο Συγγρός ; Ευχαριστώ .
  6. Happy.

    Αγορές από το εξωτερικό

    Τελικά για την υπόθεση iherb κατάφερα και πήρα τα λεφτά μου πίσω με το dispute της paypal . Αν και η πρώτη μου εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη λέω να ξαναπροσπαθήσω λόγω των πολύ χαμηλών τιμών του . Θέλω να ρωτήσω τι από τα 2 παρακάτω νομίζεται ότι μπορεί να έφτεξε που δεν έφτασε η παραγγελία σε εμένα : - Όταν επέλεγα τρόπο αποστολή είχε δυο τρόπους , ο πρώτος ήταν με την DHL global ο οποίος κόστιζε 2,5 ευρώ ( τον οποίο επέλεξα ) , και ο άλλος με τα ΕΛΤΑ κουριερ που κόστιζε 4,5 ευρώ . 'Ισως άμα είχα επιλέξει τα ελτά να ερχόταν ; - Το ότι ξεπέρασα τα 22 ευρώ ; Ευχαριστώ .
  7. Happy.

    ECDL μαθήματα

    ( Έκανα επεξεργασία την προηγούμενη απάντηση ) . Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και σκεφτόμουν για μια παράλληλη δουλειά . Έχω ακούσει μερικούς που δίνουν το παραπάνω πτυχίο και έτσι μου μπήκε η ιδέα .
  8. Happy.

    ECDL μαθήματα

    Τους ρώτησα , και μου είπαν τα 225 είναι μόνο το κόστος του πτυχίου ( δηλαδή τα παράβολα ) όλα τα άλλα δωρεάν , μετά του είπα αν γίνεται να κάνω μόνο τα μαθήματα και να μην δώσω το πτυχίο ( εφόσον είναι κάτι ξεχωριστό ) και μου απάντησαν όχι . Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι το αν θα με με βοηθούσε στο βιογραφικό κάτι τέτοιο ; Επειδήσκέφτομαι για καμιά δουλειά.
  9. Happy.

    ECDL μαθήματα

    Ένα πτυχίο ECDL ( το global cert ) και δεν ξέρω αν θα μου είναι χρήσιμο στο μέλλον . Ρωτάω για να μάθω πληροφορίες , ήρθαν στην σχολή μου κάποια άτομα που μας ενημέρωσαν για έναν διαγωνισμό ECDL στον οποίο πήρα μέρος και πριν μερικές μέρες μου έστειλαν το μήνυμα ότι κέρδισα το πακέτο που ανέφερα . Θέλω να μάθω γενικά αν αξίζει αυτό που μου προσφέρουν , για μην δώσω τσάμπα χρήματα λόγω των δύσκολων εποχών .
  10. Happy.

    ECDL μαθήματα

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , είμαι φοιτητής και ρωτάω για να μάθω πληροφορίες , πήγα σήμερα από το φροντιστήριο και μου είπαν ότι υπάρχουν πολλά πτυχία ECDL περίπου 10 , αυτό που προσφέρουν αυτοί είναι το Global Cert Intermediate C με μαθήματα σε 6 τομείς ( windows , word , excel , access , internet , power-point ) . Μου είπαν ότι αναγνωρίζεται παντού .
  11. Happy.

    ECDL μαθήματα

    Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με μαθήματα ECDL . Μου πρότειναν από ένα φροντιστήριο δωρεάν μαθήματα ECDL , επισήμαναν ότι δεν θα πληρώσω τίποτα παρά μόνο τα παράβολα τα οποία είναι 250 € , συμφέρει λέτε ; Ευχαριστώ .
  12. Happy.

    Αγορές από το εξωτερικό

    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες , ορίστε η παραγγελία :
  13. Happy.

    Αγορές από το εξωτερικό

    Τελικά με το iherb τους έστειλα κι΄ άλλο μήνυμα και μου απάντησαν να περιμένο περισσότερο. Άνοιξα dispute στο paypal και μου απάντησαν αυτό : Deadline to respond: 4 October 2018 We encourage you to work directly with iHerb, Inc. to resolve this problem. Most of the time problems like this can be resolved quickly and amicably through the Resolution Center. You'll be able to review the transaction details and communicate with the seller there. We will notify you when your seller posts a response to your message. The deadline to either mark this case as resolved or escalate it for our attention is 4 October 2018. You must mark the case as resolved if you reach an agreement with the seller or escalate the case to a claim if you cannot resolve it. If you take no action by 4 October 2018, this case will close automatically. Once a case has been closed, it cannot be reopened or escalated to a PayPal claim. Τι άλλο μπορώ να κάνω ;
  14. Happy.

    Αγορές από το εξωτερικό

    Τελικά πήγα σήμερα το πρωί στα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι δεν μπορούν να ανιχνεύσουν αυτόν τον κωδικό και ότι δεν γίνεται να εντοπίσουν το δέμα μου . Έχω πληρώσει με paypal . Τελικά τους έστειλα μήνυμα για refund και μου απάντησαν αυτό : Thank you for reaching out to iHerb.com regarding your order status. We apologize that your order has not been received yet. The order was shipped from our warehouse using the Global Post option. With this option, the tracking will end once it arrives in your country. The package will be handed to the Customs for clearance and then once completed it will be given to the local postal service for the final delivery to you. We would advise checking with your local post office since there is no local tracking number, they may have the package pending pick up. The shipping time on this method can take several weeks. We would advise allowing some more time for the delivery to be completed. If you do not receive it by September 17, 2018, then please let us know. We would be able to further investigate this matter for you at that time. Please let us know if there is anything further we can assist you with.
  15. Happy.

    Αγορές από το εξωτερικό

    Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ο αριθμός αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς είναι GM275322484029334884 Δοκίμασα στο site των ελτά και τις dhl.gr αλλά δεν μου βγάζει τίποτα , και σε άλλες μηχανές αναζήτησης δεμάτων που έχω βάλει πάλι δεν μου βγάζει τίποτα , το κόστος τελικά τώρα που το κοίταξα ήταν 23.90 μαζί με τα μεταφορικά , αλλά το κόστος του δέματος ήταν 21.50 , γενικά όμως έχω διαβάσει ότι τα μεταφορικά δεν μετράνε γιατί δεν αναγράφονται πάνω στο δέμα . Στην επιλογή αποστηλής είχα επιλέξει local post Συνήθως όταν παραγγέλνω από έξω μου έρχεται ειδοποίηση να πάω στο ελτά να το παραλάβω. Γενικά τι με συμβουλεύετε να κάνω ; Να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ;
  • Δημιουργία νέου...