Προς το περιεχόμενο

G.makrihairis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    546
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.273 προβολές προφίλ

G.makrihairis's Achievements

  1. Εγώ είμαι περίπου 85 κιλά .Πόσο πρέπει να βαλω? Παρεπιπτόντως είσαι "λαστιχας" και εσύ ή έχεις γνώμη ως Τσάκας? *Η σωστή πίεση συνήθως είναι μεταξύ 45-55.Αυτα....
  2. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι έστειλες φίλε μου!!Ξανακοιτα το λινκ που ανέβασες ,πρόσεξε πόσα psi λέει και ίσως καταλάβεις.....
  3. Άρα αυτό που έλεγες στην αρχή για "οταν ενα μπαλονι το εχεις ξεφουσκωτο, οσο και να το "ταλαιπωρεις" δυσκολα σκαει. Οταν ειναι ειναι παραφουσκομενο και το ζωριζεις, σκαει αμεσος" δεν ισχύει!
  4. Ναι έχεις δίκιο!30psi γράφει ο κατασκευαστής και μου είπαν στο epatini 45psi για τον λόγο που ανέφερα! Κοίτα έχεις δίκιο αν μιλάμε όντως για 🎈!!Εδώ μιλάμε για σαμπρέλα που ακουμπάει πάνω σε λάστιχα που έχουν μεταλλικές ίνες που σε τριβή με την ζάντα τρώνε και σκάνε την σαμπρέλα.Αυτο το είδα με τα μάτια μου σε σχετικό περιστατικό.Ξαναλεω ότι δεν έχω γνώσεις πάνω σε λάστιχα και σαμπρέλες απλα προσπαθώ να βρω πιο είναι το καλύτερο για το πατίνι μου.
  5. Εννοούσε φυσικά την ποιότητα των δρόμων!Εδώ Αθήνα οι δρόμοι είναι άθλιοι με απίστευτα πολλές και μεγάλες λακούβες,όπου γι'αυτό χρειάζεται παραπάνω φούσκωμα στα λάστιχα!
  6. 30psi κατασκευαστής σορυ
  7. Πήγα για μια επίσκεψη στο epatini και οι άνθρωποι μου είπαν ότι θέλουν 30psi αν και του είπα ότι ο κατασκευαστής γράφει 45!!!Ο διάλογος που έγινε και αυτό που στο τέλος μου είπαν ήταν ότι "αν ήταν για το Παρίσι θα ήταν οκ 30psi αλλά για εδώ σίγουρα 45psi". Σίγουρα ξέρουν καλύτερα από μένα!
  8. Επίσης βρήκα και αυτό! Μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο!!!
  9. Μόλις είδα ένα βιντεάκι που λέει κάποιος ότι σε 8,5 ρόδες σε xiaomi θέλει 45 με 60 psi! Εγώ δεν έχω xiaomi αλλά ένα αδερφάκι της (Himo) με 10αρες και ενα Gotrax με 8,5αρες.
  10. Το ένα το πήρα μεταχειρισμένο και προφανώς δεν υπάρχει εγχειρίδιο και στο αλλο το έχω πετάξει μαζί με την συσκευασία. Τώρα στο πλάι της ρόδας δεν το έχω παρατηρήσει ότι γράφει κάτι!
  11. Γεια σας, έχω δύο ηλεκτρικά πατίνια ένα με 8,5 ρόδες και ένα με 10αρες.Ποσο πρέπει να είναι το psi στα λάστιχα στο κάθε πατίνι; Εγώ βάζω και στα δύο 35 αλλά σε αυτό με τις 8,5 ρόδες δεν είναι αρκετά ειδικά στην πίσω ρόδα Ίσως να πρόκειται και για προβληματικό πίσω λάστιχο ή κάτι δεν κάνω εγώ καλά. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
  12. Εγώ το δοκίμασα με έναν φορτιστή xiaomi για note 8 αλλά δεν φορτίζει καθόλου!!!Κάνω κάτι λάθος;(τι λάθος να μου πείτε).
  13. Και όχι αυτό που έχω παραγγείλει? Chuwi GemiBook 13″ 2K IPS / J4125
  14. Μετά από 3-4 μέρες από την αγορά εξακολουθεί να μην υπάρχει tracking number. Μίλησα μέσo chat στο banggood αλλά μου είπαν να κάνω λίγο υπομονή για να φανεί. Ισχύει και σε άλλους αυτό; Έχει κάποιος tracking number;
  15. Όπως τις περισσότερες φορές μονολεκτικός! Έκανα και εγώ την αγορά μιας και ήθελα ένα φθηνό για βασικά πράγματα λάπτοπ.Τελική τιμή μου βγήκε 231,12€.
  • Δημιουργία νέου...