Προς το περιεχόμενο

Santelfon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Santelfon

  • Ημερομηνία γέννησης 31/12/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ηλιούπολη

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.369 προβολές προφίλ

Santelfon's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

51

Φήμη

  1. Νομίζω υπερβάλλεις λιγάκι.Στη γειτονιά μου κ στις διπλα γειτονιες που χουν περασει είναι πολυ συμαζεμένες οι καλωδιώσεις.Δεν τις προσέχεις κάν.
  2. Είναι εναέριες οι καλωδιώσεις στις ήδη υπάρχουσες κολώνες της ΔΕΗ.Σε εμένα εχουν εγκαταστήσει ήδη εξω απο το σπιτι.
  3. Εγώ γούσταρα φουλ τις 2 πρώτες σεζόν,ανεμένω με ανυπομονησία κ την 3η..Τώρα για την αλλαγή του ηθοποιού είμαι λίγο αρνητικός γιατί δεν είναι ωραίο να αλλάζεις πρόσωπα σε μια σειρά γενικώς,πόσο μάλλον τον πρωταγωνιστή που ήταν κ στα μέτρα του ρόλου. Αλλά όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω δεν τα βάζουμε εμείς τα λεφτά για τις παραγωγές οπότε αν δεν μας κάνει κλικ κάτι,το παρατάμε κ πάμε παρακάτω!
  4. τι σχέση έχουν τα google services με το αν ειναι 4g ή 5g το κινητο;
  5. Οτι να ναι φίλε μου!Το σκρουτζ δε πάει πουθενά.Η επαγγελματικότητα που χειρίζεται το θέμα δεν υπάρχει για τα ελληνικά δεδομένα.Όσοι κάναν αγορά με κάρτα θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω απο την τράπεζα κ όσοι κάναν κατάθεση θα πάρουν πίστωση για αγορές μέσω σκρουτζ,που σημαίνει ουσιαστικά ότι θα πάρουν απο άλλο μαγαζί το προϊόν που είχαν παραγγείλει.Κ κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία όσον αφορά το σκρουτζ,απο κει κ πέρα πρέπει να βρεθεί απο τις αρχές όποιος έστησε την κομπίνα.
  6. Νομιζω εννοει οτι η μεγιστη αποσταση του σκαφους απο τον ήλιο θα ειναι οσο απεχει κ ο αρης απο τον ηλιο..κ η μικροτερη θα ειναι οσο απεχει η γη απο τον ηλιο.
  7. Εγω πάντως έχω το P8 Lite απο τον ιούλιο και πραγματικά είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.Μέχρι και ο αδερφός μου το αγόρασε αφότου του χάλασε το iphone απο πέσιμο. 160 ευρω είναι πραγματικά τσάμπα πράγμα.Ουτε υπερθέρμανση έχουμε δει ούτε προβλημα με το λειτουργικό.Πετάει το κινητό!
  8. Παιδιά βρείτε 3 φίλους που θέλουν και αυτοι netflix αγοράστε το πακέτο για τις 4 οθόνες και θα βγαίνει στον καθένα 3 ευρο το μήνα.Απλά πράγματα!Εγω ήδη έχω δώσει σε εναν φίλο τους κωδικούς κ βλέπει και ψάχνουμε άλλους 2.Απλά ίσως να περιμένουμε λιγάκι να δούμε πότε θα έχουμε φουλ πρόσβαση στο περιεχόμενο γιατί όντως είναι μπλοκαρισμένες πάρα πολλες σειρες.
  9. Το "μυστικό" για να κατανοήσεις την κβαντομηχανική,είναι να μη προσπαθείς να οπτικοποιείς τα φαινόμενα.Πρέπει να σκέφτεσαι αφηρημένα.π.χ οι 3 διαστάσεις αναπαριστώνται σαν ένας πίνακας (x,y,z).Τις 5 διαστάσεις λοιπόν αντί να προσπαθείς να τις φανταστείς,το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις πως αναπαριστώνται με τον πίνακα (x,y,z,w,q). Δεν είμαι φυσικός αλλα κάπως έτσι έχω καταλάβει πως έχουν τα πράγματα στη κβαντομηχανικη.
  10. Santelfon

    Βραβείο EISA για το Huawei P8

    Το P8 Lite εχει την ιδια καμερα με το P8;
  11. Santelfon

    Forza Motorsport 6 Review (Xbox One)

    To project cars πιστευω είναι τρομερό σε γραφικά και gameplay απλά υστερεί απίστευτα στην ποικιλία αμαξιών..
  12. Το ζήτημα είναι ηθικό.Αν δεν είχαν δείξει εκείνο το βιντεο το 2013 ή αν το δείχναν με τα γραφικά που έχει τωρα δεν θα γινόταν τόσος ντόρος.Επίσης δεν είναι ανάγκη να το παίζεις στα ultra γραφικά με mid-range pc για να πεις ότι έχει γίνει καλο optimιzation.Τα ultra απευθυνονται σε high-end μηχανηματα με sli κλπ.Θα μπορούσαν να βγάλουν το παιχνίδι όπως είναι τώρα με μία παραπάνω επιλογή απο τα ultra(super duper graphics) για αυτούς που αγόρασαν το παιχνίδι βασιζόμενοι στα γραφικά του πρώτου gameplay video που είδαν.
  13. "(να αναφέρουμε ότι η ηλικία του σύμπαντος υπολογίζεται σε περίπου 13,8 εκ. χρόνια)" Δις εκ. χρόνια θέλατε να γράψετε
  • Δημιουργία νέου...