Προς το περιεχόμενο

DGSI2014

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    51
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

919 προβολές προφίλ

DGSI2014's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους,καμιά ιδέα παιδιά για συνδρομή παρακολούθησης ευρωλίγκας μέσω vpn για να παρακαμφθεί το geo blocking....ευχαριστώ.
  2. Τώρα έγινε...μου θυμίζετε σας παρακαλώ πως κάνω ορατό το δεύτερο partition γιατί μετά το φορμάτ εξαφανίστηκε...
  3. Δοκίμασα κι έτσι...τίποτα...ξεκίνησα φορμάτ ήδη
  4. Τίποτα δεν έκανα...σto internet ήμουν...δεν είναι οτι δεν με αφήνει,ξεκινάει την επιδιόρθωση αλλά μου γράφει πως τα windows δεν μπορούν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα....και σε safe mode το ίδιο μου κάνει...άλλο pc δεν παίζει,σκέφτομαι μήπως τον βάλω ως εξωτερικό στο laptop και να κάνω boot απο εκεί...γίνεται?
  5. Ναι κανονικά...τον πήρε ο δίσκος λές η κάτι άλλο...αυτό προσπαθώ να αποφύγω...το φορμάτ.
  6. Παιδιά καλησπέρα,μετά απο ένα blue screen που έφαγα δεν φορτώνουν τα windows....ξεκινάει κανονικά ο υπολογιστής,βγαίνει το λογότυπο και δείχνει οτι φορτώνει,για μια στιγμή σκουραίνει λίγο η οθόνη και μετά βγαίνει σε μαύρη οθόνη ο κέρσορας απο το ποντίκι χωρίς τίποτε άλλο...μετά απο 3-4 δευτερόλεπτα σκουραίνει πάλι η οθόνη σε σημείο που ο κέρσορας ίσα που φαίνεται και αυτό ήταν...μέχρι εκεί πάει...repair μου γράφει πως δεν μπορεί να κάνει ενώ αν κάνω boot απο άλλο σκληρό που έχω τα xp μπάινει κανονικά...πρίν τον πάρει το pc το hard disk sentinel έδειχνε την υγεία του σκληρού στο 98%...καμιά ιδέα μήπως και σώσουμε τον ασθενή παρακαλώ...ευχαριστώ.
  7. DGSI2014

    Αναζήτηση στα windows

    Ενα οποιοδήποτε πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται στα αποτελέσματα της αναζήτησης μέσα απο το μενού της έναρξης κάτω αριστερά...τόσο χάλια το έθεσα?όλοι είναι όσοι θα το ψάξουν στον υπολογιστή εκτός απο εμένα....
  8. 85x2 στην συγκεκριμένη περίπτωση,,,όσο τα δυο εισιτήρια μετ' επιστροφής...δεν λέει.Αν μου περίσσευαν θα έβγαζα σίγουρα αλλά στην προκειμένη προτιμώ να τα έχω διαθέσιμα εκεί για να περάσουμε καλά.
  9. DGSI2014

    Αναζήτηση στα windows

    Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος ένα πρόγραμμα να μην εμφανίζεται στην αναζήτηση σε windows 7 η 10 και αν οχι γίνεται να προστατεύεται και να μην εκτελείται απ όλους?
  10. Στοιχεία δεν ζητά η κράτηση αν όμως πας για check in και η νέα ταυτότητα γράφει το "Χ" που είναι το αρχικό ενός επωνύμου με ch κι εσύ το έχεις δηλώσει με "x " νομίζω θα υπάρξει πρόβλημα,δεν ξέρεις πως θα το έχει περασμένο στα λατινικά το σύστημα της αστυνομίας και πως θα το τυπώσει στην ταυτότητα,πιθανότατα με ch αλλά πως να είσαι σίγουρος,,,αύριο βγάζουμε νέες ταυτότητες και λόγω του ότι παντρευτήκαμε αφού είχαν εκδοθεί οι παλιές μας γλυτώνουμε και και το κερατιάτικο παράβολο των 9 για κάθε μια γιατί άλλαξε η οικογενειακή μας κατάσταση. Παρεπιπτόντως οι δυσκολότερες γλώσσες του κόσμου είναι τα ελληνικά και τα κινέζικα...
  11. Τι μέρη θα μπορούσαν να είναι αυτά?
  12. Απο την ασφάλεια του αεροδρομίου μου είπαν πως υπάρχει διμερής συμφωνία με την Αγγλία για το σένγκεν γιατί η Αγγλια κανονικά δεν είναι μέσα στη συνθήκη,προβληματίζομαι μόνο για τις διαδικασίες της ryanair μήπως μου δημιουργήσουν πρόβλημα,τα 2 διαβατήρια που χρειαζόμαστε κοστίζουν 160 ευρώ..όσο το εισιτήριο δηλαδή και θέλω να τα αποφύγω.Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κράτηση για πάρω καλή τιμή και την δευτέρα που θα βγάλουμε νέες ταυτότητες με τους λατινικούς χαρακτήρες τυπωμένους να αλλάξω τα στοιχεία των ταυτοτήτων στην κράτηση...είναι μπέρδεμα η εταιρία αυτή και το live chat τους είναι για κλωτσιές.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  13. Καλημέρα σε όλους,ξέρει κάποιος αν μπορώ να ταξιδέψω για Λονδίνο με ελληνική ταυτότητα νέα με λατινικούς χαρακτήρες εκτυπωμένους και όχι χειρόγραφους η χρειάζεται απαραίτητα και διαβατήριο?Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το αεροδρόμιο...είναι το stansted...ευχαριστώ.
  14. Παιδιά καλησπέρα,θέλω να συνδέσω το κινητό μου s4 mini σε τηλεόραση(όχι smart) για να βλέπω κατά κύριο λόγο ote tv μέσω ote tv go app...υπάρχει τρόπος?Δεν ξέρω αν το app επιτρέπει σύνδεση με hdmi και το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει mhl...δοκίμασα στο πλαίσιο με ez mirror αλλά ο υπάλληλος δεν κατάφερε να το κάνει να λειτουργήσει...αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος...ευχαριστώ!
  15. Πιθανότατα κάποια στιγμή ο άνθρωπος να το καταφέρει κι αυτό...είναι όμως παιχνιδάκι μπροστά σε αυτό που εμείς ονομάζουμε σύμπαν το οποίο μάλιστα είναι πιθανό να μην είναι ένα αλλά πολλά...
  • Δημιουργία νέου...