Προς το περιεχόμενο

Empyrean

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

965 προβολές προφίλ

Empyrean's Achievements

  1. Ευχαριστώ για τα tips fellow insomniacs!
  2. Το εσωτερικό: edit: επισυνάπτω και τα αποτελέσματα του hwinfo
  3. Καλημέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου το οποίο σβήνει/κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε διάφορες φάσεις: (1) Gaming (2) Όταν συνδέσω 2η οθόνη μπορεί να λειτουργεί κανονικά και ύστερα απο 2-3 ώρες να μου κλείσει στο άσχετο. Επισυνάπτω αρχείο με τα specs του PC σε περίπτωση που μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αλλαγή. Πληροφοριακά το PC έχει 2 ανεμιστήρες (έναν της κάρτας, και έναν του PSU). Ευχαριστώ!
  4. Ψάχνω τόση ώρα για καταστήματα με βιβλιοδεσίες (απ'ότι φαίνεται έχουν), ευχαριστώ πολύ !!
  5. Έχω πάει σε μαγαζί δερμάτινων/ζωνών και τσαγκάρηδες αλλά τα μόνα που είχαν ήταν πριτσίνια (αυτά που κουμπώνουν). Καλή ιδέα για τα album καθώς μπορούν να χρησιμοποιούνται και για δέσιμο.
  6. Καλησπέρα, Έχω ψάξει σε μαγαζιά ραπτικής, επίπλων, με πόμολα, χρώματα και χίλια 2 γενικά και δεν μπορώ με τίποτα να βρω τις παρακάτω βίδες. Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει κάπου στην Αθήνα/Ελλάδα για παραγγελία Online η κάπου στα ΒΠ Αττικής να τα πάρω απο κάποιο κατάστημα? Δεν με ενοχλεί αν είναι και μικρότερο μάκρος. https://www.amazon.co.uk/sourcingmap-Scrapbook-Albums-M5x50mm-Binding-x/dp/B012TA1UNY/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1462552779&sr=8-17&keywords=binding+screws Ευχαριστώ πολύ.
  • Δημιουργία νέου...