Προς το περιεχόμενο

shadowgear

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    84
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με shadowgear

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.331 προβολές προφίλ

shadowgear's Achievements

  1. Με ενδιαφέρει αγορά τηλεόρασης για ταινίες με δυνατότητα console gaming. Θέλω να έχει 120 Hz+, HDMI 2.1, HDR. Διαθέσιμο budget μέχρι 600 ευρώ.
  2. Παιδιά μετά από πολύ κουβέντα με το Πλαίσιο μου έστειλαν τους κωδικούς για τον επεξεργαστή AMD CPU Ryzen 5 5600X και την κάρτα γραφικών Sapphire VGA Radeon RX 6700 Pulse 10 GB. Το πρόβλημα είναι ότι όταν προχωράω στο βήμα να βάλω τον κωδικό στο AMD Product Verification Tool μου βγάζει μήνυμα " Coupon Code limit has been reached. Contact support to request an increase to this limit. Please tell how can i get the coupons". Έχει συμβεί σε άλλον; Έστειλα ticket στην AMD και περιμένω απάντηση ενώ κάλεσα το Πλαίσιο και μου είπαν πως είναι θέμα της AMD και δεν μπορούν να κάνουν κάτι..
  3. Ξέρει κανείς αν κατεβαίνει η βάση πιο κάτω από τα 461 χιλιοστά γιατί δεν χωράει στο γραφείο μου και δεν με βολεύει η VESA όπως το έχω τώρα.
  4. Μπαίνοντας εδώ λέει 20% σε όλα.. Superdry: Authentic Premium Style \| Men's & Women's Clothing
  5. Τους πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και είπαν πως θα έχουνε την παρτίδα 15-12 όταν έχω κάνει προπληρωμή και ήμουν από τους πρώτους που την αγόρασαν όταν ξανά άνοιξε η διαθεσιμότητα. Προφανώς δεν κράτησαν σειρά προτεραιότητας.
  6. shadowgear

    [Πλαισιο] AMD CPU Offers

    Έχει κάποια καλή μητρική να συνδυαστεί η προσφορά;
  7. Άμα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα βγαίνουν παιχνίδια ΑΑΑ και θα τα αγοράζουν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό. Όσο αφορά το PC Gaming, μειωμένα έσοδα άρα ή θα βάλουν χέρι οι μεγάλοι publishers ή θα βλέπουμε παιχνίδια μόνο στις κονσόλες (τις ποιές ? 😆).
  8. Καλησπέρα, Ψάχνω ηχεία για το pc σε χώρο δωματίου, οι απαιτήσεις είναι μέχρι τα 50 watt, 2.0 με ενσωματωμένο μπάσο περίπου στα 100 ευρώ. Ο χώρος στο γραφείο είναι μικρός και δεν χωράει εύκολα ξεχωριστό μπάσο. Θέλω να τα συνδέσω πάνω στον monitor (LG 24UD58-B 24-Inch 4K UHD IPS) σε θύρα AUX ή Audio jack 3.5 δεν είμαι πολύ σίγουρος, που έχει για να κάνω χρήση pc αλλά και PS4. Δεν είμαι πολύ σχετικός με το θέμα, από τα σχόλια που διάβασα στο topic έχουν ειπωθεί πολλές προτάσεις. Η πιο "καλή" λύση φαίνεται πως είναι αυτά Presonus Eris E3.5 Black Stand Set - Skroutz.gr είδα επίσης και το Edifier R1280T Brown - Skroutz.gr αλλά δεν φαίνεται να έχει aux. Μια άλλη που μου αρέσει σαν ιδέα είναι το Edifier R1280DB Brown - Skroutz.gr που έχει και optical για να το δοκιμάσω μελλοντικά σε set up με TV καθώς και με το PS4. Εσείς ποιο λέτε πως αξίζει για την περίπτωση μου;
  9. Δεν βλέπω να έχει m2 slot η συγκεκριμένη.
  10. Όποιος θέλει κάρτα γραφικών να την αγοράσει άμεσα!
  11. Περίμενε Black Friday σίγουρα θα παίξει πιο κάτω.
  12. Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ για σέρβις για τον εν λόγο πατίνι που έχω Xiaomi M365, κυρίως για αλλαγή ελαστικών με συμπαγή ελαστικά; Για Αθήνα και πέριξ κάποιος που να αναλαμβάνει, κατάστημα ή ιδιώτης;
  • Δημιουργία νέου...