Προς το περιεχόμενο

geomagas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    890
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://geomagaf.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    In a MTBF

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.171 προβολές προφίλ
  • Mig73

geomagas's Achievements

  1. Καλησπέρα. Ισχύει ακόμα αυτό;
  2. geomagas

    Βάση δεδομένων.

    Μόνο με scraping, υποθέτω...
  3. geomagas

    Website Development Startup

    Δεν ξέρω τι εννοείς "περιπτώσεις", εγώ θα σου πω προϋποθέσεις. Δύο: 1) Να είμαι πεπεισμένος, έχοντας κάνει τον λογαριασμό μου πάνω σε μετρήσιμα στοιχεία, ότι στο τέλος οι απολαβές μου θα καλύψουν τουλάχιστον τον κόπο μου 2) Να μου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθώ με αυτό σαν side project, διότι αν οι απαιτήσεις είναι τέτοιες που να χρειαστεί να παρατήσω την "πρωινή μου δουλειά", τότε εγώ και η οικογένειά μου θα τρώμε... αέρα κοπανιστό μέχρι να έρθουν τα ποσοστά.
  4. geomagas

    Wordpress+godaddy

    Κατ' αρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι το "νομάδες" δεν απευθυνόταν σε σένα, αλλά σε μια κατηγορία καταναλωτών που κυνηγούν τις προσφορές, τα κουπόνια και τα υπόλοιπα διαφημιστικά κόλπα των εταιριών (και δεν αναφέρομαι μόνο στο hosting) και πιστεύουν ότι είναι οι έξυπνοι της υπόθεσης, ενώ δεν καταλαβαίνουν ότι οι marketing experts τους έχουν ήδη στο σακούλι... Κατά τα άλλα όμως, είναι άσκοπο να προσποιείσαι ότι του χρονου θα πας στην Χhost επειδή θα κάνει καλύτερες τιμές. Στην πραγματικότητα, θα πας στην Χhost επειδή από του χρόνου θα πρέπει να σκας το κατοσταρικάκι (και παραπάνω) στον γκοντάντυ και θα σου κακοφανεί... Και σε δυο χρόνια, θα πας στην Υhost επειδή θα πρέπει να σκας το κατοσταρικάκι (και παραπάνω) στην Xhost και θα σου κακοφανεί... Και σε τρία χρόνια, θα πας στην Zhost επειδή θα πρέπει να σκας το κατοσταρικάκι (και παραπάνω) στην Yhost και θα σου κακοφανεί... See the pattern here?
  5. geomagas

    Wordpress+godaddy

    Το έχω δει άπειρες φορές... Αλλά ακόμα και γι αυτούς που το κάνουν σαν χόμπι, ή θέλουν απλώς να πειραματιστούν, πιστεύω ότι μακροχρόνια συμφέρει καλύτερα να έχουν εδραιώσει μια καλή επαγγελματική σχέση με μία υπηρεσία που δεν τους πουλάει φούμαρα. Αυτό, στο τέλος, το πληρώνεσαι. Οι "νομάδες" τώρα, είναι άλλο θέμα...
  6. geomagas

    Wordpress+godaddy

    Μέχρι να κάνεις ανανέωση. Και μετά αρχίζει το ξύλο...
  7. geomagas

    Πρόβλημα με cache

    Που; Σε άλλο forum; Αυτό δεν λέγεται προγραμματισμός, στο χωριό μου το λένε τράκα. Θα μας λείψεις πάντως...
  8. geomagas

    Απορία σε SQl

    Δηλαδή θέλεις την απόλυτη τιμή του α-β. Αν είναι MySQL: UPDATE MYTABLE SET C=ABS(A-
  9. Και με τόσα κονέ ψάχνεις προγραμματιστή σε forum; Μηπως κι οι δικηγόροι ήταν από το http://forum.freelegaladvice.xyzκαι οι εταιρίες από το http://weknowbiz.bsh; Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι ζητάς από τον "ΙΤ" να κρατήσει την αναπνοή του και να κάνει μακροβούτι στο τσουβάλι με τη γάτα...
  10. Wow! 9 στα 9 spam!!! Τρελό σκορ μεγάλε! Keep it up!
  11. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά: Site: Windows 93 . Enjoy!
  12. Elaborate? Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα.
  13. Αυτό που ρωτάς για την ταύχτητα θέλει πολλή κουβέντα. Αλλά γενικά (από όλες τις απόψεις) ένα "site φτιαγμένο από το μηδέν" σε σχέση με ενα φτιαγμένο σε cms διαφέρει όσο και ένα "κανονικό" σπίτι από ένα προκάτ. Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με το web development, μάθε να χτίζεις με το μυστρί. Κι αν το μάθεις αυτό καλά, μάθε να πουλάς και προκάτ για τους πελάτες που γουστάρουν τα quickies. Ε, τώρα στον Καναδά... μάλλον δεν βροντοχτυπούν τις χάντρες!
  14. Το WordPress δεν είναι blogging platform, είναι ένα cms σαν όλα τα άλλα (αν ρωτήσεις εμένα, μακράν καλύτερο από τα άλλα, αλλά αυτό είναι λίγο υποκειμενικό). Καιρός να το πάρουμε απόφαση κι εδώ, γιατί σε όλο τον κόσμο το έχουν πάρει απόφαση καμιά δεκαετία τώρα... Δεν καταλαβαίνω, γιατί να πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τα posts, τη στιγμή που στο site σου δεν θα έχεις αναρτήσει ...ούτε ένα (δηλαδή πρακτικά δεν θα έχεις blog section); Πέρα από αυτό, ίσως δεις στην πορεία ότι σε συμφέρει να ενσωματώσεις και blog λειτουργικότητα, διότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εμπλουτίζεται συχνά-πυκνά το περιεχόμενό σου. Και όλοι νομίζω ξέρουμε πόσο uSEOful είναι αυτό. Κατά τα άλλα, αφού στα templates του theme σου πρακτικά θα γράφεις html, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά από τον τρόπο που δούλευες μέχρι τώρα. Η μόνη σημαντική αλλαγή θα είναι η χρήση του wp api, που το μόνο που θα κάνει θα είναι να σε γλιτώσει από πολλούς μπελάδες.
  15. Στο WordPress έχεις απόλυτη αυτονομία στο design: Φτιάχνεις το δοκό σου theme! Και μια που λες ότι είσαι εξοικειωμένος με php (και υποθέτω html/css/js), μια χαρά θα είσαι. Σε μια βδομάδα θα έχεις καταλάβει τα πάντα!
  • Δημιουργία νέου...