Προς το περιεχόμενο

jimmyswash

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    106
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    athens-peristeri

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jimmyswash's Achievements

  1. jimmyswash

    Χαρίζω 2 promo Netflix Gift Cards

    ευχαριστουμε για την προσφορα σου!!
  2. παιδια ειχα windows 7αρια και αναβαθμισα σε 10αρια. Απο τοτε δεν μορω να κατεβασω τιποτα με μtorent...εκανα απενεργοποιηση του τοιχου προστασιας,εβαλα παλιοτερη εκδοση μtorent αλλα τιποτα.!!!!
  3. truecaller αυτο εχω σε συσκευη android(motorolla g2)....δοκιμαστε το ειναι πολυ καλο.
  4. jimmyswash

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    καλημερα παιδια,ανοιξα το ps4 σημερα το πρωι και μετα απο λιγο εσβησε.παταω το power αναβει η μπλε ενδειξη για λιγο και μετα σβηνει!!η εγγυηση εχει περασει το πηρα χριστουγεννα του 13. το εχει παθει κανεις αλλος???
  5. jimmyswash

    Tablet για 10χρονο ως 60Ε

    καλησπερα φιλε,σου προτεινω αυτο μεχρι και οι γονεις θα το ευχαριστηθουν!! http://www.skroutz.gr/s/5035767/Bitmore-Tab711Q-7-8GB.html
  6. εγω φιλε μου εχω παρει αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/Laptops/LENOVO/Lenovo-G500-15.6-22865
  7. τελικα μου ειπανε οτι κανανε λαθος και οτι δεν φοραει καρτα γραφικων amd αλλα intelκαι οτι θα μου κανουν αντικατασταση με αλλον. δυστυχως δεν υπαρχει αυτο το μοντελο με amd 1gb οποτε παραγειλα το ιδιο με 2gb καρτα σε καλυτερη τιμη ομως απο αυτην που γραφει το site. http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/Laptops/Lenovo-G500-15.6-22865 μπορει καποιος να μου πει πως θα το δωσω πισω με free dos γιατι του περασα win8.
  8. ναι αλλα οταν τον αγορασα εγραφε το site οτι αυτην φοραει ενω τωρα δεν το γραφει.εστειλα email στο μαγαζι να δω τι θα μου απαντησουνε.
  9. για αυτο http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/Laptops/Lenovo-G500-15.6-9298
  10. καλημερα παιδια υστερα απο την αγορα μου του lenovo και την εγκατασταση των windows 8 64bit ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση του το προβλημα που εχω ομως με την καρτα γραφικων που δεν μπορω να εγκαταστησω των driver.το περιεργο της υποθεσης ομως ειναι οτι το laptop φοραει αυτην την καρτα γραφικων AMD Radeon HD 8570M οταν τον αγορασα το site εγραφε αυτην την καρτα ενω τωρα γραφει οτι εχει Intel HD Graphics!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ AMD???
  11. τελικα κατεληξα στο lenovo to παραγγειλα.ελπιζω να βγει καλο γιατι ειμαι παθων απο hp και τurbo x.
  12. και εγω το ιδιο φιλε ξενερωσα που δεν την προλαβα.....
  13. καλησπερα παιδια ενδειαφερομαι για αγορα laptop μεχρι 400€. ποιον απο τους 2 μου προτεινετε? http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/Laptops/Lenovo-G500-15.6-9298 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902812&sid=1 πιστευω οτι ειναι σε καλες τιμες και οι 2.η χρηση που κανω ειναι Internet-ταινιες-και κανενα παιχνιδακι χαλαρο.ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...