Προς το περιεχόμενο

TheDoctor01

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    56
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.289 προβολές προφίλ

TheDoctor01's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Έχει μεγάλη διαφορά στο χέρι.. πλέον είναι κυρτό και από της 2 πλευρές και σου δίνει την εντύπωση ποιο λεπτής συσκευής.. Σευχαριστω πολύ νασε καλά..
  2. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Από το S6 edge πήγα στο s7 edge δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά (αίσθηση στο χέρι και γενικά στο μάτι ) τώρα που πήγα σε S8+ πραγματικά βλέπεις και νιώθεις μεγάλη διαφορά.. Όχι τόσο στο θέμα software hardware.. Μόνο ξανά λέω στην αίσθηση και στην όψη του κινητού.. Και επισης στη σεφλι κάμερα έχουν κάνει πραγματικά μεγάλη βελτίωση..
  3. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Fulgore δεν με νοιάζει τι λένε η άλλη εγώ δεν έχω ξανά πει κάτι τέτοιο.. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου σαν εικόνα στο μάτι και σαν αίσθηση στο χέρι.. Ευχαριστώ dino νασε καλά...
  4. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Εγώ έχω το s8 plus το κινητό είναι απίστευτο ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από όλες της απόψεις.. Λίγο το ηχείο του θα ήθελα ποιο δυνατό.. Νωμιζα πώς δεν θα με βολεύει στο χέρι αλλά τελικά είναι σαν να έχεις στο χέρι σου ένα S7 edge.. είναι σαν να κρατάς μόνο οθόνη στο χέρι σου βολεύει μια χαρά.. Όποιος πάρει το μικρό το S8 σε εισαγωγικά μικρό θα του είναι ακόμα ποιο βολικό.. Γενικά οποίος το πάρει θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.. Και επίσης επειδή είπες ότι το έκανες προπαραγελια,εγω το έκανα από από πλαίσιο.. Το παρελαυα την δεύτερη μέρα.. Οπότε αν το θες νωρίτερα παρτο από πλαίσιο
  5. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Λοιπόν μίλησα με πλαίσιο και Samsung Hellas που μου είπαν ότι επειδή έφερε λίγα κομμάτια η Samsung Hellas για της προπαραγελιες, αυτές ανοίχτηκαν στο τελωνείο για ελέγχω και ξανά έβαλαν άλλη καινούργια ταινία από την Samsung HELLAS αυτό έγινε σε όλα τα κομμάτια και με διαβεβαιώσαν πως όλα είναι εντάξει.. Ελέγξαμε και το imei και είδαν ποτέ ενεργοποιηθείκε πρώτη φορά η συσκευή.. Όλα φένονται να είναι εντάξει...και αυτό που μου είπαν βγαζει κάποιο νόημα... Ευχαριστώ όλους για της απάντησης σας και πολύ προσοχή παιδιά μην σκηζεται ποτέ της ταινίες αυτές ξεκολλάτε της και αν δείτε σκισμένο μην το δεχτείτε και αν γίνει παραλαβή στο σπίτι σας όπως έγινε με εμένα ανοίχτε την συσκευή την ώρα που είναι εκεί ο διανομέας η τραβήξτε βίντεο όλη την διαδικασία Unboxing.. Εγώ αυτό κάνω πάντα αλλά Μανώ στον ενθουσιασμό μου αυτή την φορά δεν τράβηξα βίντεο.. Ευχαριστώ και πάλι
  6. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Έχει λίγο δεξιά και αριστερά λίγο κόκκινο έτσι μου φενεται δηλαδή.. Αλλά ίσα ίσα που το βλέπεις και θέλει συγκεκριμένη οπτική γωνία για να το δεις και μόνο σε άσπρο φόντο..
  7. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Πήρα samsung Hellas σήμερα και τους είπα τι έχει γίνει.. Μου είπαν πως συνήθως τα ανοίγουν στο τελωνείο για να δουν τι έχει μέσα και μετά ξανά βάζουν καινούργια ταινία.. Μου είπε επίσης πως αν δεν αισθάνομαι ασφαλής με αυτό να επικοινωνήσω με το κατάστημα που το αγόρασα.. Επίσης μου ζήτησε IMEI για να δει αν το κινητό είναι εντάξει (κλεμμένο, επισκευασμενο,κτλπ) μου είπε πως όλα είναι εντάξει έχει εγγύηση και δεν έχει γίνει επισκευή.. Μόλις έκλεισα πήρα το πλαίσιο, με σύνδεσαν με την εξυπηρέτηση πελατών, το σήκωσε μια κοπέλα η οποία δεν ήξερε να μου απαντήσει και μου είπε πως θα με καλέσουν αυτοί τηλέφωνο αργότερα.. Οπότε περιμένω να δω τι θα μου πουν.. Εγώ θα ζητήσω αντικατάσταση πάντως με καινούργιο..
  8. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Υπάρχει κάποιο επίσημο site της Samsung για να τσεκάρω imei? (πάντως το κινητό φενεται καινούργιο και χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα) θα τσεκάρω αυτό με το ευρωπαϊκό Unboxing μήπως βρω κάτι.. Όταν σκας ντούκου 929 και βλέπεις αυτό το πράγμα νιώθεις λίγο γ@μησετα..τα μάζευα καιρό αυτά τα λεφτά.. Τελικά είδα ένα Unboxing από έναν Ισπανό στο YouTube που ανοίγει την ευρωπαϊκή έκδοση όπως το δικό μου και τελικά έχει και της 2 ταινίες σφραγισμενες.. Ενώ η δική μου η μέσα ταινία ήταν ανοιχτή αυτό συμενει ότι το κουτί έχει ανοίξει για κάποιο λόγο.. Θα πάρω αύριο πλαίσιο και samsung να δω τι θα μου πουν και θα ενημερώσω.. Πάντως ξανά λέω το κινητό φενεται να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε σημάδι.. Αλλά είναι αυτό το γιατί.. Κατάλαβενεται..
  9. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Δεν τους ρώτησα γιατί την πρώτη ταινία την αφερεσα οπότε θα μου πουν ότι εγώ το άνοιξα.. Σκέφτηκα ότι μήπως τα είχαν ανοίξει για κάποιο έλεγχο και μετά κύλισαν την άλλη ταινία από πάνω.. Πάντα υπόθετο... Γιαυτό άνοιξα αυτό το θέμα μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι.. Πρέπει να προσέχουμε πλέον από το πλαίσιο? Η τους κατηγορώ άδικα?
  10. TheDoctor01

    S8 plus από πλαίσιο

    Γειά σας παιδιά ήθελα να με ενημέρωση κάποιος αν γνωρίζει για το παρακάτω θέμα... 18/4/2017 έκανα παραγγελία το S8plus από πλαίσιο 20 του μήνα παρέλαβα ανοίγοντας το κουτί είχε την την ταινία ασφαλείας η οποία λέει στα αγγλικά ότι αν η ταινία αυτή είναι σκισμένη μην δέχτητε το κινητό εμένα δεν ήταν σκισμένη η ταινία αλλά τραβώντας την ταινία από δεξιά προς τα αριστερά είδα πως από κάτω έχει άλλη μια ταινία ή όποια ήταν σκισμένη.. Δείτε φωτογραφίες για να καταλάβετε.. Ξέρει κανείς τι γίνεται? Η τι μπορεί να συμενει αυτό? Το κινητό δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα..
  11. Μόνο τα γραφικά βλέπω εγώ καλύτερα.. Όλα τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν καθόλου..ξανά πέρασα 6.0.1
  • Δημιουργία νέου...