Προς το περιεχόμενο

Panos_Tz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    139
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.998 προβολές προφίλ

Panos_Tz's Achievements

  1. Panos_Tz

    Funko Pop - Harry Potter

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/02/2024 05:03 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Λόγο συλλογής ψάχνω διάφορα funko-pop Harry potter ( Οποιοδηποτε Χαρακτηρα). Αν έχετε λοιπόν και θέλετε να τα δώσετε, στείλτε μου ένα μήνυμα με φωτογραφίες και τιμή που το δίνεται. Ευχαριστώ πολύ.

    8 €

  2. Ενώ με το δολάριο το ευρώ και τα λοιπά νομίσματα 0 διαφθορά. Φιλική συμβουλή να μελετήσεις λίγο τι παίζεται με την τεχνολογία πίσω απο το bitcoin και τι καλό μπορεί να κάνει στην κοινωνία μας που ήδη είναι στο χαμηλότερο της σημείο.
  3. Οπως λέει και ο φίλος παραπάνω δεν χρειάζεται update για τους first Gen Amd ... Ίσως είναι αλλού το πρόβλημα. Τσέκαρε σίγουρα να είναι 8pin απο το τροφοδοτικό στην μητρική, και να βάλεις την RAM στην σωστή υποδοχή. ( Συγκεκριμένα θέλει να είναι στην προ-τελευταία (τρίτη) υποδοχή αν είναι single channel και πρώτη-τρίτη αν είναι double ) Have a look και μας λες
  4. @"MoPaR" @rsttls Φίλοι μου είστε τελείως irrelevant με το Topic ! Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε την κουβέντα σας Offline
  5. Θα δουλεύει κανονικά απο όσο αναφέρει η MSI ! Ισως θα έπρεπε να παω κατευθειαν σε 450 αλλά..... Οι τύποι αφου την έχω ανοίξει εν νομίζω να το δεχτούν και να αρχίσω τωρα τσαμπουκάδες και τέτοια δεν το ψήνω καθόλου.. Απλά next time θα πάω σε κάποιον με σίγουρο support.
  6. Δεν δέχονται κάτι τέτοιο απο την στιγμή που κουμπωθούν τα πράγματα που είναι εν μέρη λογικό. Το τσέκαρα και εγώ αυτό φίλε μου και τους έστειλα να δω τι μπορεί να γίνει απο εκείνους. Ξανά πήρα το μαγαζί και τους είπα την κατάσταση και μου είπαν: Αν και δεν κάνουμε support αλλά μόνο retail θα σου βρούμε εμείς έναν first Gen επεξεργαστή και θα μας το φέρεις να στο κάνουμε.. Αρα την αρνητική την γλίτωσαν, To βρήκα και εγώ το παλικαράκι και μου είπε οτι κάνει τέτοια γιατι έχει spare AM4 CPU .. Αν δεν βρώ άκρη με αυτούς θα τον προτιμήσω.
  7. Hahahah Μιλάς και εσύ 😂??? Hahahhaha Την έβαλα στα 16 μου ήμουν μικρός και δεν ήξερα..Άλλα με έμαθαν έτσι τι να κάνω? Το μόνο κακό είναι οτι μερικοί βλέπουν τον Τέως Βασιλιά και μου στέλνουν κάτι Ρατσιστικά-Φασιστικά μηνύματα... ΛΟΛ!
  8. Όντως φίλε μου όντως.. Ναι μωρέ το ξέρω τεχνικός είμαι και εγώ αλλά δεν έχω space cpu σπιτι ...! Ελπίζω να βρεθεί κάποιος με Ryzen 1xxx ή παλαιότερο να με βοηθήσει για το update !
  9. @splanis Λεγεται MMPlanet.. Καλες τιμές scroutz 0 support !
  10. @splanis Ναι MOBO-CPU-RAM απο εκείνους
  11. @splanis Πήγα και μου λένε δεν αναλαμβάνουμε κάτι τέτοιο. Άκουσον Άκουσον
  12. Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα μια MOBO MSI B350 PC MATE με έναν RYZEN 2600 και DDR4 RAM. Όταν τα έβαλα στο case δεν έμπαινε καν στο BIOS. Το έψαξα λίγο και θέλει BIOS update η mobo για να υποδεχτεί τον επεξεργαστή και τα καλόπαιδα που μου τα πούλησαν δεν μου το είπαν οπότε είμαι με δεμένα τα χέρια. Μήπως υπάρχει κάποιος που θα μπορούσα να βρεθώ να μου κάνει το update ή να μου δανείσει έναν AM4 επεξεργαστή να κάνω το update? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και ελπίζω κάποιος να βοηθήσει ... Πανος
  13. Θα συμφωνούσε και ο Τρυφωνάρας σε αυτο !!!
  14. Φαίνεται αρκετά τίμια αλλά πρόσεξε το μαγαζί που θα την πάρεις Καλή επιλογή το να πάρεις κάμερα με την μηχανή ελπίζω να μην σου χρειαστεί ποτέ βέβαια ! Τωρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να δείς comparisons στο YouTube για να εισαι σιγουρος!
  15. Ως χρήστης goPro6 αλλά και άλλων action cameras έχω να σου πω το εξής. Εάν θέλεις άψογο Stabilize λόγο σπορ ( Πχ εγώ κάνω snowboard και την βάζω στην μηχανη ) τότε είναι ψιλομονόδρομος η goPro. Μετά πολύ τίμια κάμερα είναι η YI 4k+ η οποια γράφει 4κ σε 60fps και σε 2.7k με stabilize. ! Τι να την κάνω την Harley αφού με πάει και το GLX το στρογγυλοφαναρο ...
  • Δημιουργία νέου...