Προς το περιεχόμενο

user_pixon12

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    75
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.188 προβολές προφίλ

user_pixon12's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εγω παντος βλεπω οτι τα εκαναν θαλασσα ρε παιδια! Πας πχ στην επιλογη φοντου και ενω στο προηγουμενο ειχε μια μια τις φωτο να τις βλεπεις κ να διαλεξεις,τωρα εχει ΜΑΥΡΙΛΑ! Μονο σε μενα ειναι ετσι????
  2. Ρε φιλε, οκ γουστα ειναι αυτα,δεν διαφωνω σ αυτο. Απλα αυτο που ειπες οτι δλδ πηρε μια καμερα κ την ονομασε τηλεφωνο δεν ισχυει, διοτι ειναι ενα εκ των κορυφαιων SMARTPHONES. Βαλε s5 πχ, που ολοι μιλανε γι αυτο, δεν υστερει σε κατι! Το αν εχει κ τον φακο, οκ, αυτο ειναι αλλο θεμα. Εμενα με βολευει να εχω συσκευη 2 σε 1,εσενα οχι. Σεβαστο. Το να βγαινει σκαρτο με τσαντιζει,επειδη δεν σ αρεσει η εμφανιση. Καμμια σχεση το ενα με το αλλο. Αλλα σου ξαναλεω,το οπτικο ζουμ,εχει κ το τιμημα του,λεπτο κινητο δεν γινεται να υφισταται,τουλαχιστον τωρα. Οσο για το 1020 ολα καλα,καμερα κτλ,αλλα αθλια οθονη. Bezel ολη η οθονη του. Ε ναι,με τετοια οθονη,χιλιες φορες το Κ zoom με την οθοναρα και την καμερα! Παντος για να ειμαστε κ εντος θεματικης,οτι τεχνολογικα εξελισεται,καλο κ απολυτα σεβαστο ειναι.
  3. Ρε φιλε το εχεις δουλεψει? Η μιλας ως ασχετος? Το κινητο για πλακα εχει πολλα αλλα.
  4. κακογουστο αστειο ειναι κατα την δικη σου αποψη. Οτι μελλοντικα θα ειναι ακομη πιο βελτιωμενα τα πραγματα σαφως και ισχυει,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ενα κινητο κοσμημα σαν το Κ, να ειναι κακογουστο αστειο. Πιαστο πρωτα στα χερακια σου.. Διαφερει πολυ απο κατι αλλες πλαστικουρες..Τωρα αν θεωρεις κομψο πχ το 1020 που η οθονη του ειναι μισο bezel και μιση οθονη,ειναι κ γουστα αυτα φιλε.
  5. αν εξηγουσες και τι θες να πεις καλα θα ηταν.. αν εισαι μονο για χαβαλε,απαντα στον εαυτο σου
  6. H μπορει να μην θελει γιατι εχει το τιμημα του (μεγαλο βαρος - ογκο κτλ). Παντος οτι εξελλισεται ειναι καλο, ειναι αλλοι που παρουσιαζουν το οπτικο ζουμ σαν κατι εντελως αχρηστο,χαιρομαι που εισαι ατομο λογικο. Σαφως και η τεχνογνωσια της Νοκια ειναι σε υψηλα επιπεδα και με το αρθρο αυτο δειχνει να μπαινει δυναμικα στον τομεα φωτο,ακομη περισσοτερο..!
  7. οπτικο ζουμ λεω,αλλα ξερω την απαντηση...χαλια μαυρα,μονο το 1020 σκιζει..
  8. Σε κανενα χαντακι τους βλεπω τους δισμοιρους τους εφευρετες..
  9. Αντε παλι τα ιδια!το s4 mini κανει μονο για κλησεις? Γιατι μαθε οτι ειναι ακριβως ενα s4 zoom χωρις την καμερα. Ρε παιδια πιαστε τα πρωτα στα χερια σας,ακου λεει ο αλλος το ζουμ κανει μονο κλησεις,χαχαχα
  10. Δεν ειπα ρε φιλε οτι δεν ξερει η Νοκια,αλλα ο αλλος το εχει βγαλει σκαρτο,και δεν το εχει καν πιασει ποτε στο χερι του, Ε αυτο αν μη τι αλλο, ειναι βλακεια στον εγκεφαλο..και εγω θελω να φωτογραφιζω και ανθρωπους ,οχι να κανω 4 λεπτα να βρω τις ρυθμισεις
  11. Την εχεις δοκιμασει την καμερα?? το χειροτερη πως το κρινεις? με την ηλιολουστη μερα που και τα 0.3 mp βγαζουν μια χαρα φωτο? το βραδυ με το πρωτο σκοταδι τραβας ή το σκεφτεσαι....? (η εμφανιση οκ ειναι υποκειμενικη)
  12. εχω το 4αρι! απλα απιστευτο σε ολα...παω για το 5αρι το καλοκαιρι,αφου πουλησω αυτο. Εχεις κινητο που τα εχει ολα...και ασε τα αλλα να βγαζουν φωτογραφια μεχρι τις 6 το απογευμα γιατι μετα....το σκοταδι ειναι ο τρομος του led..
  • Δημιουργία νέου...