Προς το περιεχόμενο

kexas22

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    308
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    PC racer, GT SPORT Racer

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.959 προβολές προφίλ

kexas22's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

166

Φήμη

  1. Στο πρώτο ερώτημα συμφωνώ και εγώ αλλά στο δεύτερο είναι λίγο άτοπο. Το dualsence είναι απόλυτα συμβατό με το Steam άρα οποίος έχει στο PC steam θα αγοράσει ps5 controller. Επίσης υπάρχουν και unofficial drivers για PC που παίζει και εκτός steam (όπως κάνω και εγώ.
  2. Ωραίο ήταν στην εποχή του το είχα λιώσει. Αλλά τώρα δεν θα έδινα ούτε 1ευρώ.
  3. Με αυτά που έχεις γράψει μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα. 🤣 🤣 🤣
  4. Εννοείται γιαυτό αν παρατηρήσεις μόνο οι πολύ ακριβές τηλεόρασεις τό έχουν.
  5. Φίλε το hdr 10+ είναι ένα δωρεάν πρωτόκολλο, στο Dolby vision πρεπει να πληρώσεις δικαιώματα. Το τσάμπα δεν πεθαίνει. 🤣
  6. Αν διάβαζες από την αρχή τα σχόλια που έγραψα δεν θα έλεγες ότι σου κατεβαίνει στο μυαλό, του καλύτερο που έχεις να κάνεις.. Μανάβη και μπανάνα 🍌
  7. Δηλάδη ρε φίλε με όλα αυτά που είπες μας λες ότι μια κάρτα γραφικών σε κονσόλα έχει την ίδια τιμή με μιας κάρτα στο PC? 🤣 🤣 🤣 🤣 Μας έχετε τραλανει εδώ μέσα πραγματικά 😂😂😂😂😂
  8. Είναι ποιο όμορφη από οποιοδήποτε rendering που είχα δει εκεί έξω. Από παιχνίδια ότι πρέπει για το ξεκίνημα τις κονσόλας. Το βλέπω να ξεπερνάει σε πωλήσεις το ps4. 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 Η τιμή θα τσουξει αλλά τα αξίζει. Στο κάτω κάτω δεν παίρνεις ιονιστή.
  9. Δεν είπες ότι υπάρχουν τώρα, αλλά το άρθρο λέει ότι αυτοί που θα έχουν την ταχύτητα 7 δεν έχουν ιδέα πότε θα βγουν άρα όταν βγει το ps5 δεν θα υπάρχει γρηγορότερος σκληρός από αυτόν. Αυτό σου είπα εγώ στο πρώτο ποστ, στο μέλλον λογικό είναι να βγουν γρηγορότεροι.
  10. Φίλε μου αυτοί οι ssd θα βγουν το 3o τρίμηνο του 20 αλλά θα υποστηρίζουν 4 και 3gb read για αυτόν που αναφέρει ότι θα έχει 7 δεν έχουν ιδέα πότε θα βγουν. Και η άποψη μου είναι ότι τέτοιο σκληρό δεν θα δεις πριν το 2ο τρίμηνο του 21. Βέβαια αυτό δεν είναι καλό Γιατί αν κάποιος Θέλει να αλλάξει το σκληρό του ps5 δεν θα υπάρχει κάποια λύση στην αγορά για να το κάνει.
  11. Είχα να γράψω κάτι 1 χρονο 🤣🤣🤣🤣 Και πάλι τα 9gb/s του ps ακόμα δεν θα τα δεις.
  12. Αν βρεις έξω στην αγορά ssd να διαβάζει 5.5gb/s raw, 9gb/s compressed file έλα να μου πεις. Το xbox ποσό διαβάζει ο ssd 😂 2,4 raw, 4,8 compressed. 🤣 🤣 🤣 🤣 Δηλαδή Ρε παιδιά με αυτό το πράγμα με την κάρτα γραφικών δεν μπορώ να το χωνέψω, είναι ότι πιο χαζό μπορεί να πει κάποιος. η κάρτα γραφικών στο PlayStation και στο Xbox δεν στοιχίζει 500 ευρώ που παίρνεις εσύ την καρτούλα σου για το PC, στοιχίζει το πολύ 100 ευρώ( και πολύ λέω) γιατί αγοράζουν στις κονσόλες μόνο το τσιπάκι και όχι ολόκληρη την κάρτα γραφικών. Μία κάρτα γραφικών για pc δεν παίρνεις Μόνο το τσιπάκι αγοράζεις ολόκληρη την πλακέτα τα heat pipe, ανεμιστήρες, πληρώνεις τη μελέτη που έχουνε κάνει για να μην θερμαίνεται. Σταματήστε επιτέλους με αυτό το πράγμα όσοι το ρωτάτε αυτό δεν έχετε ιδέα από τεχνολογία αυτό πιστεύω εγώ.
  13. Μάλλον δεν την παρακολούθησες σωστά, η δεν ξέρεις αγγλικά. Γιατί το είπε ξεκάθαρα.
  • Δημιουργία νέου...