Προς το περιεχόμενο

vlassis-zap

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vlassis-zap's Achievements

  1. vlassis-zap

    Formula 1 2023

    Ο Mick αναπληρωματικός οδηγός μόνο φέτος; Δεν το περίμενα αυτό να πω την αλήθεια. Όιχ ότι είχε διαπρέψει αλλά απροσδόκητο να μείνει έξω.
  2. Συμφωνώ αλλά αυτό θα είναι μάλλον ακόμη χειρότερο!
  3. Πολύ θετικό νέο για τους audiophile. Δεν κρύβω πως συγκινήθηκα μιας και μεγάλωσα με μουσική σε φυσικά format. Ας ελπίσουμε πως η τάση θα συνεχιστεί και στο μέλλον!
  4. Δεν νόμιζω να καταλάβεις, ακόμα και αν επιχειρήσω μια τέτοια προσωπική ανάλυση. Απλώς οι αντιλήψεις και εμπειρίες μας διαφέρουν. Ο καθένας ας αποφασίσει να κάνει ότι θέλει σχετικά με την στρατιωτική του θητεία.
  5. Οι εμπειρίες που αποκομίζει ο καθένας από τον ΕΣ είναι μοναδικές και είναι άτοπο να αναλυθούν εδώ. Υπάρχουν πολλές μονάδες που μπορούν να σου διδάξουν πολλά πράγματα, αρκεί να είσαι έτοιμος να τα αφουγκραστείς και να το θες. 1-2 μήνες κρατάει η εκπαίδευση εκεί που παρουσιάστηκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα στρατόπεδα είναι έτσι. Σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι προσπαθούν να υποβιβάσουν ότι δεν αντιλαμβάνονται και δεν επικροτούν. Μην πέφτεις σε αυτή την παγίδα.
  6. Μα ακριβώς αυτό θέλω να πω και εγώ! Αν κάποιος δεν έχει πάει στον στρατό μπορεί να είναι psych πριν καν παρουσιαστεί. Δεν χρειάζεται να πας εκεί για να βγεις Ι5. Η απόψή μου είναι ότι ο στρατός είναι χρήσιμος, αρκεί να επιλέξεις εσύ την μονάδα στην οποία θα μπορείς να διδαχθείς κάποια πράγματα. Δικαιωμά σου φυσικά να με κρίνεις τρελό για την άποψή μου! Δημοκρατία του σεβασμού της απόψεως έχουμε! 😉
  7. Άσχετο αλλά σχετικό: Είσαι σίγουρος ότι μόνο αυτά κάνουν στον στρατό; Επίσης σχετικά με προηγούμενο σχόλιο σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι στρατό δεν πάνε και οι ψυχολογικά διαταραγμένοι. Εσύ θα ήθελες κάποιον «τρελό» στην επιχείρησή σου; Μην τα καταργούμε όλα. Αν δεν έχει πάει στρατό θα πρέπει να είναι ειλικρινής, να αναλάβει τις ευθύνες τις απόφασής του και να δηλώσει πως όντως δεν έχει πάει. Αυτα.
  8. το iphone είναι καλό για το γυναικείο φύλο και όλοι ξέρουμε γιατί.
  9. ναι υπάρχει μέλλον για την πυρηνική ενέργεια. Στο διάστημα. Εδώ καλό θα είναι να τελειώνουμε σιγά-σιγά. Δυστυχώς όμως δεν το βλέπω να γίνεται αυτό, τουλάχιστον άμεσα. Όσο για τον Jiacopo? Θα τον κλάψουν και οι...ρέγγες!
  • Δημιουργία νέου...