Προς το περιεχόμενο

Koing Koing

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Koing Koing's Achievements

  1. Προφανώς το High Perfomance.Δοκίμασα να κάνω disable το SpeedStep αλλά δεν υπήρξε καμία διαφορά!
  2. Έχω δοκιμάσει και Stress Test και benchmarks και παραμένει στα 798.1 κολημένο!!!
  3. Καλησπέρα. Έπεσε στα χέρια μου ένα DELL Ν5110 με καμμένο το dc power plate.Αφού το άλλαξα με το αντίστοιχο OEM το λαπτοπ δούλεψε κανονικά.Άλλαξα τον hdd με έναν OCZ Trion 150 240gb και πέρασα windows 7 και drivers κανονικά.Με το που τον άνοιξα δούλεψε κανονικά ο επεξεργαστής με το turbo boost μέχρι τα 3,1 GHz.Αφού έγινε το πρώτο restart ο επεξεργαστής δούλευε στα 798,1 MHz.Να σημειώσω πως μπαταρία δεν υπάρχει και λειτουργεί μόνο με τον φορτιστή συνδεδεμένο. Ψάχνοντας στο net είδα πατέντες τύπου να αποσυνδέσω φορτιστές και να πατήσω το Power button για ένα λεπτό και όντως την πρώτη φορά που το δοκίμασα ο επεξεργαστής δούλεψε κανονικότατα στα 2.7-3,1 GHz. Έπειτα όμως ξαναπαρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και η πατέντα δεν ξαναπέτυχε.Δοκίμασα με άλλον φορτιστή ίδιο με τον δικό του στα 65w και την πρώτη φορά που έγινε το plug in δούλεψε κανονικά αλλά στο πρώτο restart πάλι το ίδιο πρόβλημα. Διάβασα πως ενδεχομένως ένα BIOS update να λύσει το πρόβλημα αλλά λόγω του ότι δεν έχω μπαταρία δεν το έχω δοκιμάσει. Από θερμοκρασίες λόγω του ότι υπολειτουργεί δεν ξεπερνάει τους 54 βαθμούς και δεν έχει ζεσταθεί γενικά καθόλου. Καμιά ιδέα???
  4. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει για αυτή την οθόνη? HP lp3065 lcd 30" ? Είναι παλιό μόνιτορ και βρίσκω πως στα νιάτα της ήταν πολύ ακριβή.Την έχω βρεί στα 180 ευρώ,πιστεύεται πως αξίζει να την πάρω? Η κάρτα γραφικών μου είναι η r9 380 4gb.
  5. Δεν είμαι απαιτητικός gamer.Πέρα από κάποια mmo combat games τύπου War Thunder,World of Tanks παίζω λίγο από όλα. Τέσσερα χρόνια τώρα χρησιμοποιούσα το Sphex της Razer.Τώρα άλλαξα γραφείο και προς το παρόν δεν έχω κάποιο mouse pad αλλά μάλλον σε κάποιο desktop skin θα πάω πάλι! Προτιμώ να το πάρω απο ελλάδα και κανένα από τα παραπάνω δεν το βρίσκω στην ελλάδα!
  6. Καλησπέρα ψάχνω για ποντίκι γύρω στα 50 ευρώ.Το χέρι μου δεν είναι μικρό αλλά ούτε έχω και καμία τεράστια παλάμη. Με ενδιαφέρει ένα ποντίκι με 2 επιλέον πλήκτρα πέρα από τα κλασικά και να είναι σχετικά απλό αλλά με leds. Tα δύο που αναφέρω στον τίτλο είναι τα πιό συμπαθητικά που έχω βρει.Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλύτερο ή από τα παραπάνω πιο θεωρείται πιο vfm?
  7. Ναι γέρνει λίγο η καρτα.Και μου κάνει εντύπωση γιατι δεν είναι και κανένα τέρας. Βέβαια είναι πολύ μικρή η κλίση της και δεν θεωρώ ότι είναι ανησυχητικό!
  8. Έκανα ένα μικρό mod.Άλλαξα χρώμα στα γράμματα στο τροφοδοτικό. Ψάχνω άν έχει κάποιος να μου δώσει μπλέ ή άσπρα (2) δακτυλίδια για 120αρια φανάκια Corsair γιατί τα κόκκινα που έχω αυτή την στιγμή είναι χάλια!
  9. Πιο επίκαιρο δεν γίνεται! http://www.youtube.com/watch?v=FFNhlq2b518
  10. Το πρώτο pc που έστησα!!! Λεω να τοποθετήσω τον μπροστα ανεμηστηρα κάτω ωστε να ρίχνει πάνω στην κάρτα γραφικων.Τι λετε? Επίσης να αφαιρεσω τα κόκκινα δακτυλίδια απο τους Corsair ανεμηστήρες της υδρόψυξης?
  11. Οπως ειχα υποσχεθει πολυ καιρο πριν!!! Η αληθεια ειναι οτι μολις χθες το εστησα καθως άργησε πολυ να έρθει το πακετο και εγινε και ενα μπερδεμα με την μεταφορικη. Επιτελους ετοιμο!
  12. Αν πέρασες σε σχολή Μηχανικών Υπολογιστών(πχ CEID πατρας) τότε το mac δεν πρόκειται για καλή επιλογή.Θα σε κράζουν οι καθηγητές και την δουλεία σου θα δυσκολευτείς να την κάνεις!
  13. Έγινε,αν και μιλούσα για την 4gb έκδοση της Gigabyte G1 Gaming 960. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,δεν θα αλλάξω κάτι στην σύνθεση!
  14. Καλησπέρα Fuglore,στο θέμα για το build δεν έγραψα πως παρέλαβα καθώς δεν έχει σταλει η παραγγελία λόγω έλλειψης του τροφοδοτικού.Ο λόγος που ρωτάω ξανά εδώ πέρα την αντίστοιχη ερώτηση είναι μόνο και μόνο επειδή διαβάζει και ασχολείται περισσότερος κόσμος από το άλλο τοπικ.Απλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερη επιλογή η r9 380 απο την 960.
  15. Για Games έχω λιγότερες απαιτήσεις.Με ενδιαφέρει κυρίως για Adobe premier,Adobe photoshop,Solidworks...
  • Δημιουργία νέου...