Προς το περιεχόμενο

Jimakos_paratiritis21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

910 προβολές προφίλ

Jimakos_paratiritis21's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Ρώτησα για αυτές γιατί αυτές είναι που έχουν ανοιχτές θέσεις για άτομα με 0 Εμπειρία. Τώρα αν κάτσει σε άλλη εταιρία δεν πρόκειται να πω όχι... 2 και 5κ για μια θέση σε big4 στην Ελλάδα? Και γιατί τότε όλες οι θέσεις είναι ανοιχτές μήνα και πάνω?
  2. Ο αριθμός των applicants που γράφει στο linkedin είναι πραγματικός η όχι?. Ετσι όπως τα λες σορρυ κιόλας, αν δεν έχεις μπάρμπα στην κορονι και πολύ τυχη δεν πας πουθενά.....
  3. Οι εταιρίες που τα πουλάνε αυτά τα τεστ χρεώνουν 40-50 ευρώ το ένα. Οσον αναφορά για πιστοποιήσει cfa acca πρέπει να έχεις εργαστεί σε τέτοιες εταιρίες για να πλήρεις τα requirements. Εξ αρχής είχα μιλήσει για entry level jobs..
  4. Ξέρεις που μπορώ να βρω κατάλογο χρηματιστητιακων να αρχίσω να στέλνω βιογραφικά? Από αμοιβές ξέρεις τι παίζει για entry level jobs?
  5. Ξέρεις εταιρίες να στείλω βιογραφικά σε εταιρίες Investment and finance. Γιατί ψάχνω και όλες θέλουν εμπειρία ρε συ.... Από linkedin και καριέρα ψαχνω
  6. Αν δεν τα πας καλά αποκλείεσαι? Είχα δώσει ένα και ήταν άσχετο με τα οικονομικά και έδιναν πολύ λίγο χρόνο. Ελάχιστο χρόνο. Συν το ότι τα practice test δεν έχουν κάποια σχέση με τα πραγματικά.
  7. Κάνει την αίτηση, στέλνεις το cv, και μετά κάνεις τεστακια με διάφορες ερωτήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο. Αν όπως λες ήταν τέτοια χρηματοοικονομικου και Investment τύπου θα τα είχα για την πλάκα μου.
  8. Καλησπέρα. Πολλές αν όχι όλες οι εταιρίες έχουν πλέον το λεγόμενο online assessment(numerical, verbal deductive, inductive etc reasoning.). Έχω δώσει σε μια από τις μεγάλες ελεγκτικες και τα practice tests που είχε στο site της δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που τελικά αντίκρισα, καμία όμως. Έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν με έχουν ειδοποιήσει και το application λέει ακόμα under review, χωρίς να αναφέρεται κάτι άλλο. Ξέρει κανείς αν μπορώ να προετοιμάστω για τα εν λόγω τεστ, γιατί μάλλον αν δεν τα πας καλά αποκλείεσαι από τις επόμενες φασεις. Σκέφτομαι τώρα να δηλώσω σε άλλη ελεγκτικό που αρχίζει από D., ξέρει εκεί κάνεις τι παίζει? Υγ,. Έχω πτυχίο σε οικονομικά και μεταπτυχιακό σε χρηματοοικονομικα και κάτι ακόμα. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
  9. Πόσα χρόνια εμπειρία έχεις και σε τι αν επιτρέπεται?
  10. Δεκάρα τσάκιστη δεν πρόκειται να δώσω ρε συ, δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Τώρα το όνομα της επιχείρησης δεν επιθυμώ να το πω. Ρώτησα και εγώ μην έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο αλλά όπως βλέπεις δεν πήρα κάποια απάντηση. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα δω και θα πω εντυπώσεις.
  11. Πέρασες συνέντευξη? Ξέρεις τι παίζει?
  12. Στην διεύθυνση που μου έδωσαν οντως υπάρχει τέτοια επιχείρηση... Τώρα το τι παίζει ένας θεός ξέρει....
  13. Ρε φίλε πραγματικά με πήραν, μου έκαναν μια δυο στοχευμενες ερωτήσεις, του τύπου ψάχνεται ακόμα δουλειά και που με βρήκαν και με το που κλεισαμε ραντεβού μου λένε θα τα πούμε στο ραντεβού. Μου έκανε εντύπωση, και μάλιστα δεν έχω και καμιά σχέση με το real estate..
  14. Καλησπέρα. Δέχθηκα σήμερα τηλεφώνημα από μεσιτική (?) εταιρία - γραφείο το οποίο με βρήκε από site αναζήτησης εργασίας και έκλεισα ραντεβού για συνέντευξη. Δεν μου έδωσαν παραπάνω πληροφορίες, δεν έκανα κάποια αίτηση σε αυτούς απλά με βρήκαν και μου τηλεφώνησαν. Ξέρει κανείς τι παίζει? Από άποψη αμοιβών, περιεχομένου εργασία κτλ. Ρωτώ γιατί μου έκανε εντύπωση, δεν τους ήξερα καν, μου τηλεφώνησαν κλείσαμε ραντεβού και δεν μου είπαν τίποτα παραπάνω. Εν τω μεταξύ οικονομικά και χρηματοοικονομικη έχω σπουδάσει οπότε αδύνατο να καταλάβω πως τους κεντρισα το ενδιαφέρον.. Οποιος ξέρει το οτιδήποτε ας απαντήσει...
  15. Σε entry level τι προετοιμασία να κάνεις? Αφού δεν έχεις δουλέψει ποτέ πριν μόνο θεωρητικές είναι οι γνώσεις σου. Στο stackoverflow έφαγα αρκετό καιρό και άκρη δεν βγαίνει οπότε άστο.. Οπότε πήρα το matlab από την αρχή... Anyway, για το lse δεν στο είπα για '' κακο'', απλά αντικειμενικά θέλει χρήμα για να ζήσεις και να σπουδάσεις εκεί όταν 25κ είναι μόνο τα fees. Το ζήτημα της εργασίας, μιας που τώρα άρχισε να κινείται λίγο η αγορά γιατί εν μέσω κοβιντ ήταν ξερά η κατάσταση, δεν υπήρχε ΤΊΠΟΤΑ. Οποτε πόσο επιλεκτικός μπορώ να είμαι όταν πρέπει απλά να βρω δουλειά? Απλά ψάχνω και ότι κάτσει. Αλήθεια το lse τόσο καλό είναι, δλδ μαθαίνεις πράγματα που δεν υπάρχουν σε βιβλία αναφοράς? Καθαρό Finance είσαι η το συνδιαζεις με κάτι άλλο? Απλά από περιέργεια ρωτάω
  • Δημιουργία νέου...