Προς το περιεχόμενο

GeorgeAson

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    118
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με GeorgeAson

  • Ημερομηνία γέννησης 22/01/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens, Holargos
  • Ενδιαφέροντα
    PC building and computing, games and biking

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.536 προβολές προφίλ

GeorgeAson's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. GeorgeAson

    Xerox C310 Laser printer

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 10:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται καινούργιος εκτυπωτής laser λόγω αγοράς άλλου. Διαθέτει έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση διπλής όψης, ανάλυση εκτύπωσης 1200x1200 DPI. Συνδέσεις WiFi, Ethernet, USB. Χωρίς κανένα ελάττωμα αγορασμένος τον Ιούνιο 2023.

    250 €

  2. Bioshock Infinite...τα λόγια είναι περιττά! Inside (ακόμα το αναλύουν) Detroit Become Human και Heavy rain (ειδικά τα bad endings) Red Dead Redemption 2 Νομίζω όλοι μας έχουμε τέτοια mindfucks από πολλά endings! Ωραίο thread TS!
  3. Δεν γράφει κάτι πάνω? Έτσι σκετους στους έδωσαν? Δεν ήρθαν σε καρτελάκι η κάτι παρόμοιο? Το ξέρω οτι είναι obvious οι ερωτήσεις και αν είχε δεν θα ρώταγες στο φόρουμ, αλλά μου κάνει εντύπωση. Αυτο που θα πρότεινα εγώ είναι να δεις αν είναι διαφορετικός ο αριθμός των ψηφίων του κάθε κωδικου και αν ναι, να δεις πόσα ψηφία/χαρακτηρες θέλει μεσω του redeem code στο windows store (νομιζω 16ψηφιοι ειναι). Τότε θα καταλάβεις ποιος ειναι για το windows store (και αρα για game pass) και ποιος για το δωρεάν game. Επισης πρεπει να δεις σε ποια πλατφορμα τα κανεις redeem. Αν ειναι στο epic η στο Steam πχ, τοτε τσεκαρε και εκεί το redeem code για να δεις ποσα ψηφια/χαρακτηρες ειναι.
  4. Για δες εδω. Απ' οτι καταλαβαίνω, με την αγορά ενός 3600Χ επιλέγεις είτε το Outer Worlds είτε το Borderlands 3 και αυτό που παίρνεις σίγουρα είναι 3 μήνες Xbox Game Pass για PC δωρεάν. https://www.amd.com/en/gaming/equipped-to-win Σχετικά με το αν μπορείς να τα δώσεις, φαντάζομαι ναι, απο την στιγμή που είναι κωδικοί, μπορούν να ενεργοποιηθούν σε οποιοδήποτε account αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
  5. Ήρθε ο Shaun Murray με το No Man's sky, εφαγε το μεγαλυτερο hate ολων των εποχών, το βούλωσε και εξαφανίστηκε πάλι πίσω στην αφάνεια
  6. GeorgeAson

    Εγγραφη game

    Τσέκαρε το πρόγραμμα Imgburn έχει πολλές επιλογές τέτοιου είδους και λογικά φαντάζομαι και για split
  7. GeorgeAson

    LG 32MP58HQ monitor pc

    Συμφωνώ με τον Mors και θα προσθέσω εάν σε ενδιαφέρει να κοιτάξεις για ultrawide.. Απίστευτη εμπειρία για games και ταινιες
  8. Παιδια δυστυχώς αυτό ειναι πρόβλημα π λέγεται bootloop και η LG έχει μεγάλο ιστορικό και με το G3 και με το G4. Πολύ απλά έκαναν @#$ στο software και το κινητο κολλάει στο boot. Η μόνη λύση είναι factory reset και μετά downgrade σε Lollipop...
  9. Να σου θυμήσω ότι δεν πρότεινα εγώ το razer... εγώ είπα αν μπορεί να δώσει το 7ευρω...
  10. Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω κουμάντο στα οικονομικά του OP. Μια πρόταση έκανα. Τώρα εγώ βλέπω οτι στο Amazon οι περισσότερες αξιολογήσεις στα προιόντα razer είναι top. Anyway, δεν θέλω να βγω εκτός θέματος απλά έγραψα 2 λογάκια επειδή μου επιτέθηκαν 3 άτομα.
  11. Μπορεί τα ποντικια να μην ειναι αξιοπιστα.. Εγω οτι εχω παρει απο razer (κυριως πληκτρολογια) ειναι αψογα και μ κράτησαν για χρόνια. Ακόμα και για τα hammerhead ( 60 € για ακουστικα ψειρες ffs) και για τα kraken ακουστικα που εχουν φιλοι μου επίσης βγήκαν άψογα. Μ'αρεσει να βλέπω ειρωνία που εκδηλώνεται λόγω fanboyism..
  12. Οι λόγοι μπορεί να είναι άπειροι..να υποθέσω οι drivers ειναι up to date? Με άλλα games πως πάει το pc? Μπορεί να φταίει και το compatibility με τα windows 10 επειδη ειναι ακομα σχετικα καινουργια και μιλαμε για simulator οχι κανα AAA game.
  13. XAXAXAX ε ενταξει ρε φιλαρακι ας βαλει ενα 7ευρω παραπανω να παρει το razer το καλο
  14. Το τρέχεις από εξωτερικό hdd? Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις στον C:. Να φανταστώ οι drivers της gpu ειναι up to date ε?
  15. Αν και ήταν μια αργή χρονιά είδαμε ωραία releases φέτος! Αντε και το 15 ακόμα καλυτερο! (dying light, mgs v, the division, bloodborne, tomb raider, rainbow six siege, ac victory (η κάπως έτσι) , και πολλααα αλλα
  • Δημιουργία νέου...