Προς το περιεχόμενο

Sansarion

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.059 προβολές προφίλ

Sansarion's Achievements

  1. Καλησπέρα, Το DPF του αυτοκινήτου σου δεν έχει βουλώσει όπως ανέφερε ο μηχανικός. Το αυτοκίνητο σου κάνει αναγέννηση κάθε 450 χλμ περίπου ( στα i20 εκείνης της γενιάς τα έχουν προγραμματίσει να κάνουν μόλις συμπληρωσούν τα χλμ αυτά, και όχι βάσει το πόσο έχει γεμίσει το dpf). Κάθε φορά που κάνει αναγέννηση αλλά εσύ φτάνεις στον προορισμό σου και κλείνεις την μηχανή , το έξτρα καύσιμο που ψέκαζαν τα μπεκ το ρίχνουν στο κάρτερ με τα λάδια, συνεπώς αυξάνεται η στάθμη. Για να βλέπεις πότε το αυτοκίνητό σου κάνει αναγέννηση: βάλε την οθόνη να σου δείχνει την στιγμιαία καταναλώση που είναι σε μορφή μπάρας. Όταν αφήνεις το γκάζι ενώ έχεις ταχύτητα στο κιβώτιο (πχ κατηφόρα ή φτάνεις σε στοπ /φανάρι) και η μπάρα δεν πάει στο 0 αλλά λίγο πιο δεξιά από αυτό, σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή κάνει αναγέννηση το φίλτρο , οπότε εάν μπορείς συνέχισε να οδήγάς μέχρι να τελειώσει. Σε ανοιχτό δρόμο εμένα θέλει γύρω στα 17 χλμ. Εάν μπορείς να ολοκληρώνεις τις αναγεννήσεις επιτυχώς η στάθμη θα παραμένει σε φυσιολογικά πλαίσια. Η Hyundai δίνει ως επιτρεπτή στάθμη αν θυμάμαι καλά έως 2,4 cm άνω του max για τα i20 diesel εκείνης της γεννιάς.
  2. Η αλήθεια είναι θα ήθελα κάτι πιο οικονομικό. Φυσικά κοιτάω καθημερινά μήπως βγει κάποια προσφορά μέσα στις γιορτές
  3. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου προτείνετε για 2 budget κλιματιστικά , 24αρι και 9αρι (?) .Τις απώλειες των χώρων τις βρήκα αναλυτικά υπολογισμένες από την τεχνική έκθεση του μηχανικού που είχε γίνει κατά την κατασκευή της οικίας. Ποσό που διαθέτουμε : 800€ (ίσως 24αρι Haier Tundra ?) Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Αντικατάσταση παλιού on-off Dynamic 24αρι Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος : Προτίμηση από αλυσίδα Χρήση κλιματιστικού: 30% ψύξη / 70% θέρμανση Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανση κτλ: Αποκλειστική πηγή θέρμανσης, περιστασιακή σε ψύξη Χώρος που θα τοποθετηθεί : Ενιαίος χώρος 65τμ σαλόνι-τραπεζαρία. Τοποθεσία : Σαρωνίδα με 37C το καλοκαίρι και 3 C τον χειμώνα Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αδιάφορα Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου:Καλές μονώσεις Απώλειες: για 21C από site 4112.10Watt 3536.41KCal/h 63.26Watt/m2 54.41KCal/h/m2 Συνολικές απώλειες χώρου βάσει τεχνικής έκθεσης προσαυξημένες κατά 20 % για 21C με θερμοκρασία εδάφους 5C και μέση ελάχιστη εξωτερική 0C : 5356 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ποσό που διαθέτουμε : Περίπου 300€ εάν είναι εφικτό Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Νέα αγορά Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος : Προτίμηση από αλυσίδα Χρήση κλιματιστικού: 30% ψύξη / 70% θέρμανση Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανση κτλ: Αποκλειστική πηγή θέρμανσης, περιστασιακή σε ψύξη Χώρος που θα τοποθετηθεί : Ισόγειο δωμάτιο 14,6 τμ. Τοποθεσία : Σαρωνίδα με 37C το καλοκαίρι και 3 C τον χειμώνα Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αδιάφορα Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου:Καλές μονώσεις Απώλειες: για 21C από site 1357.03Watt 1167.04KCal/h 90.47Watt/m2 77.80KCal/h/m2 Συνολικές απώλειες χώρου βάσει τεχνικής έκθεσης προσαυξημένες κατά 20 % για 21C με θερμοκρασία εδάφους 5C και μέση ελάχιστη εξωτερική 0C : 1638 Σας ευχαριστώ πολύ !
  4. Ναι, αυτό εννοεί. Μέχρι το router φαίνεται ότι η γραμμή είναι τέλεια και έχεις ταχύτητα 55/5, επομένως δεν φταίει ο πάροχος. Για αρχή δοκίμασε μέσω καλωδίου ethernet (σύνδεση router - υπολογιστή) αντί για wifi να κάνεις speedtest στον υπολογιστή σου. Κατά 99% θα βγει μια χαρά το speedtest.
  5. @dispi Σε ευχαριστώ πολύ ! Άλλαξα σε Vodafone Και έπαιξε αμέσως . Καλή χρονιά!
  6. Καλησπέρα, Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι γερμανικό version . Επομένως έχει νόημα να το βάλω ISP Vodafone ; Μετά το flow είναι στα γερμανικά και αν θυμάμαι καλά ζητάει κωδικούς router για παράδειγμα .
  7. Είχα κανονικά σύνδεση απλά αγόρασα από amazon το fritzbox 7530 για να αλλάξω το H300s Μετά από πολλές δοκιμές κατάφερα για λίγο να δουλέψουν VOIP Και Internet ταυτόχρονα , αλλά μετά το reboot πάλι δούλευε το ένα από τα δύο μόνο. Ανεβάζω κάποια screenshots από το configuration. Ευχαριστώ !
  8. Καλησπέρα σας, Σε γραμμή vodafone έβαλα σήμερα το fritzbox 7530. Πέρασα το configuration για την τηλεφωνία και δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχει internet. Στο Internet --> Account Information μήπως πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή ;
  9. Καλησπέρα, έκανα παραγγελία από ebay uk και το προϊόν έφυγε από Αγγλία καθώς και το tracking λήγει σε GB. Πριν από λίγο έλαβα sms από τα ΕΛΤΑ και ζητάνε απόδειξη αγοράς για τον εκτελωνισμό του. Να απαντήσω ότι πρόκειται για αποστολή από Αγγλία και δεν εμπίπτει σε εκτελωνισμό ;
  10. Καλησπέρα σας, Ποσό που διαθέτουμε : 650 για το PC και 170 περίπου για οθόνη Χρήση υπολογιστή : Gaming και ορισμένα βαριά excel files Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Μεγάλα excel files Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι, στα 170 περίπου Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα από ένα κατάστημα (ίσως eshop) , άμα η gpu είναι πιο φθηνή ας είναι από κάποιο διαφορετικό Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από τον ενδιαφερόμενο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι Σας ευχαριστώ
  11. Sansarion

    Πατακια αυτοκινητου

    car floor mat. Εάν θες λαστιχένια rubber.
  12. Καλησπέρα σας, θέλω να βάψω τα κάγκελα στη βεράντα που φαίνεται στη φωτό. Το πάνω μέρος που είναι σαν σωλήνας μου είπαν ότι είναι γαλβανιζε και θέλει άλλου είδους αστάρι αντί για μίνιο. Η απορία μου είναι εάν γίνεται να αφήσω με κάποιο τρόπο (ίσως και να γυαλίσω ?) το σίδερο στο χρώμα του γαλβανιζέ . Σας ευχαριστώ !
  • Δημιουργία νέου...