Προς το περιεχόμενο

ier506

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    199
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ATH

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.448 προβολές προφίλ

ier506's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 10 Classifieds
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator

Πρόσφατες Διακρίσεις

254

Φήμη

  1. Ας μας τα εξηγήσει κάποιος με ένα παράδειγμα ρε παιδιά να το καταλάβουμε πλήρως, ειδικά το θέμα της ασφάλισης. Όντας άσχετος με αυτα ακούγεται πολύ καλό ή είναι ιδέα μου;
  2. Γιατί LCD αντί για OLED; Ήμαρτον δηλαδή... Επίσης η απορία μου είναι, οι κασέτες του τωρινού, θα είναι συμβατές με το νέο;
  3. Προσφατα αντικατέστησα το αγαπημένου μου Galaxy S10e γιατι δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις. Αν λάμβανε δεν θα το άλλαζα με τίποτα, με κάλυπτε απόλυτα στην καθημερινή μου χρήση - mail/browsing/youtube/messaging/photo.
  4. ier506

    Εκτός Nova και EON TV το MEGA Channel

    Έχω και EON και Cosmote TV. Η ΕΟΝ δεν αξίζει τα λεφτά της. Το UI είναι πολύ πίσω, οι ταινιοθήκη είναι κυριολεκτικά ένα ατελείωτο σκουπιδαρίο, και δεν σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις στο TV box Netflix. Τα αθλητικά είναι μεν πλούσια, αλλά οι δημοσιογράφοι τους υστερούν κατά πολύ με αυτούς της Cosmote. Μόλις λήξει το συμβόλαιο δεν θα το ανανεώσω ξανα.
  5. Ήμουν κάτοχος του s10e από το 2019. Αναγκάστηκα να το αλλάξω τώρα καθώς σταμάτησε να λαμβάνει updates. Μέχρι πρόσφατα κάθε μήνα έπαιρνε update, ήταν πραγματικά το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει στο χέρι μου, και απο άποψη μεγέθους και απο άποψη επιδόσεων και φυσικά με κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Ψάχνω απεγνωσμένα να βρώ κάτι αντίστοιχο και το μονο που βλέπω να πλησιάζει είναι αυτό, αλλά όταν διάβασα ότι δεν έχει την υποστήριξη της samsung από εμένα X.
  6. Εγώ που έχω ψηθεί να πάρω switch για πείτε μου, τι να κάνω; 😅😅
  7. Θελω να δω ποτε θα λυσουν το drag and drop στο taskbar... ΗΜΑΡΤΟΝ!
  8. Από τα λίγα sequel που πραγματικά γίνεται σοβαρή δουλειά! Όλες οι νεες ταινίες είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!
  9. Ρε παιδιά συγγνώμη κι όλας. Είμαι κάτοχος τους εδώ και 1μιση μήνα. Θεωρώ το πλέον ενοχλητικό την έλλειψη drag and drop στο start bar. Ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος αλλά αν όντως δεν δουλεύει αυτό, γιατί ασχολούνται με την ένδειξη του ήχου το οποίο είναι το πλέον minor?
  10. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να κατεβάζει η να βλέπει κάποιος παράνομα περιεχομενο όταν οι τιμές πχ του Netflix είναι σχεδόν μηδαμινές μπροστά σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Ακόμα γελάω...
  11. Είμαι σε win11 εδώ και 10 μέρες με AMD 3200G, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα αποδοσης/ασυμβατότητας. Τα δουλεύω κυρίως για browsing, office, coding και λιγο photo editing. Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος.
  12. Μου αρέσει που όσοι ειναι της λογικής "Θα έχω windows 10 μέχρι το 2025" είναι οι ίδιοι που είχαν τη λογική "Θα έχω windows 7 μέχρι το 2021" και οι ίδιοι που θα πουν όταν βγούν τα 12 "θα έχω windows 11 μέχρι το 2030"...
  13. Ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς παραμένει η δεσμευση. Δεν θελω να το εχω για 24 μηνες. Θελω να βλέπω μονο bundesliga για 3 μηνες. Ή ακομα και για 1 μηνα. Έχουν δει την επιτυχια του μοντελου νετφλιξ, και αντίστοιχων υπηρεσιών και φτιάχνουν υποκατάστατα.
  • Δημιουργία νέου...