Προς το περιεχόμενο

animedono

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    34
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.329 προβολές προφίλ

animedono's Achievements

  1. 4ΤΒ με ταχύτητα εγγραφής usb 1.1, να λείπει. Είχα πάρει μια 1tb U1 γιατί ήταν τα διπλά χρήματα για την pro που ήταν U3, προς αντικατάσταση 512 σε nitendo switch. Eίχα φάει κοντά μια μέρα να κάνω transfer τα αρχεία από την 512 στην 1TB.
  2. Καλά ρε παιδιά, τόσα χρονιά που είχαν τα PC exploits πέρναγε ένα update σε A/V/ OS Kernel κλπ χωρίς πολλά πολλά, τώρα τα τελευταία να πω καμία 5αρια χρόνια όλο κάτι βρίσκουμε και το μόνο "FIX" πάντα ρίχνει επιδόσεις για κάποιον λόγο. Για να μην μιλήσω ότι τα περισσότερα exploit δουλεύουν μόνο σε σενάρια τύπου ταινίας και στο μέσο καταναλωτή ούτε που θα τα δει κιόλας. Έχει αρχίσει και βρωμάει άσχημα το πράγμα.
  3. Το ανέκδοτο της υπόθεσης είναι ότι η είδηση και η όλη συζήτηση είναι για μια εταιρία που έβγαλε στην αγορά βάση για οθόνη με 1000 ευρό. Μονό και μόνο μετά από αυτό έπρεπε να ξυπνήσει έστω και λίγο το κοινό της, άλλα που.
  4. τα scores απο gamers nexus κοίταξα, όλα τα άλλα είναι ότι νάνε. Το θεμα είναι οτι σε όλες τις περιπτώσεις που η 56 είναι καλύτερη ειναι και oced, και θέλει και το διπλό ζουμί από τροφοδοτικό. Όσο για τιμές, θα δείξει από βδομάδα, η 56 πάντως εδώ παίζει κοντά στα 400 για φτηνές υλοποιήσεις της.
  5. Για 56 το έψηνα, αλλά σε stock έχει καπέλο 100watt επιπλέον της 2060 και ίδιες επιδόσεις, και από reviews που έχω δει, οι σχετικά φτηνές υλοποιήσεις της δεν λένε και πολλά. Αν η 2060 δεν ξεφύγει πολύ από αρχική τιμή , για μένα είναι μονόδρομος . Περίμενα πως και πως για νέα της navi αλλά δυστυχώς δεν μας έκατσε. Η amd θέλει να ξεφορτώσει το stock της Μ150. Είδομεν βέβαια πως θα πάνε οι τιμές, άμα η 2060 παίξει στα 450 στα μέρη μας, τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
  6. Όλο το 19 θα παίζει μπάλα μόνη της η nvidia στα mid range με την 2060 φαίνεται, δυστυχώς.
  7. Την Τετάρτη έχει σειρά η AMD στην CES, αυτά είναι announcements για να ακούγετε το όνομα της από την πρώτη μέρα. Αναμένω να δω τις νέες gpu πως και πώς, για upgrade μέσα στο 2019.
  8. Και ότι με πρόλαβες, αυτό θα έγραφα. Είδανε ένα concept art άσχετο που μπήκε άπλα στο άρθρο για μια συσκευή που κανείς δεν έχει δει και αρχίσανε όλοι να λένε το μακρύ και το κοντό τους. Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι πόσοι διαβάζουνε άρθρα και πόσοι μόνο τον τίτλο και κοιτάνε τις εικόνες για να βγάζουνε ότι συμπέρασμα θέλουνε.
  9. Επειδή είχα δει την ιστορία από πως ξεκίνησε και ως συνήθως οι περισσότερες ειδήσεις εδώ είναι άπλα μεταφρασμένα (ελλειπή σε πάρα πάλες περιπτώσεις) άρθρα απο μεγάλες ξένες σελίδες. Άπλα θέλω να αναφέρω οτι το πρόβλημα δεν ήταν το jailbreak, το πρόβλημα ήταν ότι γέμιζε τις κονσόλες με παιχνίδια και το διαφήμιζε κιόλας. Το να πουλήσεις μια κονσόλα που μπορεί να πάρει cfw η κάποιο άλλο τρόπο για να τρέξει home brew δεν ειναι αρκετό για να σε κυνηγήσει κάποιος, αν όμως γράφεις ένα "σας περνάω μέσα και ότι game θέλετε". τότε μιλάμε για παράνομη διακίνηση λογισμικού και εκεί αλλάζει το πράγμα. "an agent of SIE bought the console in April 2018 found that the harddrive was filled with 60+ pirated games" Πηγή :https://playstationhax.xyz/forums/topic/5149-sony-sue-idiot-for-selling-jailbroken-ps4-with-pirated-games-on-ebay/
  10. Άντε με το καλό, μπας και πέσουνε οι 512gb σε προσιτές τιμές και δούμε και καμία 1ΤΒ εκτός από proof of concept για τους κοινούς θνητούς.
  11. Παιδια, επειδη μπερδευτικα λιγο, μπορει να μου ξεκαθαρισει καποιος αν καταλαβε. Εχω τα 10 σε virtual machine. Στις 29/06 θα μπορω να κατεβασω final build iso και να κανω clean install στο PC και μετα να συνδεθω με το windows insider acount μου και να ειμαι activated κανονικα? (ασχετα αμα δουλευα τα insider preview σε vm)
  • Δημιουργία νέου...