Προς το περιεχόμενο

Kagome

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

529 προβολές προφίλ

Kagome's Achievements

  1. Το μεταπτυχιακό γιατί το αποκλείεις; Πολλοί κάνουν μεταπτυχιακά με τελείως άσχετα προπτυχιακά και απασχολούνται βάσει του MSc. Το λέω γιατί είναι πιο σύντομο χρονικά (όχι πως είσαι μεγάλη, μην παρεξηγηθώ).
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/03/2024 03:53 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση εντός εγγύησης. Δεκτός κάθε έλεγχος, συναλλαγή χέρι με χέρι εντός Αθήνας μόνο. Συμπεριλαμβάνεται το καλώδιο φορτιστή και έξτρα λουράκι με θήκες.

    320 €

  3. Καλησπέρα σας. Έχει κανείς/καμία υπόψιν συνεργείο αυτοκινήτων εμπιστοσύνης (καταλαβαίνετε τι εννοώ) στην περιοχή του Παγκρατίου και γύρω για να μου το στείλει σε dm; Για Fiat κατά προτίμηση. Φυσικά και είναι πάντα καλύτερα να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία αλλά θέλουμε να έχουμε και κάποιον κοντά μας σε περίπτωση ανάγκης. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα. Πήγαμε και ρωτήσαμε σήμερα για συναγερμό Smart Pro V3 Pandora και μας είπαν 800€ και 430€ για το Pandora Light Pro v2. Απ' ό,τι καταλάβαμε οι βασικές τους διαφορές είναι το gps, η Anti-Jammer Προστασία και οι ειδοποιήσεις μέσω του κινητού. Αξίζει να δώσουμε τα διπλάσια λεφτά; Έχει κάποιος να προτείνει στην Αθήνα πιο οικονομική εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ.
  5. Υπάρχει ως κατεύθυνση στο τμήμα Μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ.
  6. Ναι, είναι εφικτό. Θα κάνεις τη λεγόμενη "σύμβαση μαθητείας". Αν μπορείς να τα συνδυάσεις θα ήταν το ιδανικό, καθώς έτσι θα αποκτήσεις προϋπηρεσία στο αντικείμενο σου και αργότερα πιθανά να σε προσλάβουν κιόλας.
  7. Μία είναι η βασική ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί. Αγαπάς τα παιδιά και κατα συνέπεια το λειτούργημα του παιδαγωγού;
  8. Στην ερώτηση 15 θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή "καθόλου", να είναι πενταβάθμια η κλίμακα. Στην ερώτηση 19 πρέπει κάποιος ντε και καλά να απαντήσει με αρνητικό συναίσθημα, γιατί; Τέλος, στις επιλογές με "άλλο", π.χ. ερώτηση 17, γιατί δεν το έχεις αφήσεις ανοιχτό να απαντηθεί; Δε σε ενδιαφέρει ποιο είναι αυτό;
  9. Με το πτυχίο Μάρκετινγκ από την ΑΣΟΕΕ. Αυτά που αναφέρεις είναι όλα άσχετα.
  10. Το δέχονται κανονικά. Απλά η περίοδος των αιτήσεων έχει λήξει νομίζω.
  11. Εγώ το είχα μάθει την ημέρα που έληγαν οι αιτήσεις. Και το απολυτήριο και τη βεβαίωση που χρειάζονταν για να ξανακάνεις μηχανογραφικό τα είχα αφήσει στην άλλη πόλη που σπούδαζα. Και πόσοι συμφοιτητές μου έκαναν 10% και δε μου είχαν πει τίποτα για αυτό. Κανείς τους. Ενώ ήξεραν πόσο ήθελα να φύγω από τη σχολή που ήμουν. Anyway, είπα κι εγώ τον πόνο μου. Έχεις ψάξει στο fb μήπως βρεις κάποιο γκρουπ με φοιτητές του ΕΑΠ για να σου λύσουν τις απορίες; Για το MBA π.χ. υπάρχει γκρουπάκι.
  12. Κοίταξες στο fb αν υπάρχει γκρουπ με φοιτητές και αποφοίτους; Θα είναι πιο εύκολο να βρεις εκεί απαντήσεις σε απορίες.
  • Δημιουργία νέου...