Προς το περιεχόμενο

JapanTurbo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.713 προβολές προφίλ

JapanTurbo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

18

Φήμη

  1. Το κινητό το είχα πάρει πέρσι τον Αύγουστο. Σε γενικές γραμμές είναι ένα κινητό που όταν το συνηθίσεις είναι αρκετά καλό σε αυτή την τιμή. Τα συν είναι: Η εξαιρετική του οθόνη περίεργο αλλά προσωπικά μου αρέσει παρά τις αλλόκοτες αναλογίες, με ευκρίνεια και καθαρότητα. Η ακουστική και γενικά η συνομιλία είναι εξαιρετική και πεντακάθαρη. Η ποιότητα κατασκευής επίσης είναι πάνω από το μέσο όρο. Η κάμερα παρά πολύ καλή ειδικά ημέρα όπως και το βίντεο. Η εσωτερική μνήμη. Τα μείον τώρα: Η μπαταρία χάλι μαύρο. Η κάμερα το βράδυ μάπα. (Φτιάχνει αλλά θέλει διαδικασία να μπει το software για την google pixel camera) Η selfie camera δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε. Δεν θα το έλεγα και γρήγορο. Το κινητό το είχα παράλληλα με το Redmi Note 7 και το Motorola G7 Plus. Το G7 Plus είναι πιστεύω καλύτερο. Απλά το Redmi Note 7 με το mod της cameras τα ξεπερνάει σε night shot. Σε γενικές γραμμές δε θα έπαιρνα το One Vision αλλά πλέον θα πήγαινα σε Redmi Note 8 Pro....
  2. Δεν έχεις πρόβλημα με τις καλωδιώσεις σου απλά έχεις τώρα Pioneer οι οποίες όλες είναι ευαίσθητες στις προενισχύσεις εξόδου. Με απλά λόγια είναι πιο επιρρεπείς στο να σου βγάλουν παράσιτο ή να έχεις ακόμη και άμεσα πρόβλημα με τα RCA ειδικά όταν έχεις ενισχυτή και μπαινοβγάζεις τα RCA σου (λογικά θα έχεις ακούσει να λένε αρκετοί ''φοβάμαι ακόμη και σβηστό να βγάλω τα RCA''. Ένας μπακαλίστικος τρόπος να δοκιμάσεις να μειώσεις το φύσημα ή ακόμη και να το εξαλείψεις είναι να γειώσεις τα RCA.
  3. Μια χαρά είναι το Maktec.Το έχω και το δουλεύω στο μαγαζί εδώ και 2 χρόνια. Και δεν είναι ακριβώς Makita απλά χρησιμοποιεί κάποια εξαρτήματα εσωτερικά της Makita όπως και τις μπαταρίες. Επίσης του Lidl είανι φοβερά αλλά σε σύγκριση που έκανα το 20v του Lidl είναι σε δύναμη αντίστοιχο του 14.4v της Maktec. Μην μπερδεύετε τα V επειδή υπάρχουν και 10.8v πιο δυνατά και από 18v. Στα συν του Lidl είναι σίγουρα η τιμή, η αξιοπιστία, τα 3 χρόνια εγγύησης και το Service.
  4. Επειδή κατά κόρον όλα έχουν περάσει από τα χέρια μου σχεδόν από επαγγελματικά και μη....Σε καμία περίπτωση μη το συγκρίνετε με τα επαγγελματικά των 300+ αυτό πράγματι αξίζει σαν αγορά στα 75 ευρώ όχι τόσο ικανότητας αφού είναι αστέρι και μάλιστο παλμικό (όχι κρουσρικό όπως συνηθίζεται λανθασμένα να λέγεται) αλλά το μειονέκτημά του είνια η μπαταρία στα 1,1 αφού θα τελειώνει σχετικά γρήγορα. Από την άλλη δίνεται και με 2η οπότε εκεί πάμε καλά. Συμπέρασμα αν είναι να δώσετε κανα 40άρι για απλό και το χρειάζεστε αρκετά προτιμήστε το. Αν είναι να δώσετε 150+ και να το χρειαστέιτε μια δυο φορές καλό είναι να πάρετε ένα το πολύ με 30-40.
  5. Δυστυχώς άστα να πάνε αυτή η χώρα δεν πρόκειται να συνέλθει ποτέ.
  6. Συμφωνοι αλλα οταν λενε ΜΕΧΡΙ 12 εργασιμες μερες τοτε τι σημαινει οταν απο 19-12-16 μεχρι και Πεμπτη 05-01-17 εχουν παρελθει 13 εργασιμες μερες; Δηλαδη προσωπικο ασφαλειας η προσωπικο γενικοτερα δεν υπαρχει; Τι ειναι σχολειο και κλεινει 15 ημερες;
  7. Καλημέρα και καλή χρονιά στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες ημέρες κάνει η ενεργοποίηση της γραμμής σε απλή αναλογική γραμμή OTE δεδομένου ότι η αίτηση έχει γίνει στις 19-12-16 και σύμφωνα με αυτούς θέλει μέχρι και 12 εργάσιμες ημέρες. Σήμερα 07-01-17 στις 13 ημέρες δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί.
  8. Υπομονη να παραλαβω μια κ γω και σας λεω....
  9. Παιδες σε μενα ηρθε στα ελτα κουριερ σημερα κανονικα 202 ευρω. Στην κατασταση παραγγελιων δε φαινεται τιποτα, οποτε καντε μια μερα υπομονη ακομη λογικα μεχρι αυριο.
  10. Για την f&u δεν ξέρω αλλά για την arielli έχω την 32αρα εδώ και 2 χρόνια και την έχω φορτώσω τα πάντα πάνω και PC Xbox PlayStation για τα πιτσιρίκια και δεν έχει κάνει κιχ....
  11. Κανείς γιατι επίγει λιγάκι το θέμα;
  12. Μια ερώτηση παίδες μιας και ακόμη δεν το πήρα στα χέρια μου. Φίλος το παρέλαβε από Γερμανό και δεν υπάρχει διαχείριση για dual sim. Υπαρχει περίπτωση να είναι μονόκαρτο? Κάποιος από Γερμανο που παρέλαβε αν μπορέι να το επιβεβαιώσει?
  13. https://www.germanos.gr/product/lenovo-11-yoga-300/20303821/ Υπαρχει και αυτό.....καμιά πρόταση ποιο απ΄τα 2?
  • Δημιουργία νέου...